Sitenizin hangi domaine sahip olmasini istersiniz? |
.tr |
|
[ 953 ] |
.com.tr |
|
[ 5701 ] |
.com |
|
[ 8322 ] |
.net |
|
[ 1464 ] |
.org |
|
[ 684 ] |
baska?? Altta belirtiniz |
|
[ 160 ] |
|
Toplam Oylar : 17284 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
webbil
Acemi Üye
|
25.09.2008, 14:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ücretli ise en ucuzu hangisi ise ozaman onu isterim |
|
↑
|
|
|
-
gruplaylaylom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2008, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Com dunyaca tercih edilen ve kullanilan bir uzantı. Kullandiginiz bilgisayarlar bile Com'u destekliyor Çoğu kişi bilir zaten. Tarayiciniza Gireceğiniz siteyi yazip Örnek: Sadece Bedava-Sitem CTRL+ENTER yaptıgimiz zaman direkt olarak baglanma kolaylıgi sagliyor
Benim düşüncem 3 Uzantı birden gelecek , yada iki Com ve Net garanti org biraz şüpheli. [/b] ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kastamonutaekwando
Acemi Üye
|
25.09.2008, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben ücret vermek istemediğim için açtım zaten bu siteyi ama |
|
↑
|
|
|
-
bodurcontrol
Acemi Üye
|
25.09.2008, 14:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herkez bom istiyor ______________ (SeKo)
|
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
25.09.2008, 14:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
com olsun ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gruplaylaylom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2008, 15:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kastamonutaekwando yazmış: ben ücret vermek istemediğim için açtım zaten bu siteyi ama
Arkadaşim yine ücretsiz devam edecek zaten... Com Net Org Vs bu ekstralari isteyen ücretini ödeyip alacak ... sen almam diyorsanda Yine ÜCRETSİZ Tr.gg uzantınla devam edersin.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
eylencelianlar
Acemi Üye
|
25.09.2008, 15:13 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
Arkadaşlar bencede com olsun isterim ama ücretli mi fatura olarak mı gelcek ne kadar ? ? parasızdır umarım
eylencelianlar.tr.gg eğlence adresi şimdi bu eylencelianlar.com olursa sevinirim tabi ama ücretli ise olmasın |
|
↑
|
|
|
-
adopcenter
Acemi Üye
|
25.09.2008, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: org |
|
|
com alışılmış sistem ticaret mantığıyla düşünürsen com derim ama bana kalırsaa herşeyy ORG olsunn.. |
|
↑
|
|
|
-
sevise-rock
Acemi Üye
|
25.09.2008, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: Re: cvp |
|
|
eylencelianlar yazmış: Arkadaşlar bencede com olsun isterim ama ücretli mi fatura olarak mı gelcek ne kadar ? ? parasızdır umarım
eylencelianlar.tr.gg eğlence adresi şimdi bu eylencelianlar.com olursa sevinirim tabi ama ücretli ise olmasın
Arkadaşım üstte yazanlara hiç mi dikkat etmiyorsunuz ? Bir okuma zahmeti göstersenizde neler olup bittiğini sizde biz gbi anlasaniz.. ______________ Fazla Derin Bakma Şaşı Olacaksın |
|
↑
|
|
|
-
egitimcifikirleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2008, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: .com uzantılı domain daima çok tutulur |
|
|
bence .com olsun.çünkü com uzantılı domainler herzaman çoktutulumuştur.ayrıca diğer domainlerde sorun olabiliyo sanırım.ayrıca .com googlede hep ön sırada çıkıyo nedense...com dünyaca kullanılan bir domain olduğu için daha çok kullanıcıya ulaşılıyo...______________
|
|
|
-
k-o-m
Acemi Üye
|
25.09.2008, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
com ______________ |
|
↑
|
|
|
-
duslermaviforum
Acemi Üye
|
25.09.2008, 15:49 (UTC) Mesaj konusu: walla |
|
|
arkadaşlar ben .net domain isityom nasıl alabilirim arkadaşlar www.denizhanhso.net site yapmak istiyom nerden yapabilirim .net |
|
↑
|
|
|
-
myomuhasebe
Acemi Üye
|
25.09.2008, 16:02 (UTC) Mesaj konusu: myomuhasebe |
|
|
Ben com uzantılı istiyorum... |
|
↑
|
|
|
-
tembeltayfa
Acemi Üye
|
25.09.2008, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karısmak ıstemezdım ama uzun suredır takip edıyorum bazı arkadaslar .com.tr yi şirketlere has gormektedırler
ancak .com uzantısı sırketlerındır company den gelır com.tr ise resmı turk kurumlarındadır .net anlamlıdır network ag dır |
|
↑
|
|
|
-
sevise-rock
Acemi Üye
|
25.09.2008, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yanlişin var arkadaşim . Bence onu araştir sen bir.. ______________ Fazla Derin Bakma Şaşı Olacaksın |
|
↑
|
|
|
|