Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj05.09.2008, 12:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

selam cidden güzel olmuş elinize sağlık kardeş
Mesaj05.09.2008, 20:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Allah Razı olsun sevgili kardeşlerim ayrıca reklam yapıyorsun diyen arkadşlar için cevabım;

Arkadaşlar bukadar emek harcıyorum amacım elbette ziyaretçi kapmak değil üstüne basaba basa söylüyorum bilginiz olsun.

ama bazı uyanık insanlar yapılan emeği kendisininkitymiş gibi gösterip yayınlıyorlar hemde hiç upraşmadan bende o yüzden yaptım screan shotta yaızyorumki en azından nasılsa yine değiştirmeye çalışacaklar ama bukadar uğarşmazlar ki emeğimin karşılığı olsun.

Ama kızarsanız bunu için kızarsanız özür diliyorum.
Mesaj06.09.2008, 09:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Bu Soruyu Özel Mesaj İle Bana Sordunuz ve ben de gerekli cevabı size yine özel mesaj yolu ile ulaştırdım...

Ben de tekrar tekrar üstüne basa basa söylüyorum ;

BU BÖLÜMDE MESAJLARINIZLA BİRLİKTE SİTENİZİN LİNKİNİ YAZMAYINIZ...

İyi Eğlenceler...

Mesaj06.09.2008, 17:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sevgili ironarchives attığınız ÖM için teşekkür ederim size bildirdiğim gibi bir daha böyle bişey olmayacak Laughing Very Happy
Mesaj06.09.2008, 20:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

tesekkürler hazax.. ellerine sağlık..

iyi eğlneceler..

Mesaj06.09.2008, 21:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

saol kardeş tasarım icin tşkürler cok güzel bi tasrım ellerine saglık
Mesaj07.09.2008, 10:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

iyide bilader bu kodları siteme yüklüyorum anasayfaya falan basınca senin sitene yönleniyor çakal herif
Mesaj07.09.2008, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadşdüzgün konuş burda bir sürü kardeşimiz bacımız var burda senin onların yanındaböylekonuşmayanehakkınvar.üstelik ben kimsenin hakkını yemem öyle bir şeyde yapmam sadece yaptığım şey tasarımın küçük bir köşesinde benim sitemin urlsi var ve buda benim hakkım okadar uğraşıyoruz istemiyorsan alma zorlayan yok!! Bir daha bana çakal diyehitap edersen mahkemeye başvururum!!!!!!!! Yaşın kaç başın kaç!

[Sevgili diğer kardeşlerim sizden bu tatsız konuşma için özür diliyorum.Ama Haksızmıyım]
Mesaj07.09.2008, 18:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

@hazax-2

KesinLikle hakLısınız... Reklam koymak hakkınızdır...
Mesaj08.09.2008, 07:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkür ederim sevgili kardeşim ya hem inanın koyduğum reklamı elimden geldiğince ziyaretçinin hoşuna gidicek ve büyük olmyacak şekilde yapıyorum sizleri css lerimi kullanıyorsunuz haksızsam söyleyin yada nesinden memnun değilsiniz onun açıklamasını vereyim ama bazı insanların konuşmayı anlaşmayı bilmeyenlerden bahsediyorum gelip teşekkür yerine "çakal" demeyi tercih eden terbiyesiz insanlar gibi söyleyeceğinize hiç söylemeyin daha iyi ama biliyorum ki siz kardeşlerim benim gibi aynı fikirdesiniz. Smile Evil or Very Mad Exclamation Question Idea Arrow Wink
Önceki mesajları göster: