kendi sitemi oluşturdum ama elimde var olan şiirlerimi bir türlü yükliyemiyorum antolojı.com da var olan Şiirlerimin ve ya şiir sayfamı yüklenmesinde yardımcı olabilirmisiniz
1.şerafettin muş tüm şiirleri/antoloji.com
2.Şiir.edabiyat.org
bir de dışardan sitemi açmak isteyen arkadaşlar nasıl en kolay şekilde açabilirler
sitemde var olan başlıklari nasıl doldura bilirim
başlıkları yazdım ama içerik olarak boş bu konuda ne yapmabilirim yardımcı olursanız sevinirim
saygılarımla
Elinizdeki şiirleri siteye ancak kopyala yapıştır şeklinde yükleyebilirsiniz. Çünkü sitenin sayfa upload özelliği yok. Ya da sitenize yönlendirme yapabilirsiniz.(Mesela şiirlerim diye bi sayfa açarsınız. Sitenize girenler Şiirlerim e tıkladığında yönlendirdiğiniz adrese giderler.) Dışardan sitenizi açmak isteyenler nasıl kolay açar sorunuzda neyi kastettiğinizi tam anlamadım sitenizdeki başlıkları da sayfalarımı değiştirden yönetebilir ekstralarla sitenizin içeriğini zenginleştirebilirsiniz.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.