Yazar |
Mesaj |
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
04.10.2008, 10:00 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
arkadaşım başlık yanlış haşa ALLAH' a şirk koşmuş oluyorsun ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
|
-
buraq-fb
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Tasarım isteği yollamayın lütfen. Mail adresim belli.
|
04.10.2008, 10:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kalp krizi
Senin için kalp krizi sonucu ölme riski çok fazla! Tuzdan, kolestrolden uzak dur. Sağlıklı yaşa, spor yap. Stressiz bir iş bul kendine. Sinirlerine hakim ol. Yoga yap, kedi köpek besle, zeytinyağlı ye. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
neonlinex
Acemi Üye
|
04.10.2008, 10:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Senin için kalp krizi sonucu ölme riski çok fazla! Tuzdan, kolestrolden uzak dur. Sağlıklı yaşa, spor yap. Stressiz bir iş bul kendine. Sinirlerine hakim ol. Yoga yap, kedi köpek besle, zeytinyağlı ye. ______________ Beni Bile Bilir eski nickim neonlinecom
Sitemi Sildim Yeni site açtım ama siteyi neden açtığımı bilmiyorum |
|
↑
|
|
|
-
forumzombie
Acemi Üye
|
04.10.2008, 10:50 (UTC) Mesaj konusu: Re: cvp |
|
|
reklaminburda yazmış: arkadaşım başlık yanlış haşa ALLAH' a şirk koşmuş oluyorsun
Ben size katılmıyorum bence arkadaş eğlence amaçlı koymuş zaten eğlence amaçlı koyduğunuda belitmiş neden anlamak istemiyorsunuz anlamıyorum |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
04.10.2008, 10:59 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba, |
|
|
Merhaba,
Kalp krizi
Senin için kalp krizi sonucu ölme riski çok fazla! Tuzdan, kolestrolden uzak dur. Sağlıklı yaşa, spor yap. Stressiz bir iş bul kendine. Sinirlerine hakim ol. Yoga yap, kedi köpek besle, zeytinyağlı ye.
Allah'ım kaderr...Ne kadar acıklı bir son... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
forumzombie
Acemi Üye
|
04.10.2008, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet bencede acıklı bir son Bende kalp krizi |
|
↑
|
|
|
-
gazikilic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2008, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: gazikilic.tr.gg |
|
|
Kalp krizi
Senin için kalp krizi sonucu ölme riski çok fazla! Tuzdan, kolestrolden uzak dur. Sağlıklı yaşa, spor yap. Stressiz bir iş bul kendine. Sinirlerine hakim ol. Yoga yap, kedi köpek besle, zeytinyağlı ye.
kalpden postalanacakmışım |
|
↑
|
|
|
-
sanalsahne
Uzman Üye
|
04.10.2008, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: Re: gazikilic.tr.gg |
|
|
gazikilic yazmış: Kalp krizi
kalpden postalanacakmışım
______________ |
|
↑
|
|
|
-
webaslanhakan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.10.2008, 11:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
skynetagalar
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Nostromo Galaxy'sinden 4-5 ışık yılı sonra 73 derece Polaris'e doğru dön, 13 ışık yılı dümdüz bas gaza tam karşındayım.
|
04.10.2008, 22:24 (UTC) Mesaj konusu: Ulaannn :S |
|
|
Nankör hayat yaw elektrik çarpıcakmış beni |
|
↑
|
|
|
-
hayallerde-fm
Acemi Üye
|
04.10.2008, 22:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kanser
Kanser sonucu ölme ihtimalin çok yüksek. Cep telefonu kullanma. Baz istasyonlardan uzak dur. Sağlıklı besinler ye. Bilgisayar kullanma, günde 1 saatten fazla TV seyretme. Nükleer santralde çalışma. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
turkeykabus22
Acemi Üye
|
05.10.2008, 08:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En iyi seninki yaa |
|
↑
|
|
|
-
ozgurluk-mahkumlari
Acemi Üye
|
05.10.2008, 14:09 (UTC) Mesaj konusu: www.ozgurluk-mahkumlari.tr.gg |
|
|
arkadaşlar övülecek eğlenceli bir prog. deil bu boş işlerle uğraşmayın dikkat ederseniz çoğu kişiye yanarak cevabı verilmiş bende dahil |
|
↑
|
|
|
-
turkeykabus22
Acemi Üye
|
05.10.2008, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olabilir ama insanlar eğleniyor siz bununla zman harcamayın diyorsunuz.Ben size bu siteye gireyin desem iyi olurmu acaba....Lütfen aptalca davranmayalım hem çoğunluk yanma olabilir.Orada verdiğin cevaplara göre değişiyor |
|
↑
|
|
|
|