Yazar |
Mesaj |
-
ciftcioglumobilya
Acemi Üye
|
20.09.2008, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: ücretli ektralar ne zaman aktif olacak? |
|
|
Ücretli domain (.com .net) gibi ne zaman satın alabileceğiz??Özellikle ticari siteler için bi gereksinim haline geldi, Yetkililerimiz den tatmin edici bir cevap ltfen. |
|
↑
|
|
|
-
kraliyetailesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.09.2008, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eğer ücretsiz host üzerinde böyle domain satın alma hizmeti koyarlarsa gerçekten mükemmel bir hâl alır. Sizi takdim ettim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
20.09.2008, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni Versıyonu Bekleyın .
İyi Eglenceler. |
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
piriketseverler
Uzman Üye
|
20.09.2008, 21:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
ciftcioglumobilya
Acemi Üye
|
21.09.2008, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: damain |
|
|
piriketseverler yazmış: Tarihi belli olmayan birşeyi beklemek ne kadar mantıklı ticari bir şirket için bilemem ama www.isimtescil.net gibi domain hizmeti veren yerlerden domain alıp yönlendirebilirsiniz. Kolay ve ucuz
www.ciftcioglumobilya.com / www.ucuzmobilya.org alan adlarını zaten tescil edip yönlendirdim ancak şu google reklamları çok sinir bozucu rakiplerimin reklamını yapıyor gibi hissediyorum. Bedava-sitemi ticari site olarak tercih etmemin tek sebebi webmaster lardan artık bıkmış olmam! En güzeli kendi işini kendin görmek. |
|
↑
|
|
|
-
uknet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2008, 10:52 (UTC) Mesaj konusu: Re: damain |
|
|
ciftcioglumobilya yazmış: piriketseverler yazmış: Tarihi belli olmayan birşeyi beklemek ne kadar mantıklı ticari bir şirket için bilemem ama www.isimtescil.net gibi domain hizmeti veren yerlerden domain alıp yönlendirebilirsiniz. Kolay ve ucuz
www.ciftcioglumobilya.com / www.ucuzmobilya.org alan adlarını zaten tescil edip yönlendirdim ancak şu google reklamları çok sinir bozucu rakiplerimin reklamını yapıyor gibi hissediyorum. Bedava-sitemi ticari site olarak tercih etmemin tek sebebi webmaster lardan artık bıkmış olmam! En güzeli kendi işini kendin görmek.
Yeni sistemde ücretli ekstralarda yıllık 20 euro'ya reklam kaldırma hizmeti verilecektir.Bu yüzden yine beklemelisiniz.
Kaynak: www.bedavasitemyardim.tr.gg
İyi günler... ______________ Of The Depth Of Technology |
|
↑
|
|
|
-
piriketseverler
Uzman Üye
|
21.09.2008, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: Re: damain |
|
|
ciftcioglumobilya yazmış: www.ciftcioglumobilya.com / www.ucuzmobilya.org alan adlarını zaten tescil edip yönlendirdim ancak şu google reklamları çok sinir bozucu rakiplerimin reklamını yapıyor gibi hissediyorum. Bedava-sitemi ticari site olarak tercih etmemin tek sebebi webmaster lardan artık bıkmış olmam! En güzeli kendi işini kendin görmek. |
|
↑
|
|
|
-
the-anil
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
cross77
Aktif Üye
|
24.09.2008, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kraliyetailesi yazmış: Eğer ücretsiz host üzerinde böyle domain satın alma hizmeti koyarlarsa gerçekten mükemmel bir hâl alır. Sizi takdim ettim
Öyle birşey olucağını hiç sanmıyorum ama olsa çok güzel olurdu ______________
|
|
↑
|
|
|
-
cross77
Aktif Üye
|
24.09.2008, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
the-anil yazmış: Nerdeyse 5-6 aydır bekliyoruz.Almanyadakiler ne güzel kullanıyo ücretli ekstraları
evet de.tl domainli olanlar sanırsam ücretli ekstraları kullanabiliyorlar... tr.gg liler kullanamıyor umarım dediğiniz gibi ücretli ekstralar çıkarda kullanmaya en kısa sürede başlarız.... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
jinhokyanus
Acemi Üye
|
24.09.2008, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ne gibi ücretli ekstralar olacak peki her ekstra için 20 euro mu vereceğiz?? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cross77
Aktif Üye
|
24.09.2008, 10:57 (UTC) Mesaj konusu: hayır |
|
|
Benim gördüğüm bir tane ücretli ekstra vardı oda domain ekrtasıydı ve çok az bir ücretle bazı domaini yababiliyorsunuz örn www.cross77.net______________
|
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑