Yazar |
Mesaj |
-
peygamberler-hayati
Acemi Üye
|
01.10.2008, 20:51 (UTC) Mesaj konusu: Bannerim nasıl olmuş. |
|
|
Arkadaşlar banner tasarımım nasıl olmuş sizce fikirlerinizi söylermisiniz tşkler. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
01.10.2008, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Harika Bir Site Başarılar |
|
↑
|
|
|
-
peygamberler-hayati
Acemi Üye
|
01.10.2008, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
degmiş yani verdigim ücrete ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
01.10.2008, 21:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne Ücreti |
|
↑
|
|
|
-
peygamberler-hayati
Acemi Üye
|
01.10.2008, 22:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kısa mesaj ücreti:D ne olacak site tasarımına yardım eden arkadaşa ufak bir ücret hakkıdır yani ben anlamam böyle şeylerden sen yapabilirsen sana vereyim.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
01.10.2008, 22:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Her İşi Parayla Yapsaydım Forumda Ne Arardım
Ne Demiş Konfüçyus : BİLGİ GÜÇTÜR,PAYLAŞTIKÇA BÜYÜR ! |
|
↑
|
|
|
-
peygamberler-hayati
Acemi Üye
|
02.10.2008, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o halde söyle bakıyım bu banner hangi programla tasarlanmış. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.10.2008, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Programla tasarlamış ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
sanal-iz
Aktif Üye
|
02.10.2008, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş banner süper ve site baya bi içeikli olmuş...Daahada çoğaltmaaan dileğiyle...siteme beklerim ______________ www.sanal-iz.tr.gg ve Forum Sitemiz Açılmıştır.Forum Sitemize Üye olup Mesaj Gönderen Herkese Kontör Hediye Ediyoruz...Sizde Gelin Sizde Kontör Yağmuruna Tutulun...
Hemde 100 Kontör 65 Kontör Ve 25 Kontör Olarak 3 Parçaya Bölünmüştür...
|
|
↑
|
|
|
-
organiksite
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.10.2008, 21:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bannerın güzel peki benimki nasıl ______________
|
|
↑
|
|
|
-
peygamberler-hayati
Acemi Üye
|
02.10.2008, 22:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Site daha bitmediki.. çok dikkatli yapılması gerekn bir site tam olarak bittiginde buraya sunarım umarım yanlış birşey yapmayız dinimiz açısında.
organik senin banner nerdeki... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
delicelove
Aktif Üye
|
02.10.2008, 22:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Açık konuşmak gerekirse bannerin çok çok basit olmuş.Böyle bir bannere konu açılması bile çok komik gerçekten.Yaptığın siteye gelince.İnş güzel şeyler yaparsın ama pek beğenmedim.Başlıkta bulunan flasha çok büyük emek harcanmamış.Action script bile kullanılmamış.Bunu yapan kişiye para verdim diyosun.O yapılan şey çocuk oyuncağı.Bide paramı verdin.Herneyse.Başarılar |
|
↑
|
|
|
-
peygamberler-hayati
Acemi Üye
|
02.10.2008, 23:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Delicelove şimdi çocuk gibi benim babam senin babanı döver gibisinden atışmıyalım yani güzel veya kötü yorumu bilmek önemli olan ama kullandıgın template her nerden aldıysan editlemek eger senin işinse profesyonelce ne diyelim senin siten güzel hayran kaldım. Konu açmaya gelince degerlendirme alanı oldugu için öncelikle tasarımda bir kaç gözün bakmasıyla ortaya atılan begeniler daha bir önemli birşeyler ortaya koymak için. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
peygamberler-hayati
Acemi Üye
|
02.10.2008, 23:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
delice bende bunun cevabını arıyordum belki görmedıgımiz için bize hoş gözüktü flash hangi programda yapılmış söylermisin bende ögrenmek istiyorum. Arkadaşa sordum ama bilmiyor sanırım. neden düzenle butonu kalkmış bee.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
pazarkoyfm
Acemi Üye
|
03.10.2008, 08:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|