Yazar |
Mesaj |
-

tahmini
Acemi Üye
|
25.08.2008, 21:09 (UTC) Mesaj konusu: SİTEM BİR HAFTALIK AMA HİÇ UMMADIĞIM KADAR ZİYARETÇİ GELDİ. |
|
|
BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ SİTEMİN İÇERİĞİNİ 1 HAFTADIR GERÇEKTEN DÜZENLEMEYE BAŞLADIM VE HİÇ UMMADIĞIM KADAR ZİYARETÇİ GELDİ. ARKADAŞLAR SİTEMİN İÇERİĞİ VE KONULAR HAKKINDA YORUMDA BULUNURSANIZ ÇOK AMA ÇOK SEVİNİRİM..
www.tahmini.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

ctgamer
Acemi Üye
|
26.08.2008, 04:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haber portalı yapman güzel bişi artık neredeyse dedelerimiz bile internetten haber okumaya başladı ama daha geniş içerikli bir site yapman lazım hoş daha siten yeni ama hızlı bir sekilde içerik ve tasarım çalışmasına girsen koyu renkler yerine açık tonlu ve sade bir tasarım yaparsan insanların sitedeki yazıları okurken daralmaz benim ruhum daraldı mesela yazılarına söyle bir bakıyım dedim ama üstün koru geçmek zorunda kaldım yinede sen bilirsin kardeşim beni yanlış anlamassın umarım kolay gelsin
sitemede beklerim ______________ siteme ister____ http://ctgamer.tr.gg _____olarak ulaş
yada yeni seçenegimiz___ http://www.ctgamer.com ____ olarak ulaş sen bilirsin :D
Oyun Dünyasının YENİ ADI http://www.ctgamer.com |
|
↑
|
|
 |
-

real42
Acemi Üye
|
26.08.2008, 08:50 (UTC) Mesaj konusu: içerikler |
|
|
çok güzel ben beğendim google dan bile reklam almışsın bakıyorum da  Bol şans  |
|
↑
|
|
 |
-

tahmini
Acemi Üye
|
26.08.2008, 09:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ctgamer yazmış: haber portalı yapman güzel bişi artık neredeyse dedelerimiz bile internetten haber okumaya başladı ama daha geniş içerikli bir site yapman lazım hoş daha siten yeni ama hızlı bir sekilde içerik ve tasarım çalışmasına girsen koyu renkler yerine açık tonlu ve sade bir tasarım yaparsan insanların sitedeki yazıları okurken daralmaz benim ruhum daraldı mesela yazılarına söyle bir bakıyım dedim ama üstün koru geçmek zorunda kaldım yinede sen bilirsin kardeşim beni yanlış anlamassın umarım kolay gelsin
sitemede beklerim
sağol kardeşim önerini mutlaka değerlendireceğim.. |
|
↑
|
|
 |
-

moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Lütfen Forumda Konu Açmadan Önce Bölümün Başlarındaki Kuralları Okuyunuz..
|
26.08.2008, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siten Harika Olmuş Ellerine Sağlık |
|
↑
|
|
 |
-

tahmini
Acemi Üye
|
27.08.2008, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
moderatorler yazmış: Siten Harika Olmuş Ellerine Sağlık
Teşekkür ederim ..daha da iyileştirmeye çalışıyorum.. |
|
↑
|
|
 |
-

tahmini
Acemi Üye
|
27.08.2008, 20:58 (UTC) Mesaj konusu: Re: içerikler |
|
|
real42 yazmış: çok güzel ben beğendim google dan bile reklam almışsın bakıyorum da  Bol şans
Sağol kardeşim sanada şans dilerim.. |
|
↑
|
|
 |
-

trggdeara
Acemi Üye
|
27.08.2008, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçkten pek çok kişinin merak ettiği konulara cevap vern bir site olmuş, marım devam eder, başarılar  ______________
Tüm Tr.Gg Siteleri ve İçerikleri Burada
|
|
↑
|
|
 |
-

c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.08.2008, 08:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ßaşarılar ______________ Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin ! |
|
↑
|
|
 |
-

tahmini
Acemi Üye
|
30.08.2008, 00:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trggdeara yazmış: Gerçkten pek çok kişinin merak ettiği konulara cevap vern bir site olmuş, marım devam eder, başarılar
Teşekkür ederim.. |
|
↑
|
|
 |
-

media-turk
Uzman Üye
|
30.08.2008, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnternet seviyesi çok yükseLdi...
ßir habeR sitesi oLaRak "CSS D£SİNG + GünceLLemeLi habeRLeR + FLashLı haßeR ekLentiLeRi + İnternette değiLken ßiLe okunan haberler ..."
HaßeR sitesi oLaRaktan Milliyet - Sabah - AktifHaber seviyesine uLaşman ßu tasaRım iLe zor... |
|
↑
|
|
 |
-

tahmini
Acemi Üye
|
30.08.2008, 13:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
media-turk yazmış: İnternet seviyesi çok yükseLdi...
ßir habeR sitesi oLaRak "CSS D£SİNG + GünceLLemeLi habeRLeR + FLashLı haßeR ekLentiLeRi + İnternette değiLken ßiLe okunan haberler ..."
HaßeR sitesi oLaRaktan Milliyet - Sabah - AktifHaber seviyesine uLaşman ßu tasaRım iLe zor...
Kardeşim yorumun için teşekkür ederim. Ancak siteyi biraz dikkatli incelersen benim yaptığım haber sitesi hazırlamak değil. Zaten ben sitede de haber yayınlamıyorum. Benim yaptığım Türkiyenin geleceği , komşuları ve şuanki durumuyla alakalı alanında da uzman kişilerin yorum ve makalelerini yayınlamak. Yani strateji üzerine bir site. |
|
↑
|
|
 |
-

dj-illegal
Aktif Üye
|
30.08.2008, 13:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş Herşey Güzel Hoşta Tasarımını Değiştirmelisin...CSS Bölümüne Bak Orada Bulursun...TBRKLER  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

tahmini
Acemi Üye
|
01.09.2008, 21:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dj-illegal yazmış: Kardeş Herşey Güzel Hoşta Tasarımını Değiştirmelisin...CSS Bölümüne Bak Orada Bulursun...TBRKLER
Uyarın için teşekkür ederim.. |
|
↑
|
|
 |
-

tahmini
Acemi Üye
|
02.09.2008, 14:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trggdeara yazmış: Gerçkten pek çok kişinin merak ettiği konulara cevap vern bir site olmuş, marım devam eder, başarılar
Teşekkür ederim kardeşim.Yeni konular ekledim. |
|
↑
|
|
 |
|