Yazar |
Mesaj |
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
24.09.2008, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: Kazım Kanat Hayatını Kaybetti |
|
|
Arkadaşlar önemli spor yazarklarından kanser hastası olan Kazım Kanat hayatını katybetti Allah rahmet eylesin mübarek günde öldü bundada vardır bir hayır diyoruz beşeikteş camiasının sevilen bir ismiydşi her ne kadar Fenerbahçeli de olsam yorumlarını severdim.
İşte Kazım Kanat
[img]http://img239.imageshack.us/my.php?image=kazimkanat1ke2.jpg[/img] ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
24.09.2008, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Resimdee sorun olabilir kusura bakmayın çıkmamış ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
egitimkucagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2008, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[img]http://img239.imageshack.us/my.php?image=kazimkanat1ke2.jpg[/img] ______________ egitimkucagi.tr.gg ye giR NaSıL Site öğren xD |
|
↑
|
|
|
-
egitimkucagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2008, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet sorun var ______________ egitimkucagi.tr.gg ye giR NaSıL Site öğren xD |
|
↑
|
|
|
-
futbolgezegeni
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2008, 13:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben beşiktaşlıyım sırf oun yorumlarını okumak için Sabah alırdım ama öldüğünü burdan duyuyorum o spor yazarları arasında bır duayendi. Allah rahmet eylesin. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
royalportal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2008, 15:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Geçtiğimiz günlerde Zatürre teşhisiyle tedavi altına alınan Kazım Kanat, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Kanat'ın cenazesi cuma günü öğlen namazını takiben Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Kazım kanat için cenaze töreni öncesinde saat 10.30'da Akararetler'deki Beşiktaş kulübünde ve daha sonra Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde de bir tören düzenlenecek.
Kazım Kanat'ın hayatı:
Kazım Kanat (1954,Afşin,Kahramanmaraş) Öğretmen Mehmet ile Ayşe Kanat'ın dört çocuğundan biri. Liseyi İskenderun'da, Gazetecilik Okulu'nu İstanbul'da bitirdi. TV'de "yılın yorumcusu" ödülünü aldı. Radyo'da "yılın programcısı" ve "yorumcusu" seçildi. Yazılı medyada ise çok sayıda (haber, yorum, araştırma ve fotoğraf) dallarında ödüller aldı. 35 yıldır mesleğin içindeydi. Beşiktaş konusunda ayrıntılı yazılar yazdı. Spor dergilerinde Yazı İşleri Müdürlüğü yaptı. Hürriyet, Sabah ve Akşam gazetelerinde muhabir ve spor müdürü'ydü. Son olarak Sabah Gazetesi ve Sporx.com'da yazılarına devam ediyordu.
1999 yılında kansere yakalanan ve kanseri tek akciğerine de sıçrayan Kazım Kanat, bugün hayatını kaybetti.
Bu arada koyduğunuz resimlerin içinde " php?image " olduğu için gözükmüyor.______________ Fenerbahçe Taraftarı İçin Şık tasarımlı bir site yaptık.
Umarım beğenirsiniz.
www.bin907.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
24.09.2008, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Olmadı neyse yaw adam ölmüş bizim derdiize bak ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
webaslanhakan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2008, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
gazikilic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2008, 19:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BAŞINIZ SAOLSUN |
|
↑
|
|
|
-
mehtapkilic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2008, 21:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Kazım Kanat'ı kanser olunca duymuştum ...
Yaşama bağlılığı,
İnadına mücadelesi
Yenilmemesi hoşuma gitmişti..
Allah rahmet eylesin... |
|
↑
|
|
|
-
bir-gulus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2008, 21:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
allah rahmet eylesin ailesine yakınlarına allah sabır versin ______________ İlim, kendini bilmektir.
|
|
↑
|
|
|
-
game-oyunsitesi
Acemi Üye
|
|
↑