Yazar |
Mesaj |
-
trophymanagerfotomac
Acemi Üye
|
31.08.2008, 22:37 (UTC) Mesaj konusu: futbol tasarımı |
|
|
arkadaşlar bana yeşil futbol sahasıtop fln tasarımı fln yapacak arkadaş varmı hoşgeldiniz yerinede trophymanagerfotomac yazacak arkadaş lütfen yardım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
etiketim
Acemi Üye
|
01.09.2008, 02:05 (UTC) Mesaj konusu: 5 dakıkalık bir çalışma bir bak istersen |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
etiketim
Acemi Üye
|
01.09.2008, 02:13 (UTC) Mesaj konusu: dewamı |
|
|
tasarımın alt kısmı da böyle ama değişiklikte yapabiliriz baya bi değişiklik olur yaniişu an bi 5-10 dak uğraştım fazla zamanımda yok iş den dolayı eğer hoşuna giderse neler olacağına dair bilgiler yazarsan düzeklemeler yapabiliriz. değişik bir tasarım programıyla yapıorum kullanımıda biraz değişik ama anlatırım ....(web page marker)
devamı http://img518.imageshack.us/img518/2845/tasarm2vm5.jpg
dediğim gibi zamanım pek olmuyor işden eve 1 de dönuyorum turkiye saati ile 2 oluyor
ama biraz zaman dersen idare eder bir şeyler ortaya çıkabilir ... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgiworld
Acemi Üye
|
01.09.2008, 06:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dostum sitenin adı cok uzun akılda kalıcı bir isim kullassaydın ii olurdu neyse ben yapam sana bir Tane[/b] |
|
↑
|
|
|
-
trophymanagerfotomac
Acemi Üye
|
02.09.2008, 02:02 (UTC) Mesaj konusu: tmm |
|
|
etiketin.tr.gg sen bana anlat tasarımın güzelmiş diğer arkadaş sende yapabilrisen bana bi tane bakalım hangisi güzel lütfen yardım edın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
etiketim
Acemi Üye
|
02.09.2008, 02:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en geç 4 güne sana bir tasarım göndereceğim kodu falan buraya da atabilirim herneyse diğer arkadaşta koyar bu arada belki o hoşuna gidero sebeble ok birde sen buraya bulunmasını istediğin linkleri söylemeye çalış veya konuları onu göre şablon kayarız. oky ______________ |
|
↑
|
|
|
-
trophymanagerfotomac
Acemi Üye
|
02.09.2008, 09:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
link olarak
1.süperlig
2.2.lig
3.3.lig
4.türkiye kupası
5.milli takım
6.ueta champıons
7.ueta league
8.forum
9.anketler
10.siteye emeği gecenler
11.polatlıdan haberler
link olarak bunlar var sitede bide tasarıma yazabilirsen tm'nın rakipsiz tek gazetesi trophymanagerfotomacın altına yazılacak daha güzel olur bence yazarsanız sevinirim
teşekkürler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
pcwebuzmani
Aktif Üye
|
02.09.2008, 10:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadasım sabıt tasarımlar yanı sıtenın kendı tasarımlarında bı tane futbol tasarım var hemde cook guzel onu kullanmayı denesene |
|
↑
|
|
|
-
trophymanagerfotomac
Acemi Üye
|
03.09.2008, 21:36 (UTC) Mesaj konusu: yardım |
|
|
arkadaşlar birisi yardımcı olsun lütfen hiçkimse yokmu lütfen yardım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ironarchives
Uzman Üye
|
04.09.2008, 10:28 (UTC) Mesaj konusu: Re: yardım |
|
|
trophymanagerfotomac yazmış: arkadaşlar birisi yardımcı olsun lütfen hiçkimse yokmu lütfen yardım
Merhaba,
İstediğiniz tasarımları yapabilmek için imzamdaki linkleri ve bu bölümde paylaşılan sabit başlıklardaki tasarım nasıl yapılır anlatımlarını inceleyiniz..
iyi eğlenceler...______________ www.ironarchives.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
trophymanagerfotomac
Acemi Üye
|
04.09.2008, 22:02 (UTC) Mesaj konusu: hımm |
|
|
ben anlamıyorum fazla bu işlerden lütfen biri tasarım yapsın kodunu bana versin ben ekliyim bilmiyorum lütfen ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yarimcafe
Acemi Üye
|
04.09.2008, 22:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.yarimcafe.tr.gg
İSLAM
COCUK BÖLÜMÜ
*Görgü Kuralları
*Dini Sualler
*Namazın Kılınışı
İslamda Kadın
[b]*İslamda Kadın
*Evlilik nedir?
İSLAMDA SORULAR *Pratik Bilgiler
*Dini Sualler
*Ahlak
KUR'ANI KERİM
*Elifba
*Ayetler
*Kuran'ın Yazılışı[/b]
DAHA FAZLASI İÇİN http://yarimcafe.tr.gg/Islami-Bolum.htm______________ |
|
↑
|
|
|
-
etiketim
Acemi Üye
|
05.09.2008, 00:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yarım kardeş mübalağada teşbih olmasın ama konuların cennet bahçesinden ilham taşırken bir forumda yardım isteyen bir arkadaşa da site reklamı ile yardım etmen de çok acizce ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
05.09.2008, 08:24 (UTC) Mesaj konusu: bak |
|
|
bu konuyu istekli bir şekilde sor bak css tasrım kullanan sitelere sor muhakak bir bilgileri verdır.yada css ypanlara sor hackerfriende mesela ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
|