Yazar |
Mesaj |
-
kalem-mobilya
Acemi Üye
|
05.09.2008, 15:27 (UTC) Mesaj konusu: Css tasarımda yazıların rengi siyah beyaz nasıl yapabilirim. |
|
|
arkadaşlar sitem bu
http://kalem-mobilya.tr.gg/
Css tasarımını bitirdim ama yorumlar , ziyaretçi defteri ve online mesaj gibi extralardaki yazıların rengini beyaz nasıl yapabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
05.09.2008, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
kalem-mobilya
Acemi Üye
|
05.09.2008, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Soruma cavap bulamadım. yada ben mi görmedim daha açıklayıcı bi link verirsen yada ne bakacağımı söylersen |
|
↑
|
|
|
-
samanyolu35
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.09.2008, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: Re: Css tasarımda yazıların rengi siyah beyaz nasıl yapabili |
|
|
kalem-mobilya yazmış: arkadaşlar sitem bu
http://kalem-mobilya.tr.gg/
Css tasarımını bitirdim ama yorumlar , ziyaretçi defteri ve online mesaj gibi extralardaki yazıların rengini beyaz nasıl yapabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum
ekstralardan ziyaretçi defteri veya iletişime tıkladıgınız zaman ordan yazı ve arka plan rengini ayarlıyabilirsiniz ______________
|
|
↑
|
|
|
-
kalem-mobilya
Acemi Üye
|
05.09.2008, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yukarıda gösterdiğim yerleri kastetmiştim |
|
↑
|
|
|
-
kalem-mobilya
Acemi Üye
|
08.09.2008, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
resimde gösterdiğim yazıları nasıl beyaz yapabilirim.
Anlayan biri yok galiba yada rengi değiştiremiyorum heralde... |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
08.09.2008, 16:07 (UTC) Mesaj konusu: O yazıları beyazlatmak için... |
|
|
Merhaba,
Dediğinizi yapabilmeniz için Bedava-Sitem.Com adresine giriş yapın.Oradan Tasarım Ayarlarına giriniz.Oradan karşınıza bir sayfa açılacaktır.O sayfada "Standart Yazı Rengi" diye bir yazı göreceksiniz.Onun yanında da renk seçme butonu işte o butondan işinizi halledebilirsiniz...
İyi eğlenceler... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
istanbulsporr
Acemi Üye
|
08.09.2008, 17:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşın sitesin bedava sitem in reklamını göremedim. ______________ İstanbulspor ile ilgili herşey bu sitede www.istanbulsporr.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
kalem-mobilya
Acemi Üye
|
09.09.2008, 12:03 (UTC) Mesaj konusu: Re: O yazıları beyazlatmak için... |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Merhaba,
Dediğinizi yapabilmeniz için Bedava-Sitem.Com adresine giriş yapın.Oradan Tasarım Ayarlarına giriniz.Oradan karşınıza bir sayfa açılacaktır.O sayfada "Standart Yazı Rengi" diye bir yazı göreceksiniz.Onun yanında da renk seçme butonu işte o butondan işinizi halledebilirsiniz...
İyi eğlenceler...
Sizin dediğiniz diğer tasarımlarda var ama benim tasarım CSS-Design.
CSS-Design de böyle bir seçenek yok... |
|
↑
|
|
|
-
samanyolu35
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2008, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu kodu ziyaretçi defteri ne koyup deneyin
Kod:
<font color="white" face="arial" size="3">
|
|
|
-
kalem-mobilya
Acemi Üye
|
09.09.2008, 12:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamam arkadaşlar sorunu halletim. Hackerfriend sayesin de ona çok teşekkürler. mail attım 5 dk sonra cevapladı soylediğğini yaptım ve sorunu düzelttim.
ilgilenen herkese teşekkürler. |
|
↑
|
|
|
|