Yazar |
Mesaj |
-
muratcanhoca
Acemi Üye
|
24.09.2008, 22:18 (UTC) Mesaj konusu: TARİH MEKANI |
|
|
şanlı tarihimizde keyifli bir yolculuk...
http://muratcanhoca.tr.gg/
sitem hakkındaki değerlendirmelerinizi bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2008, 05:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitenıze gırıste saldırgan bır sıteye gırıs dıyıor bende gırmedım kusra bakmayınn bakamadım ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
25.09.2008, 06:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
egitimbilgisi yazmış: sitenıze gırıste saldırgan bır sıteye gırıs dıyıor bende gırmedım kusra bakmayınn bakamadım
internet expoererden giriniz mozillada bazen bu tür gereksiz uyarılar oluyor bunu dikkate almaynız ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
muratcanhoca
Acemi Üye
|
25.09.2008, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: egitimbilgisi yazmış: sitenıze gırıste saldırgan bır sıteye gırıs dıyıor bende gırmedım kusra bakmayınn bakamadım
internet expoererden giriniz mozillada bazen bu tür gereksiz uyarılar oluyor bunu dikkate almaynız
geçici bir hata olabilir. çünkü sitede zararlı hiç bir kod yok ..
tekrar bir deneyin lütfen eğer yine hata verirse bana bildirirseniz sevinirim. mesajınızdan sonra ben bir çok arkadaşa girdirdim hiç biri uyarı veriyor demedi. |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.09.2008, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hocam su anda problem yok basarılar guzel sıte olmus b ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
haciismailli68
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
muratcanhoca
Acemi Üye
|
04.10.2008, 17:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
görüşlerinizi bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
04.10.2008, 22:38 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
güzel bir tasarım gzl biraz daha içerik biraz daha hiy tam süper olur kanımca ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
|
-
muratcanhoca
Acemi Üye
|
05.10.2008, 03:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: cvp |
|
|
tavsiyeniz için teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
muratcanhoca
Acemi Üye
|
05.10.2008, 13:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Geçmişini bilmeyen milletler yok olmaya mahkumdurlar. (M. Kemal ATATÜRK) ______________ http://muratcanhoca.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
wizard-13
Aktif Üye
|
05.10.2008, 13:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
muratcanhoca
Acemi Üye
|
05.10.2008, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wizard-13 yazmış: Başarılar diliyorum arkadaşım. |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2008, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başarılar ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
-
muratcanhoca
Acemi Üye
|
06.10.2008, 14:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|