Yazar |
Mesaj |
-
menzil-40
Acemi Üye
|
05.09.2008, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: Sitemi uluslar arası arenada tanıtmak istiyorum ne yapacagım |
|
|
evet baslıga cevap lütfen bilgisi olanlar... |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
05.09.2008, 20:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Uluslararası en çok kullanılan dil ingilizcedir.
Bu yüzden sitenin ingilizce versiyonunu da yaparak sitene ekstra dil seçeneği olarak sunarsan arama motorlarında çok daha geniş yer alır ve tüm dünyada sitenb hakkında konularda arama yapıldığında bulunabilir.
İyi eğlenceler. |
|
↑
|
|
|
-
taalihsizler
Aktif Üye
|
05.09.2008, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bunun içinde bayağı bi uğraş lazım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
menzil-40
Acemi Üye
|
06.09.2008, 17:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bana resimli veya daha ayrıntılı bir şekilde anlatabilrmisiniz dostlar... |
|
↑
|
|
|
-
tikla-be
Aktif Üye
|
09.09.2008, 09:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitendeki katagoriler ve Bütün Cümleleri eng cevir Sonra Yeni Bir Sitede ng Olarak Ac Ben Öle yaptım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webmasteracil
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
100list
Acemi Üye
|
09.09.2008, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ingilizce versiyona cevirmenin başka bir yolu varmıdır? |
|
↑
|
|
|
-
arhavilikomik
Aktif Üye
|
09.09.2008, 12:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben de ingiltereen, afganistandan, patagonyadan, japonyadan, rusyadan kuala lumpurdan ,torinodan. libyadan, surinamdan, varnadan,makedonyadan,azerbaycandan,vb birçok ülke ve şehirlerinden, ziyaretçi çekmek isterim. Ama ingilizce site çok var. Böyle olunca da ingilizce kelimelerde arama yaparlarsa bizim siteler geride kalabilir. Yani arama motorunda çok geri sayfalarda.
Bir de Çin alfabesi felan kullanmayı bilsek çinden ziyaretçiler gelse çok da güzel olurdu. |
|
↑
|
|
|
-
tikla-be
Aktif Üye
|
09.09.2008, 14:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Haklısınız Arkadaslar
Ben Sitemi
Turİng Adlı programla Ceveridım Cümle cevirisi Yapıor Ama Bılmedıgı Sözcükler var Tek Tük Yanlıs Yazmamaya Dikkat edin
http://www.ingtur.net/turing.zip
Forum Adresimdede Bulabilirsiniz [Reklam Amaclı Deyil Yararlanın Die] ______________ |
|
↑
|
|
|
-
arhavilikomik
Aktif Üye
|
11.09.2008, 12:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en iyisi bazı arkadaşlar gönüllü olsun. Siteleri ingilizceye almancaya vb çevirsin. |
|
↑
|
|
|
-
tikla-be
Aktif Üye
|
11.09.2008, 12:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kim Olcak Peki
Ben Ceviririm Ama Cok Düzgün Bir Seılde Olmaz İsterseniz Girin Bakın Benım Kendi Siteme ______________ |
|
↑
|
|
|
-
arhavilikomik
Aktif Üye
|
11.09.2008, 13:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bi bayan çıktı play dedi. |
|
↑
|
|
|
-
tikla-be
Aktif Üye
|
11.09.2008, 13:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Anlamadım O Bneım Sitenın İntrosu DA Yer Alıyor Ama Orada Türkce eng Secenekleri Var ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tikla-be
Aktif Üye
|
11.09.2008, 13:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eger istersen Forum Adresimizde ceviri İstek Bolumu Var 10 Sanıyede üye olup bildire Bilirsin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
naatlar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2008, 23:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yok kardeşim ne gerek var yaw boşver sen bırak türkçe kalsın zaten yurt dışındanda giriyorlardır sitene ______________
Siz de Toplistimize Katılın Gunluk 500 Tekil istatistiklerimiz acık pr 2 ilk 3 ana sayfada http://naatlar.tr.gg/toplist.htm
|
|
↑
|
|
|
|