Yazar |
Mesaj |
-
ermanbayramin
Acemi Üye
|
26.08.2007, 06:59 (UTC) Mesaj konusu: Meta tagler hakkında ? |
|
|
ARKADASLAR sitemi aram motorlarına nasıl eklicem yani google da ermanbayramin.tr.gg diye arattıgım zaman sitemin cıkmasını ıstıyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
En son ermanbayramin tarafından 03.09.2008 10:14:38 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
darkvadi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.08.2007, 07:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ekstra'Lardan Meta Tagler Bölümünü Aktive Et Orada Senden Anahtar Kelimeler Filan İstiyor Sitenin URL Sini Yazcan Siteniz Arama motorlarında Gözüksünmü BÖlümünü Evet Yap Tamam Aktive Ettin 3-4 Gün Bekle Googlede İsmin Gözükür |
|
↑
|
|
|
-
indirgir
Acemi Üye
|
31.08.2007, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: yaptım gözükmedi |
|
|
arkadaşlar ben siteyi meta taglerden yayınladım ama hala bi hareketlenme yok hala gözükmüyo sitem google de
bu arada siteme beklerim
[url]tezindir.tr.gg[/url] |
|
↑
|
|
|
-
oksutkoyu
Acemi Üye
|
02.09.2007, 09:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
DARKVADİ kardeş
''Ekstra'Lardan Meta Tagler Bölümünü Aktive Et Orada Senden Anahtar Kelimeler Filan İstiyor Sitenin URL Sini Yazcan Siteniz Arama motorlarında Gözüksünmü BÖlümünü Evet Yap Tamam Aktive Ettin 3-4 Gün Bekle Googlede İsmin Gözükür''
bu önerini yaptım anında google'de gözüktü saolasın THANK YOU |
|
↑
|
|
|
-
istanbulsporr
Acemi Üye
|
03.09.2008, 10:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu arada orda sitenin yazarı dio oraya kendi ismimizi mi yazcaz? ______________ İstanbulspor ile ilgili herşey bu sitede www.istanbulsporr.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
03.09.2008, 10:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istanbulsporr yazmış: bu arada orda sitenin yazarı dio oraya kendi ismimizi mi yazcaz? Merhaba,
kendi adını,sitenin adını vs. yazabilirsin
zorunluluk yoktur
iyi eğlenceler |
|
↑
|
|
|
-
htmlmekani
Uzman Üye
|
07.09.2008, 22:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Meta tagler de tanıtıcı kelimelerini yazarken virgül ile boşlık bırakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca siteniz ne tür içereğie sahipse sadece o kelimeleri meta tagleriniz oalrak belirleyin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htlmkod-merkezi
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sibeldinc
Acemi Üye
|
28.09.2008, 09:45 (UTC) Mesaj konusu: meta tagler |
|
|
ya arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz bu konu hakkında lütfen..meta tagleri aktive ettim fakat meta etiketini doğru yere yapıştıramıorum tam olarak doğru yeri neresi biliyorsanız lütfen arkadaşlar yardımcı olunuz.. |
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
28.09.2008, 15:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
meta kodu zaten ekstralardaki meta tagler ekstrası ile aynı islevi
görür .. yani sadece ekstraları değiştirdeki
meta tagleri aktive etmeniz yeterli olacaktır ..
diğeri : eğer site dogrulama vs . kodu diyorsanız
tasarım kodunun altına kodu yerlestirip kaydetmeniz yeterlidir
iyi eğlenceler |
|
↑
|
|
|
|