Yazar |
Mesaj |
-
intihal
Aktif Üye
|
09.09.2008, 21:31 (UTC) Mesaj konusu: Re: Süper ötesi bir Player. müzik dinlemenin zevkine varın. |
|
|
ayasz yazmış: intihal yazmış:
sitemde kullandıgım ve yeterince harikalar yaratan bir müzik+video+oyun+radyo oynatıcı. incelemek için linke tıklayarak bakabilirsiniz.
http://www.intihal.tr.gg/muzikkutusu.htm
kendime ait bir player oldugu için siteden kendinize özel harika playerler tasarlıyarak sadece bir tıkla listenizi hazırlıyarak sitenizde yayınlıyabilirsiniz.
Kod: <embed src="http://www.dizzler.com/player/pod.swf" FlashVars="p=KmF8MjE0MDkyNQ--&ms=1" width=500 height=340 quality="best" scale="noborder" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowFullScreen="true"></embed>
kod eklemekte sorun yaşayan arkadaşlar.siteyle alakalı sorular sorunlar yaşayan arkadaşlar olursa anlatımı yapılacaktır.
Burda birşeymi anlatmak istedin bilmiyorum ama umarım begenmişindir ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
galatasarayy
Uzman Üye
|
09.09.2008, 21:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten çok şirin bi görünüm var ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
09.09.2008, 21:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynı ben gibi demi işin şakası bir yana ama gerçekten kullanılması gereken bence oynatıcı adına en güzeli bu. pek bilinmesede arkadaşlar arasında bizde bildirmeye çalışıyoruz;) ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
skaragozoglu
Acemi Üye
|
10.09.2008, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: player hk |
|
|
Paylaşımın için sağolasın.Sitesinden playeri bilgisayarıma indirdim.İçersine indirdiğim şarkıların yok olmaması içın kayıt işlemini nasıl yapmam lazım.Aceminin anlayacağı şekilde açıklarsan memnun olurum.Başarılarının devamını dilerim. |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
10.09.2008, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şarkılarınızı siteye upload etmeniz lazım kayıt yaptıgınız e-mail adresınızle.sonra o sitedeki profılınızden yükledigniz şarkılarınızı playeriniza alabılırsınız. mesela siteye girerek enter artist or band yazan yere sezen aksu yazdıgınızında arattırdıgınızda çıkan listedeki şarkıların üzerine geldıgınızde hemen yanında artı veya kalp işaretı cıkacaktır ona tıklıyarak playerınıza şarkıları kaydedebilirsiniz. ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
zaguda
Acemi Üye
|
11.09.2008, 12:33 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
Teşekkür ederim Fatih bey. |
|
↑
|
|
|
-
skaragozoglu
Acemi Üye
|
11.09.2008, 12:37 (UTC) Mesaj konusu: tşk. |
|
|
Sayın (intihal) açıklamanız için çok çok teşekkürler. |
|
↑
|
|
|
-
photoshoptasarim
Acemi Üye
|
11.09.2008, 12:53 (UTC) Mesaj konusu: Re: cvp |
|
|
zaguda yazmış: Teşekkür ederim Fatih bey.
Ben tşk ederim zaguda. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
photoshoptasarim
Acemi Üye
|
11.09.2008, 15:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eee benim ismimde fatih bey olamadık ama ______________ |
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
11.09.2008, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
arkadaslar baslığı amacından çıkarmayın
sohbet vs. ye dönüşmesin
iyi eğlenceler |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
11.09.2008, 22:18 (UTC) Mesaj konusu: Re: cvp |
|
|
zaguda yazmış: Teşekkür ederim Fatih bey.
ben tşk ederim zaguda.tr.gg ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
11.09.2008, 22:18 (UTC) Mesaj konusu: Re: tşk. |
|
|
skaragozoglu yazmış: Sayın (intihal) açıklamanız için çok çok teşekkürler.
Umarım yardımcı olabilmişimdir ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
11.09.2008, 22:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
marasultraslan yazmış: Merhaba,
arkadaslar baslığı amacından çıkarmayın
sohbet vs. ye dönüşmesin
iyi eğlenceler
Marasultraslan nickini yazmakta bayagı zor tşkler uyardıgınız için ama bu konuda sohbete dair birşey varmı mrk ettim.? ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
2008-2009hasticaret
Acemi Üye
|
12.09.2008, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: yardımm |
|
|
yha usta ben kendim müzik koycam nasıl yapıcam söylermisin yha bi o kaldı dediğini yaptım oldu şimdi bi tek o kaldı |
|
↑
|
|
|
-
hakk1908
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.09.2008, 17:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|