Yazar |
Mesaj |
-
akdagrehberi
Acemi Üye
|
17.09.2008, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: ip adresini yayınlamak için [ip] yazıyoruz |
|
|
arkadaşlar mesela sitede ip adresini yayınlamak için [ip] yazıyoruz ip adresi çıkıyorya
bende klik saysı ile toplam ziyaretçi sayısının çıkması için bu tip reklamsız kod arıyorum.
En son akdagrehberi tarafından 25.09.2008 12:30:21 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
17.09.2008, 20:22 (UTC) Mesaj konusu: Re: yardım |
|
|
akdagrehberi yazmış: arkadaşlar mesela sitede ip adresini yayınlamak için [ip] yazıyoruz ip adresi çıkıyorya
bende klik saysı ile toplam ziyaretçi sayısının çıkması için bu tip reklamsız kod arıyorum.
Merhaba,
Ekstraları Değiştir/Ekstrayı ekle/Sayaç Ekstrasını ekleyin/Sonra ayarlarınızı yapın..
Sayacınız sitenizde içeriklerin altında çıkmaya başlayacaktır..
İyi eğlenceler.. |
|
↑
|
|
|
-
akdagrehberi
Acemi Üye
|
17.09.2008, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaw en alak ya okadarı bizde biliyoruz ben kod istiyorum kod
|
|
↑
|
|
|
-
akdagrehberi
Acemi Üye
|
17.09.2008, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilen yokmu |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
akdagrehberi
Acemi Üye
|
17.09.2008, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TUMHEPSİBURDA TAMAM TŞKR EDERİM daha mesajı lütfen cevaplama ya konuyu okumadın yada |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
17.09.2008, 20:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
akdagrehberi yazmış: TUMHEPSİBURDA TAMAM TŞKR EDERİM daha mesajı lütfen cevaplama ya konuyu okumadın yada
Merhaba,
Eğer siz anlamıyorsanız.. Ben bir şey yapamam arkadaşım kod demişşin kod olarak alınmış halinin anlatımını verdim oradan alabilirsin.. Bunun dışında googleye yazarak arayınız..
İyi eğlenceler.. |
|
↑
|
|
|
-
akdagrehberi
Acemi Üye
|
17.09.2008, 20:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: yardım |
|
|
akdagrehberi yazmış: arkadaşlar mesela sitede ip adresini yayınlamak için [ip] yazıyoruz ip adresi çıkıyorya
ben kod demişim bakarsan buraya bu tip demişim [ip] |
|
↑
|
|
|
-
akdagrehberi
Acemi Üye
|
17.09.2008, 20:48 (UTC) Mesaj konusu: yokmu bilen biri |
|
|
yokmu bilen biri
CUNOBAG hocam |
|
↑
|
|
|
-
akdagrehberi
Acemi Üye
|
19.09.2008, 20:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
LÜTFEN İLGİLENİRSENİZ |
|
↑
|
|
|
-
gokseen
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
akdagrehberi
Acemi Üye
|
20.09.2008, 08:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben reklamsız bedava-sitemin orjinal sayacını ip adresini ve klik saysısını almak istiorum
şimdi diyeceksiniz extralardan sayaçı aktif et aktif ettiğimde istediğim yeree gelmiyor sayaç ben bs nin orjinal sayacını istiyorum text olarak |
|
↑
|
|
|
-
akdagrehberi
Acemi Üye
|
25.09.2008, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|