Yazar |
Mesaj |
-
hayallerde-fm
Acemi Üye
|
22.09.2008, 14:15 (UTC) Mesaj konusu: Müzik eglence ve sohbet bu sitede !!! |
|
|
Merhaba arkadaslar
Sitem sadece sohbet müzik ve eglence üzerine kurulmustur..Gün geçtikce yeni sayfalar eklenecek ve büyüyecektir..Amacım siz arkadaslarımın hosca vakit gecirebilecegi seviyeli bir ortam yaratabilmek..
Görüs yorum fikir ve düsüncelerinizi bekliyorum..Sizlerin fikirlerinden ve yorumlarındanda yararlanarak sitemde calısmalarımı yürütmek istiyorum..
Herkese sevgiler ve basarılar....
@hayaller-de ______________ |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.09.2008, 14:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
harıka mukemmel olmus cok begendım bırde benım sıtemı ınceleyın bakalım begenecekmısınız
http://egitimbilgisi.tr.gg/______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
hayallerde-fm
Acemi Üye
|
23.09.2008, 14:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tesakkür ederim yorumunuz icin..Sitenizi ziyaret ettim gercekten basarılı bir siteniz var..tebrik ediyorum bol ziyaretciler diliyorum..
O kadar ziyaretcimiz olmus baslıgımıza ama yorum yapan olmamıs..Ne üzücü bir durum..Yorum ve görüslerinizi bekliyorum..her türlü elestiriye acıgım..Herkese basarılar dilerim.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dahaiyi
Acemi Üye
|
23.09.2008, 14:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
by_afilli olarak
bu siteyi bekliyordum radyoyuda bir an önce açılmasını bekliyorum süprizler olacaktır bence.. bekleyin geliyoruz.... ______________ Site devredilmiştir... Selin Ünlü yönetimindedir artık
|
|
↑
|
|
|
-
hayallerde-fm
Acemi Üye
|
24.09.2008, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dahaiyi yazmış: by_afilli olarak
bu siteyi bekliyordum radyoyuda bir an önce açılmasını bekliyorum süprizler olacaktır bence.. bekleyin geliyoruz....
Yorum icin tesekkürler afilli
Afilli arkadasımızda djler arasında...djler ve yayın saatlerını ögrenmek ıcın sıtemızı zıyaret edınız..Yayınlarımız pazartesi gununden itibaren baslayacak..Ayrıca dj olmak isteyen arkadaslarımızda bize ulasabilirler..
Yorumlarınızı beklıyorum.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hayallerde-fm
Acemi Üye
|
27.09.2008, 11:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
Sitem ile düsüncelerinizi bekliyorum..
Bu aksam saat:20:00 22:00 saatleri arasında deneme yayınıma herkesi davet ediyorum sevgiler. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
net-muratt
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
cevdetprizrenli
Uzman Üye
|
27.09.2008, 18:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Harika site!.. |
|
↑
|
|
|
-
mode47
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.09.2008, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: Re: Müzik eglence ve sohbet bu sitede !!! |
|
|
100 üzerinden 75 |
|
↑
|
|
|
-
hayallerde-fm
Acemi Üye
|
29.09.2008, 22:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlarınız için tesekkür ederim..Aldıgımız puanda cok iç açıcı degerlendirme icinde ayrıca tesekkürler..
hala girip ziyaret etmeyen arkadaslar buyrun
cıkısta görüs ve yorumlarınızı paylasırsanız cok sevınırım..
Herkese hayırlı bayramlar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ask-nett
Uzman Üye
|
29.09.2008, 22:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siten GüzEl ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hayallerde-fm
Acemi Üye
|
02.10.2008, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumunuz icin tesekkür ederim...
DJ-HAYAL DENEME YAYINDA HERKES DAVETLİMDİR.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanal-iz
Aktif Üye
|
02.10.2008, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş siten çok güzel olmuş ellerine sağlık siteme beklerim ______________ www.sanal-iz.tr.gg ve Forum Sitemiz Açılmıştır.Forum Sitemize Üye olup Mesaj Gönderen Herkese Kontör Hediye Ediyoruz...Sizde Gelin Sizde Kontör Yağmuruna Tutulun...
Hemde 100 Kontör 65 Kontör Ve 25 Kontör Olarak 3 Parçaya Bölünmüştür...
|
|
↑
|
|
|
-
hayallerde-fm
Acemi Üye
|
03.10.2008, 16:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-iz yazmış: kardeş siten çok güzel olmuş ellerine sağlık siteme beklerim
Yorumunuz ve zıyaretınız ıcın tesekkür ederim... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.10.2008, 21:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mukemmel bır sıte harıkaa ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
|