Yazar |
Mesaj |
-

gruplaylaylom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.09.2008, 20:40 (UTC) Mesaj konusu: Yavaşlatan Kodlar |
|
|
Merhaba,
Sitemi yavaşlatan kodları buldum , ama hangi sayfada oldugunu bulamadım . Tüm Sayfaları tek tek aradım bulamadım . Başka bir şekilde bulma imkanı varmı bilgisi olan yardım edebilir mi ? Teşekkürler ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

gruplaylaylom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.09.2008, 20:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Zaten o site yardimi ile buldum kodları , Ama kodların nerede hangi bölümde , sayffada oldugunu bir türlü bulamadim. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

gruplaylaylom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.09.2008, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Canım kardeşim . Teşekkürler. Ben bunların hepsini yaptım. Ben derdimi tam anlatamadim sanirim. Ama yinede Teşekkürler. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

trgg-kod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.10.2008, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben anladım şimdi arkadaş orada kodları bulmuş ama hangi sitede olduğunu bulamamış |
|
↑
|
|
 |
-

gruplaylaylom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.10.2008, 15:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodların hangi sayfada oldugunu  ama önemli değil artık yani.yavaşlatma aşırı bir söz konusu değil zaten... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.10.2008, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Editörden aratabilirsiniz kodları ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
06.10.2008, 16:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaznet yazmış: Editörden aratabilirsiniz kodları
konu çözülmüş , fazladan mesaja gerek yok  ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
 |
|