Sitenizin hangi domaine sahip olmasini istersiniz? |
.tr |
|
[ 953 ] |
.com.tr |
|
[ 5701 ] |
.com |
|
[ 8322 ] |
.net |
|
[ 1464 ] |
.org |
|
[ 684 ] |
baska?? Altta belirtiniz |
|
[ 160 ] |
|
Toplam Oylar : 17284 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2008, 14:45 (UTC) Mesaj konusu: Re: Nasil DOMAIN istersiniz? |
|
|
newsbeykoz yazmış: SAYGI DEĞER YETKİLİLER sitelerin üzerindeki "esnafmısın bir siteye ne dersin" gibi yazılara bir alternatif bulursanız çok dahaiyi olur mesela bu yazıyı küçültelim veya sizlerin belirlediği bir şekile sokalım böylelikle hem sitelerin(karizması)artar hemde daha çok site açma talebi olur. yani sözün özü ister"com" olsun isterse"net" o yazılar orda durdukça sitenin üstünde çirkin görüntü yapmaya devam edecek
arkdasım bunu öneriler kısmına yazsanız daha etkılı olurdu yazıyı kucultme konsunda kolay gelsın basarılar ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
24.09.2008, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: newsbeykoz yazmış:
SAYGI DEĞER YETKİLİLER sitelerin üzerindeki "esnafmısın bir siteye ne dersin" gibi yazılara bir alternatif bulursanız çok dahaiyi olur mesela bu yazıyı küçültelim veya sizlerin belirlediği bir şekile sokalım böylelikle hem sitelerin(karizması)artar hemde daha çok site açma talebi olur. yani sözün özü ister"com" olsun isterse"net" o yazılar orda durdukça sitenin üstünde çirkin görüntü yapmaya devam edecek
Merhaba,
Sanırım başlıkta verilen cevapları okumuyorsunuz.
Domain alan kişiler bir paket almış olacaklar ve bu paketin içerisinde reklam kaldırma da olacak arkadaşım.Yani uzantı değiştiğinde reklam satırınız da olmayacak.
İyi eğlenceler |
|
↑
|
|
|
-
futboldehseti
Acemi Üye
|
24.09.2008, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence en güzeli com.tr uzantısı olur bi de bi şey sorcam eğer ücretli ekstralardan bunu yaparsak reklam satırı kalkacak mı yoksa ayriyetten ona da mı para ödicez??? |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
24.09.2008, 15:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
futboldehseti yazmış: bence en güzeli com.tr uzantısı olur bi de bi şey sorcam eğer ücretli ekstralardan bunu yaparsak reklam satırı kalkacak mı yoksa ayriyetten ona da mı para ödicez???
Neden bir üstteki mesajı okumuyorsun ? |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
24.09.2008, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: Arkadaşlar |
|
|
Eğer bu servis yönlendişrme servisi ise ki öylke olacak zaten 10 liraya .com .net ve .org uzantılarını veren sitelr var yıllık 10 lira sadece + e-mail adresleeinizide alıyorsunuz bu servisleri bedava-sitemn verebilecek mi ve 10 liraya ki hiç zannetmiyorum yzni biraz pahalı olacak ben 10 lşiralık olanları düşünüyorum hem mail adresleriniz verilecek hemde ucuz ha bedava-sitem.com da aynı fiyata yaparsa ondan alırız para yabancıya gitmesin :d ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
24.09.2008, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: Re: Arkadaşlar |
|
|
sanal-reklam yazmış: Eğer bu servis yönlendişrme servisi ise ki öylke olacak zaten 10 liraya .com .net ve .org uzantılarını veren sitelr var yıllık 10 lira sadece + e-mail adresleeinizide alıyorsunuz bu servisleri bedava-sitemn verebilecek mi ve 10 liraya ki hiç zannetmiyorum yzni biraz pahalı olacak ben 10 lşiralık olanları düşünüyorum hem mail adresleriniz verilecek hemde ucuz ha bedava-sitem.com da aynı fiyata yaparsa ondan alırız para yabancıya gitmesin :d
Aradaki fark su:
Normal domain satisi yapan firmalar, size genelde ftp ile iceriginizi yükletebileceginiz bir web sitesi icin ALAN verirler.
Bizim hizmetimiz ise, bu Websitesini PUZZLE gibi, programlama bilgisi gerekmeden, yönetim panelinden hazirlayabiliyor olmaniz.
Ayrica domain disaridan alindiginda, tüm site iceriklerini yönlendiremiyorsunuz tr.gg sitenizin, ama simdi sayfalariniz da teker teker domaine baglaniyor |
|
↑
|
|
|
-
dahaiyi
Acemi Üye
|
24.09.2008, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selin yazmış: Her sene ödenecek tabi, ancak bir bagliligi yok, ödemezseniz, domain hizmeti sene sonu biter o kadar.
photoshopar yazmış: dahaiyi yazmış: com yada com.tr düşünüyorum ama bir şoru aklımda kaldı madem ki bir fiyat ödeyeceğiz peki bu fiyatı yıllık olarak tekrar ödeyecekmiyiz mesela bu sene 40 ytl verdim diyelim öümüzdeki sene tekrar para ödenecekmi...??
Tabii ki her sene para ödenecek!
Ev kirası gibi düşün
selin hanıma ve photoshopar arkadaşıma teşekkür ediyorum saolun ______________ Site devredilmiştir... Selin Ünlü yönetimindedir artık
|
|
↑
|
|
|
-
fizikcidagdas
Acemi Üye
|
24.09.2008, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence tr
Ama odtü yada başka bir server bu adı desteklemiyor.
tr yazmanız bence fazlalık |
|
↑
|
|
|
-
hahaha100
Acemi Üye
|
24.09.2008, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
yalovadadasemlak
Acemi Üye
|
24.09.2008, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: DOMAİN |
|
|
her zaman en iyisi COM...
derim baskada bişey demem ... ______________ yalovadadasemlak.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
fotodogo
Acemi Üye
|
24.09.2008, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: Domain |
|
|
.com yada .net çok iyi olur ______________ /! Web'in KaLBi /! ~ !! WwW.DoGaN.iLe.BiZ !! - By_ /)oğ@N _ |
|
↑
|
|
|
-
ebubekiryazici
Acemi Üye
|
24.09.2008, 16:08 (UTC) Mesaj konusu: com |
|
|
.com domaini hoşuma gidiyor |
|
↑
|
|
|
-
bodurcontrol
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
24.09.2008, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Anketin Bitim Süresi Ne Zaman ? |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2008, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: Anketin Bitim Süresi Ne Zaman ?
bende sordum ancak bır cevab alamadım net-tr arkdasımm ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
|