Yazar |
Mesaj |
-
nalinfm
Acemi Üye
|
20.09.2008, 23:20 (UTC) Mesaj konusu: tarasirm degismede veri kaybi olurmu |
|
|
arkadaslar ben iceblue kullaniyordun css ye gectim ve benim hazirladigim diger katagöriler duruyor ama sayfada cikmiyor bembeyaz bi sayfa var onlari nail geri getirebilirim bi fikri olan varsa simdiden cok saolun |
|
↑
|
|
|
-
sevgi-sitem
Uzman Üye
|
20.09.2008, 23:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
icebule hiç dokunma istedigin zman icebulue geçersen kodlar aynı kalırr ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nalinfm
Acemi Üye
|
21.09.2008, 00:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sevgi-sitem yazmış: icebule hiç dokunma istedigin zman icebulue geçersen kodlar aynı kalırr
tamam silmedim zaten de ayni bölümleri tekrar nasil cssye alabilirim katagörileri silmeden |
|
↑
|
|
|
-
sevgi-sitem
Uzman Üye
|
21.09.2008, 00:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nalinfm yazmış: sevgi-sitem yazmış: icebule hiç dokunma istedigin zman icebulue geçersen kodlar aynı kalırr
tamam silmedim zaten de ayni bölümleri tekrar nasil cssye alabilirim katagörileri silmeden
kodları kopyala css ye yapıştır ama bence icebulue deki kodlar css de yaramaz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nalinfm
Acemi Üye
|
21.09.2008, 09:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodları kopyala css ye yapıştır ama bence icebulue deki kodlar css de yaramaz [/quote]
ama ben yeni bi sayfada acamiyorum actigim sayfada beyaz cıkıyor olmuyor |
|
↑
|
|
|
-
csskodum
Acemi Üye
|
21.09.2008, 10:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya bir fikir oluşmış gidio Css ye geçersin ama bliyosan.bilmiyosan ıceblue en iyi tasarımç.Bak sen ıceblue kullan.İstersen san özel css ıceblue tasarımda yaparım.Yardımcı oluruz yani ______________ www.csskodum.tr.gg ICEBLUE CSS TASARIM KODLARI ARŞİVİ |
|
↑
|
|
|
-
nalinfm
Acemi Üye
|
22.09.2008, 00:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
csskodum yazmış: Ya bir fikir oluşmış gidio Css ye geçersin ama bliyosan.bilmiyosan ıceblue en iyi tasarımç.Bak sen ıceblue kullan.İstersen san özel css ıceblue tasarımda yaparım.Yardımcı oluruz yani
hacim iyi hos demissin ama ben ögremek istiyorum simdi css desinge gectim sayfa tam süper oldu simdi bu sayfaya farki katagori eklemek istiyom örnegin radyo icin dinleyici resmi . yeni sayfa olustur dedigimde ve kodlari ekledigimde sayfa beyaz cıkıyo bunun bi caresi var mi yok mu??? |
|
↑
|
|
|
-
nalinfm
Acemi Üye
|
22.09.2008, 13:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|