Yazar |
Mesaj |
-
iddaa-tahminleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2008, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: Sitemde yayınlanan içerikler! |
|
|
sitemde "banko kupon" adında bi sayfa var.bu sayfada günlük olarak kuponlar yayınlanmaktadır.bu kuponu başka bi site sahibi sitesine nasıl koyabilir.hergün ben sitemde kuponu değiştirdiğimde onun sitesindeki kuponda otomatik değişmesini istiyorum.bunu nasıl yapailirim?? ______________
GÜNCEL KUPONLAR İÇİN SİTEMİZE GİRİNİZ.
|
|
↑
|
|
|
-
spytr
Aktif Üye
|
08.09.2008, 20:22 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sitemde yayınlanan içerikler! |
|
|
iddaa-tahminleri yazmış: sitemde "banko kupon" adında bi sayfa var.bu sayfada günlük olarak kuponlar yayınlanmaktadır.bu kuponu başka bi site sahibi sitesine nasıl koyabilir.hergün ben sitemde kuponu değiştirdiğimde onun sitesindeki kuponda otomatik değişmesini istiyorum.bunu nasıl yapailirim?? |
|
↑
|
|
|
-
iddaa-tahminleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2008, 20:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitemin anasayfasında canlı sonuçlar var.o sonuçlar otomatik değişiyor. onun gibi olmasını istiyorum.yani ben kuponumu değiştirdiğimde diğer sitelerdeki kuponlarında otomatik değişmesini istiyorum. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
iddaa-tahminleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2008, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cevap yok mu? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
iddaa-tahminleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2008, 08:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
neden kimse cevap vermiyo?? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
09.09.2008, 08:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
anladığım kadarı ile bahsettiğin işlem basit bir iframe bilgisi ile olabilir.
fakat bedava sitemde iframe dağıtımı yasak olduğu için bu işlemi uygulamamanı rica ediorum.
iyi eğlenceler______________ |
|
↑
|
|
|
-
piriketseverler
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
xhtmlkodu
Acemi Üye
|
09.09.2008, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
piriketseverler yazmış: Başka bir sayfayı kendi sayfanda gösterme veya tam tersi için:
<iframe src="www.siteninadi.com" frameborder="No" width="600" scrolling="no" height="600"></iframe>
Width: Genişlik (Kendinize göre değiştiriniz)
Height: Yükseklik (Kendinize göre değiştiriniz)
Bedava-Sitemde İFRAME Yakastır Bilginize.Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
sonsahne
Uzman Üye
|
09.09.2008, 15:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iframe ile yapılabilir.
kendinize ait bir hosta iddaa tahminlerinizi yazarak o hostun adresini iframe koduna koyarak sitelere eklenmesini sağlayabilirsiniz.
hostdaki bilgileri değiştirdikçe sitedekilerde değişmiş olacaklar
bunun sitenin üstünde reklam olmayan ve kendi tasarımınızı kullanabileceğiniz bir host olmalı.
mesela mynetten olabilir.
örnegin http://site.mynet.com/sonsahne adlı bir hostunuz var.
siz bu hosta http://site.mynet.com/sonsahne/iddaa.htm sayfası ekleyerek bu sayfayı iframe koduna ekleyebilirsiniz.
NOT: iframe her amaçta yasak değildir ziyaretçi sayısını yükseltmek gibi amaçlarda yasaktır.______________ Ne insanların insanlığına inanabildim,
ne de hayvanların insanlar kadar hayvanlaştığına... (Sokrates Mert)
En son sonsahne tarafından 09.09.2008 15:13:50 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
|