Yazar |
Mesaj |
-
intihal
Aktif Üye
|
12.09.2008, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamam kardeş sana en kısa zamanda anlatacam. iftar yemegindeydik vakit olmadı bakarım yarın. Ama begendigin bir şarkı varsa onu nasıl playera alacagını anlattım üstteki yorumda.
Hak kardeş bunun imeem,le bir alakasımı var verdigin linkten bu sıtede bir sürü konuyu saptırmıyalım. ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
16.09.2008, 21:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Al kardeş playerdan belki rahatsız olabilirsin sadece müzik olsun diyorsan ben sana mp3 vereyım kendin hallet pokemon+tsubasa müzikleri yüklüdür linkten indirebilirsin..
http://rapidshare.com/files/123566122/pokemon_tsubasa.rar______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
forumwandom
Acemi Üye
|
22.09.2008, 19:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tmm arkadaşım da bu kodları nereye ekliyoz ______________ ? |
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
22.09.2008, 20:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
sayfalarımı değiştirde kodu ekleyeceğiniz sayfayı açın ve
sayfa editöründe kaynak butonuna kodu ekleyip kaydedin
iyi eğlenceler |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
22.09.2008, 22:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
marasultraslan yazmış: Merhaba,
sayfalarımı değiştirde kodu ekleyeceğiniz sayfayı açın ve
sayfa editöründe kaynak butonuna kodu ekleyip kaydedin
iyi eğlenceler
Tşkler marasultraslan ben bunu kaç defa söyledim bilmiyorum ama herkez balık yeme çabasında tutmaktan kimse yana degil. Halbusamki anlattımda resimle.. Arkadaşlarda biraz araştırma merakı olsa hiç sorunları kalmıyacak..
Site anlatımını soruyor arkadaşlar bu playerı aldıgım ama düzenle butonu kalkmış ekliyemiyorum ilk sayfaya bu arada modi arkadaşım buda hiç iyi olmamış fikrimce ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
sevilen-cocuk
Acemi Üye
|
23.09.2008, 07:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar o bannerleri nerde yapıosunus |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
23.09.2008, 14:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne banneri hem yeri degil ama.. ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
ufuk-ocak
Acemi Üye
|
23.09.2008, 21:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
23.09.2008, 21:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
uFuk kardeşim yaşın küçük belliki,Ülkü milliyetçilik sitesinde flash oyun yer almaz.Ayrıca o player sana yaramaz ülkücü bir genç rap ile siteye bismillah diye giriş yapmaz;) mehter marşı güzel. sen bu playeri farklı bir site alınca alırsın olmazmı.. Yolun dogru ama reklam verdigin yer yanlış ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
mtlrck
Acemi Üye
|
28.09.2008, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteye üye oldum dostum programı daindirdim şimdi ne yapmalıyım gidemedim daha ileri..önüme 2 seçenek çıktı :Enter your cell phone number
birisi bu bu alana ne yazcam.diğeri de:Who is your provider? bu.altta seçenekler varneyi seçicem??
yard edersen sevinirim.. |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
28.09.2008, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konuda indirin diye bir söz konusu degil. Sorununa gelince sen telefona indirme programına girmişin.
Siteye üye olduysan sag üst tarafta
Goto my page
Logout
yazıları vardır.. Goto my page senin alanın ona tıklıyarak açılan sayfada player çıkacaktır o playerdan istedigin şarkıyı playerina alarak embed koduyla sitende yayınlıyabilirsin. Logout yazısına tıklarsan kayıt oldugun mail adresinlede girebilirsin..
Download edip bilgisayarında siteye girmeden direk player ile müzikleri video vs vs dinliyebilir izliyebilirsin.. Konuda resimli olarak anlatılmıştı ama linkler kırılmış düzenle butonuda olmadıgı için tekrar koyamadım. Sorun devam edersen istedginiz birşey olursa buraya yazabilirsiniz. ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
mtlrck
Acemi Üye
|
29.09.2008, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamamd ostum sağol tekrar çözdüm olayı..tşkler baya işime yaradı.. |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
29.09.2008, 11:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sevindim halletmene
Bu arada özel mesaj atan arkadaşlar buraya konuyu açtıkkı genel olarak konuşalım halledelim sorun neyse el birligiyle çözelim diye açtık.. Özelden hallettireceksek özelde atardımya tek tek... Sorunlarınız sorunlarınız özelden yanıtlanmayacaktır.Buraya yazın mümkün oldugunca. ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
agresif72
Acemi Üye
|
02.10.2008, 02:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
içindekileri değiştirme imkanımız varmı mesela türkü koyabilirmiyiz
emeğine sağlık ______________ |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
03.10.2008, 22:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteye üye olduktan sonra kendi playerini aldıktan sonra tabiki neden olmasın. ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
|