Yazar |
Mesaj |
-

rizetaspinar53
Acemi Üye
|
29.09.2008, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: Sitem başka adrese yönlendirildineler oluyor?Yardımi |
|
|
Arkadaşlar sitem az önce başka bir reklam adreslerine yönlendirildi bir anda ne olduğunu anlayamadım.Yardım edermisiniz.Teşekkürler.
www.rizetaspinar53.tr.gg______________ BASIN |
|
↑
|
|
 |
-

onsrcom
Acemi Üye
|
29.09.2008, 20:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hiç birşey olduğu yok. Galiba sorun sizde. Siteniz sadece geç açılıyor o kadar  ______________ |
|
↑
|
|
 |
-

rizetaspinar53
Acemi Üye
|
29.09.2008, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
önce açılıyor sonrada adresi değişerek çeşitli reklamlara giriyor benim siteden hiç bir şey görünmüyor.
sizde nasıl normal oluyor.Benim bilgisayardami bir şey var,anlamadım ______________ BASIN |
|
↑
|
|
 |
-

rizetaspinar53
Acemi Üye
|
29.09.2008, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rizetaspinar53 yazmış: önce açılıyor sonrada adresi değişerek çeşitli reklamlara giriyor benim siteden hiç bir şey görünmüyor.
sizde nasıl normal oluyor.Benim bilgisayardami bir şey var,anlamadım
hosting blog reklamı çıkıyor benim sayfa görünmüyor.
ayrıca site yönetim sayfasında olduğum halde online görünmüyorum ______________ BASIN |
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
29.09.2008, 21:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenızde Herhangı Bır Sorun Göremiyorum..
Onlıne Olmak İçinde :
Belirli Bır Süre İçinde Bedava-sitemde Açık Oldugunuz Taktırde Onlıne Gözükürsünüz..
İyi Eglenceler..  |
|
↑
|
|
 |
-

rizetaspinar53
Acemi Üye
|
29.09.2008, 21:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet saolun arkadaslar,bakınırken aynı sorunu olan arkadaşın yazısını okudum,ps. me virüs girmişti tarama yaptıktan sonra sorun gitti.teşekkürler..Hayirlı bayramlar herkese.  ______________ BASIN |
|
↑
|
|
 |
-

cross77
Aktif Üye
|
29.09.2008, 22:05 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sitem başka adrese yönlendirildineler oluyor?Yardımi |
|
|
rizetaspinar53 yazmış: Arkadaşlar sitem az önce başka bir reklam adreslerine yönlendirildi bir anda ne olduğunu anlayamadım.Yardım edermisiniz.Teşekkürler.
www.rizetaspinar53.tr.gg
arkadaşım tasarımın üzerinde bulunan yazıda bir kod olmalı çünkü eğer sen tasarımı başka bir siteden aldıysan başkaları yaptığı tasarıma reklam ekliyor e haliyle yeni bir pencere açlıyor  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

adakoyahmet
Acemi Üye
|
30.09.2008, 09:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım aynı sorun bendede var bende bir başlık açtım arkadaşlar sağolsun ilgilendiler ama sorun hala çözülmedi virüs vardır dediler taradım bişey yok sayaç tandır dediler sayacı jaldırdım yine bişey yok ne olacak bizim halimiz |
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
30.09.2008, 09:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Brovserlerden Kaynaklanabilir..
Baska Browserden Girmeyi Deneyin..
Ama % 90 Sizin Bilgisayarınızdan Kaynaklanan Bır Sorun Mevcut .
İyi Eglenceler..  |
|
↑
|
|
 |
|