TAHSİLİNİZ NEDİR ? |
ORTAOKUL |
|
[ 18 ] |
LİSE |
|
[ 32 ] |
ÜNİVERSİTE |
|
[ 31 ] |
|
Toplam Oylar : 81 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.09.2008, 21:18 (UTC) Mesaj konusu: Çok ugrastık TR.GG nin en iyi eğitim sitesini yaptık yok eşi |
|
|
www.egitimbilgisi.tr.gg
"çok çalıştık en sonunda TR.GG nin en iyi eğitim sitesini açtık yardımlarınızı ve o degerli yorumlarınızı beklıyorum yorumlarınızı esirgemeyin lütfen sadece bir kez yorum yapın yeter..!"
www.egitimbilgisi.tr.gg
www.egitimbilgisi.tr.gg
Başarı İyi İnsan Olabilmektir,Derslerden Soğumuş Öğrenciler,Gelişen Çocuğun Nitelikleri,Neden Başarısız Olunur?,Çocuk Problemleri ve Tedavisİ,Cocuğunuzun Ruh Sağlığı, Karşı Gelme ve Uyum Sorunu,Pasif,Agresif Kişilik Bozukluğu,Aile İçi Geçimsizlik ve Çocuk
Anne Baba Tutumlarının Önemi,OSS Öncesi Ailelere Öneriler,Can Sıkıcı Bir Öğretmen Olmanın Yolları,Derste Bir Öğretmen Nelere Dikkat Etmelidir,Öğretmenlere Disiplin Sağlama Konusunda Öneriler,Okulda Başarıyı Yakalamanın Sırları
BİTMEDİ;
Eğitim Nedir ?,Öğretim Nedir ?,Eğitim & Öğrenme İlişkisi,Öğrenme nedir?,Öğrenmenin Özellikleri,Eğitim teknolojisi nedir?,Eğitimde Teknolojinin Rolü Nedir?,Öğretim Teknolojisi (Öt) Nedir?,Teknoloji Nedir?,Teknolojinin Uygulamaları Nelerdir?,Öğrencilerden Beklenen Davranışlar,Verimli Ders Çalışma Yolları,Ailenin Dağılması ve Çocuk, Çocuk Yetiştiştirmede Ailenin Görevleri, Engellilerin Ailerine Öneriler
www.egitimbilgisi.tr.gg
www.egitimbilgisi.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
media-turk
Uzman Üye
|
19.09.2008, 21:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mükemmel Bir Site..!
%2 TRİLYON veRsem azdıR.. GeRçekten KaLiteLi bir Siteniz var... |
|
↑
|
|
|
-
nett-oguzhann
Uzman Üye
|
20.09.2008, 06:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten süper olmuş... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
saraybahcesi
Uzman Üye
|
20.09.2008, 07:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.09.2008, 10:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
media-turk yazmış: Mükemmel Bir Site..!
%2 TRİLYON veRsem azdıR.. GeRçekten KaLiteLi bir Siteniz var...
DEGERLİ YORUMLARINIZ ICIN COK TESEKKUR EDERIM ARKDASIM COK SAOLUNN SITEMIZ SUREKLI GUNCELLENECEKTIR BIZI TAKIP EDIN LUTFEN
www.egitimbilgisi.tr.gg
www.egitimbilgisi.tr.gg______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
20.09.2008, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: Fevkaladenin fevkinde bir siteniz var... |
|
|
Merhaba,
Fevkaladenin fevkinde bir siteniz var...Başarılarınızın devamı dileği ile...Ayriyetten ben en çok sitenizin arka plan'ını çok beyendim... Harika bir siteniz var...Başarılarınızın devamı dileği ile...______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.09.2008, 10:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ßaşarılar
Gerçekten Güzel ßir Site Olmuş______________ Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin ! |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.09.2008, 10:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nett-oguzhann yazmış: gerçekten süper olmuş...
çok saolun arkdasım bu kadar guzel yorumlarınız benı o kadar yureklendırıyor kı ınanın o kadar mutlu oluyorum kı yorumlarına ve yuregınıze saglık cok saolun saolun
www.egitimbilgisi.tr.gg
www.egitimbilgisi.tr.gg______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.09.2008, 10:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımı sanki önceden e-..... diye bir sitede gördüm gibi
Tamamen siz mi yaptınız ?______________ Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin ! |
|
↑
|
|
|
-
royalportal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.09.2008, 11:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
c-aptain yazmış: Tasarımı sanki önceden e-..... diye bir sitede gördüm gibi
Tamamen siz mi yaptınız ?
tasarım hazır template.
siteniz gerçekten güzel olmuş.
içerik olarak tam bir eğitim sitesi.
başarılar.______________ Fenerbahçe Taraftarı İçin Şık tasarımlı bir site yaptık.
Umarım beğenirsiniz.
www.bin907.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.09.2008, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: Fevkaladenin fevkinde bir siteniz var... |
|
|
çok tesekkurler arkadsımm degerli yorumlarınız için ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.09.2008, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
royalportal yazmış: c-aptain yazmış: Tasarımı sanki önceden e-..... diye bir sitede gördüm gibi
Tamamen siz mi yaptınız ?
tasarım hazır template.
siteniz gerçekten güzel olmuş.
içerik olarak tam bir eğitim sitesi.
başarılar.
Tasarım free template değil e-... diye .com lu bir sitede böyle bir tasarım vardı ama sitenin adını unuttum. ______________ Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin ! |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.09.2008, 11:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saraybahcesi yazmış: güzel site
tesekkur ederım arkdasım cok saolunn sıtemıze yenıseyler eklendııı ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.09.2008, 19:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: Fevkaladenin fevkinde bir siteniz var... |
|
|
cok tesekkur ederım arkdasım gercekten sızın sıtenızde guzel degerlı yorumlarınız için tesekkur ederım cok saolun
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.09.2008, 22:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yepyenı ıcerıkk eklendıı buyrunn en ıyı egitimsitesi
Eğitim bilgisi,Eğitimbilgisi,Eğitimbilgim,eğitim,ÖSS, ALES, KPSS, PUANMATİK,SBS, Seviye Belirleme Sınavı, OKS, DGS, Rehberlik Sitesi,
http://www.egitimbilgisi.tr.gg/
http://www.egitimbilgisi.tr.gg/______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
|