Forum'da ara:
Ara

Sitenizin hangi domaine sahip olmasini istersiniz?
.tr
  5%
[ 953 ]
.com.tr
  32%
[ 5701 ]
.com
  48%
[ 8322 ]
.net
  8%
[ 1464 ]
.org
  3%
[ 684 ]
baska?? Altta belirtiniz
  0%
[ 160 ]
Toplam Oylar : 17284

Yazar Mesaj
Mesaj24.09.2008, 13:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

para verilicek ise 1gb için fazla miktar ister bedava sitem ama sınırsız seçenek olursada iyi olabilir
Mesaj24.09.2008, 13:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

com olmalı.
Mesaj24.09.2008, 13:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

blsweb yazmış:
para verilicek ise 1gb için fazla miktar ister bedava sitem ama sınırsız seçenek olursada iyi olabilir

bencede öle tahmın edıyorumm ama acıklamayı selın hanım yapacakk beklıyoruz sabırlı olalımm

Mesaj24.09.2008, 13:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Laughing Laughing Laughing Surprised Sad Smile Very Happy Shocked Confused Cool Embarassed Crying or Very sad Razz Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Arrow Idea Question Exclamation Neutral Neutral Mr. Green Mr. Green Mr. Green Bence com olsa 1000 kat daha iyi olur Embarassed Shocked Very Happy Smile Sad Surprised Laughing Cool Confused Shocked Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Wink Arrow Idea Rolling Eyes Twisted Evil Question Question Mr. Green Neutral Exclamation Evil or Very Mad
Mesaj24.09.2008, 13:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben de domain istiyordum. Tam vakti oldu yani. Paralı olacak değil mi ?

Yıllık 15 ytl falan ?

Eğer öyle olursa buradan açarım. Çünkü gerçekten siteleriniz oldukça kaliteli.
Ancak bu tür bir şey yapacaksanız lütfen kolay olsun. Ancak temasını biz belirleyelim.

Bana da ".com" güzel göründü.

www.simskoy.com !!!
Mesaj24.09.2008, 13:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ücretsiz olsunda hangisi olursa olsun ama ben yinede .com yada com.tr yi tercih ederim Very Happy
Kod:
[quote]www.emtaoyunlar.tr.gg[/quote]
Alıntı:
Mesaj24.09.2008, 13:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

com com com com com Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy bence com olsun
Alıntı:
com olsun arkadaslar
Kod:
Mesaj24.09.2008, 13:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

emtaoyunlar yazmış:
Ücretsiz olsunda hangisi olursa olsun ama ben yinede .com yada com.tr yi tercih ederim Very Happy
Kod:
[quote]www.emtaoyunlar.tr.gg[/quote]
Alıntı:

[b]Merhaba
Forumda Bedava Siteni Tanıt ve Site Değerlendirme Alanı haricinde reklam yapmak yasaktır.
Lütfen kurallara uyalım.
İyi eğlenceler.[/b]

Mesaj24.09.2008, 13:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

com ya da net olmasını isterim.en çok kullanılan ve bilinen uzantılar bunlar bence,bir de şu ücret konusuna da moderatörlerimiz bir açıklık getirse iyi olur.
Mesaj24.09.2008, 13:41 (UTC)    
Mesaj konusu: HTMLKODLAR.TR.GG YÖNETİMİNDENDİR

DOMAİN İSMİ İÇİN ŞU BİLGİYİ LÜTFEN VERİN

1) WWW.XXX.COM ALDIM
MESELA ZİYARETÇİ DEFTERİNE GİRECEK

WWW.XXX.COM/ZIYARETCI-DEFTERI GİBİ OLUCAK

2) WWW.XXX.COM ALDIM

SİTEYE GİRİNCE ÜSTTE YİNE ESKİ TR.GG Lİ DOMAİNE DÖNÜŞECEK
WWW.HTMLKODLAR.TR.GG GİBİ

3)WWW.XXX.COM ALDIM

WWW.XXX.COM DİYE YİNE SİTE ADI KALACAK

BEN ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM 2 ve 3 OLURSA HİÇBİR İŞE YARAMAZ ÇÜNKÜ ZATEN NORMAL BİR DOMAİN SATAN YER 2. ve 3. GİBİ ÇOK UYGUN FİYATLARA YAPIYOR

BİLGİ LÜTFEN

Mesaj24.09.2008, 13:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: HTMLKODLAR.TR.GG YÖNETİMİNDENDİR

htmlkodlar yazmış:
DOMAİN İSMİ İÇİN ŞU BİLGİYİ LÜTFEN VERİN

1) WWW.XXX.COM ALDIM

WWW.XXX.COM/ZIYARETCI-DEFTERI GİBİ OLUCAK

2) WWW.XXX.COM ALDIM

SİTEYE GİRİNCE ÜSTTE YİNE ESKİ TR.GG Lİ DOMAİNE DÖNÜŞECEK
WWW.HTMLKODLAR.TR.GG GİBİ

3)WWW.XXX.COM ALDIM

WWW.XXX.COM DİYE YİNE SİTE ADI KALACAK

BEN ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM 2 ve 3 OLURSA HİÇBİR İŞE YARAMAZ ÇÜNKÜ ZATEN NORMAL BİR DOMAİN SATAN YER 2. ve 3. GİBİ ÇOK UYGUN FİYATLARA YAPIYOR

BİLGİ LÜTFEN

iide bu kadar sesını buyuk harflerle duyurmak yerıne normal duyurabılırdın bu ne şimdii?

Mesaj24.09.2008, 13:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayır şöyle oluyo diyelim www.deneme.com diye domain aldınız ziyaretçilerini ziyaretçi defterine girdiğinde hiç bir şey değişmeyecek o yine www.deneme.com/z.defteri.htm olacak Wink ben böyle biliyorum..
Mesaj24.09.2008, 14:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Merhaba,

Merhaba,
Ben .com taraftarıyım... .com olursa daha iyi olur.Acaba bu uygulama ne zaman yürülüğe girer? Very Happy
Mesaj24.09.2008, 14:00 (UTC)    
Mesaj konusu: aaaaaaaaaaaaa

Arkadaşım herşeye muhalefetsin adam orada bilgi almak istiyor eğer mesajınıda sorun varsa mod arkadaşlar gereğini yapar her 3 mesajda bir mesajın var ve herşeye n-muhalefetsin daha net bir şey yok herşey hakkında doğru yanlış bilgiler veriyuorsun Selin hanım bile senin kadar mesaj atmadı aaaaa ne bu be
Mesaj24.09.2008, 14:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

.tr
.com.tr
.com
.net
.org

Bence bunların hepsi dahil olsun çünkü Bedava-Sitem kullanıcılarınının alanları çok değişik onun için herkes farklı bir tane seçebilir ama bence yukarıdakilerden .org harici hepsi olabillir özellikle .tr verecekseniz bu çok ilgi çeker.
Ayrıca ödeme şekli belli oldu mu ? Paypal ile olabilcek mi ? Yaş sınırlaması var mı ?
Önceki mesajları göster: