Forum'da ara:
Ara

Sitenizin hangi domaine sahip olmasini istersiniz?
.tr
  5%
[ 953 ]
.com.tr
  32%
[ 5701 ]
.com
  48%
[ 8322 ]
.net
  8%
[ 1464 ]
.org
  3%
[ 684 ]
baska?? Altta belirtiniz
  0%
[ 160 ]
Toplam Oylar : 17284

Yazar Mesaj
Mesaj24.09.2008, 14:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Nasil DOMAIN istersiniz?

newsbeykoz yazmış:
SAYGI DEĞER YETKİLİLER sitelerin üzerindeki "esnafmısın bir siteye ne dersin" gibi yazılara bir alternatif bulursanız çok dahaiyi olur mesela bu yazıyı küçültelim veya sizlerin belirlediği bir şekile sokalım böylelikle hem sitelerin(karizması)artar hemde daha çok site açma talebi olur. yani sözün özü ister"com" olsun isterse"net" o yazılar orda durdukça sitenin üstünde çirkin görüntü yapmaya devam edecek

arkdasım bunu öneriler kısmına yazsanız daha etkılı olurdu yazıyı kucultme konsunda kolay gelsın basarılar

Mesaj24.09.2008, 14:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
newsbeykoz yazmış:
SAYGI DEĞER YETKİLİLER sitelerin üzerindeki "esnafmısın bir siteye ne dersin" gibi yazılara bir alternatif bulursanız çok dahaiyi olur mesela bu yazıyı küçültelim veya sizlerin belirlediği bir şekile sokalım böylelikle hem sitelerin(karizması)artar hemde daha çok site açma talebi olur. yani sözün özü ister"com" olsun isterse"net" o yazılar orda durdukça sitenin üstünde çirkin görüntü yapmaya devam edecek

Merhaba,
Sanırım başlıkta verilen cevapları okumuyorsunuz.
Domain alan kişiler bir paket almış olacaklar ve bu paketin içerisinde reklam kaldırma da olacak arkadaşım.Yani uzantı değiştiğinde reklam satırınız da olmayacak.
İyi eğlenceler
Mesaj24.09.2008, 14:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

bence en güzeli com.tr uzantısı olur bi de bi şey sorcam eğer ücretli ekstralardan bunu yaparsak reklam satırı kalkacak mı yoksa ayriyetten ona da mı para ödicez???
Mesaj24.09.2008, 15:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

futboldehseti yazmış:
bence en güzeli com.tr uzantısı olur bi de bi şey sorcam eğer ücretli ekstralardan bunu yaparsak reklam satırı kalkacak mı yoksa ayriyetten ona da mı para ödicez???

Neden bir üstteki mesajı okumuyorsun ?
Mesaj24.09.2008, 15:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Arkadaşlar

Eğer bu servis yönlendişrme servisi ise ki öylke olacak zaten 10 liraya .com .net ve .org uzantılarını veren sitelr var yıllık 10 lira sadece + e-mail adresleeinizide alıyorsunuz bu servisleri bedava-sitemn verebilecek mi ve 10 liraya ki hiç zannetmiyorum yzni biraz pahalı olacak ben 10 lşiralık olanları düşünüyorum hem mail adresleriniz verilecek hemde ucuz ha bedava-sitem.com da aynı fiyata yaparsa ondan alırız para yabancıya gitmesin :d
Mesaj24.09.2008, 15:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Arkadaşlar

sanal-reklam yazmış:
Eğer bu servis yönlendişrme servisi ise ki öylke olacak zaten 10 liraya .com .net ve .org uzantılarını veren sitelr var yıllık 10 lira sadece + e-mail adresleeinizide alıyorsunuz bu servisleri bedava-sitemn verebilecek mi ve 10 liraya ki hiç zannetmiyorum yzni biraz pahalı olacak ben 10 lşiralık olanları düşünüyorum hem mail adresleriniz verilecek hemde ucuz ha bedava-sitem.com da aynı fiyata yaparsa ondan alırız para yabancıya gitmesin :d

Aradaki fark su:
Normal domain satisi yapan firmalar, size genelde ftp ile iceriginizi yükletebileceginiz bir web sitesi icin ALAN verirler.

Bizim hizmetimiz ise, bu Websitesini PUZZLE gibi, programlama bilgisi gerekmeden, yönetim panelinden hazirlayabiliyor olmaniz.

Ayrica domain disaridan alindiginda, tüm site iceriklerini yönlendiremiyorsunuz tr.gg sitenizin, ama simdi sayfalariniz da teker teker domaine baglaniyor
Mesaj24.09.2008, 15:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

selin yazmış:
Her sene ödenecek tabi, ancak bir bagliligi yok, ödemezseniz, domain hizmeti sene sonu biter o kadar.

photoshopar yazmış:
dahaiyi yazmış:
com yada com.tr düşünüyorum ama bir şoru aklımda kaldı madem ki bir fiyat ödeyeceğiz peki bu fiyatı yıllık olarak tekrar ödeyecekmiyiz mesela bu sene 40 ytl verdim diyelim öümüzdeki sene tekrar para ödenecekmi...??

Tabii ki her sene para ödenecek!

Ev kirası gibi düşün Mr. Green

selin hanıma ve photoshopar arkadaşıma teşekkür ediyorum saolun Smile
Mesaj24.09.2008, 15:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence tr

Ama odtü yada başka bir server bu adı desteklemiyor.

tr yazmanız bence fazlalık Very Happy
Mesaj24.09.2008, 15:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

BENCE HEMEN OLUP BİTSİNDE DAHA NEYAPCAKLARSA YAPSINLAR Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mesaj24.09.2008, 15:56 (UTC)    
Mesaj konusu: DOMAİN

her zaman en iyisi COM...
derim baskada bişey demem ...
Mesaj24.09.2008, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Domain

.com yada .net çok iyi olur Wink
Mesaj24.09.2008, 16:08 (UTC)    
Mesaj konusu: com

.com domaini hoşuma gidiyor Rolling Eyes
Mesaj24.09.2008, 16:16 (UTC)    
Mesaj konusu: www.bilmem.com

com olsun yaaaa bende sitem www.bodurcontrol.tr.gg den www.bodurcontrol.com yaparım :D:D
Mesaj24.09.2008, 16:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Anketin Bitim Süresi Ne Zaman ?
Mesaj24.09.2008, 16:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
Anketin Bitim Süresi Ne Zaman ?

bende sordum ancak bır cevab alamadım net-tr arkdasımm

Önceki mesajları göster: