Yazar |
Mesaj |
-

prenseslerin-yeri
Acemi Üye
|
01.09.2008, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: Sizce mod olsun mu? |
|
|
Sizce bedava sitem yardimcisi mod olsun mu?Sakın sitesine bakmayın.Fazla beğenmezsiniz ama bir çok forum paylaşımı var.Herkese iyi davranıyor.Sitesine giriş yapınca görürsünüz.Sizce olsun mu Olmasın mı? Evet yada Hayır |
|
↑
|
|
 |
-

hakannet55
Uzman Üye
|
01.09.2008, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sizce mod olsun mu? |
|
|
prenseslerin-yeri yazmış: Sizce bedava sitem yardimcisi mod olsun mu?Sakın sitesine bakmayın.Fazla beğenmezsiniz ama bir çok forum paylaşımı var.Herkese iyi davranıyor.Sitesine giriş yapınca görürsünüz.Sizce olsun mu Olmasın mı? Evet yada Hayır |
|
↑
|
|
 |
-

zamankopp
Aktif Üye
|
01.09.2008, 09:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bencede ama bennnn sonsahneyide seviyorum iyi mod bence olmasın her şeye bir şey diyor ______________ www.zamankopp.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

bedava-sitem-yardimcisi
Aktif Üye
|
01.09.2008, 09:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ama bir çok mod var.Onunda hakkı değil mi |
|
↑
|
|
 |
-

zamankopp
Aktif Üye
|
01.09.2008, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olsun ama cok mod iyi degildir sen olma saten istemeyiz bedavasitem olaraqk ______________ www.zamankopp.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

bedava-sitem-yardimcisi
Aktif Üye
|
01.09.2008, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merhabalar
size nasıl yardımcı olabilirim |
|
↑
|
|
 |
-

bedava-sitem-yardimcisi
Aktif Üye
|
01.09.2008, 09:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
niçin beni istemiyorsunuz  |
|
↑
|
|
 |
-

bedava-sitem-yardimcisi
Aktif Üye
|
|
|
Ben sabahtan beri herkesin sorusuna cebap vermeye çalışıyordum neyse madem kimse beni istemiyo bende hiçbir forma cevap yazmam öyle olsun madem.Görüşürüz |
|
↑
|
|
 |
-

zamankopp
Aktif Üye
|
|
|
cok mod var ben net.tr. nin mod olmasını isterim o cok iyi bide cok yardımcı birsi net mod olsun  ______________ www.zamankopp.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

bedava-sitem-yardimcisi
Aktif Üye
|
01.09.2008, 09:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Peki ben?Sitemi beğenmediğiniz için mi mod olmak için sitenin güzel olması gerekmiyormuş ki |
|
↑
|
|
 |
-

zamankopp
Aktif Üye
|
01.09.2008, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayır sitene girilmiyo bile  sadece biz mod istemiyoruz bu kadar yöneticiler işini bilirler mesaka ysen cok iyi bir mod ve cüneyit hoca ve cokta var ne gereksinim varki moda 24 saaat yarısı var dır bu yüzden bu konuyu bence kapatın ilgide gostermeyiniz yöneticiler kimi sececegini cok iyi bilir  ______________ www.zamankopp.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

kodogreniyorum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.09.2008, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Burada senin mod olmanı isteyen tek kişi sensin.Forumda iki farklı kişi gibi mesaj yazma.Senden önce mod olacak niceleri var.
((((kendimi kastedmiyorum kesinlikle----Zaten okullar açılınca siteye giremeyeceğim)))) ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

bedava-sitem-yardimcisi
Aktif Üye
|
01.09.2008, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim siteye giriliyo ama tasarımsız olduğu için daha hazır değil.Hazırlayınca göreceksin.Hem sen demiştinya bana ö.m la kutlarım seni diye herşeye cevap veriyorsun diye |
|
↑
|
|
 |
-

zamankopp
Aktif Üye
|
01.09.2008, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aynen bende yaw gırcemde fazla giremicem  ______________ www.zamankopp.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

djberkan74
Aktif Üye
|
01.09.2008, 09:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 Merhaba; Arkadaşlar birincisi moderatörler yönetim tarafından uygun olan kişiler seçililer.Böyle başlık açarak zaten moderatör olacağınız varsada olamazsınız.Sabahtan beri mesaj atmak birşey değil önemli olan kullanıcılara kaliteli sürekli paylaşım yapmak...Millet aylarca paylaşım yapıyor ancak mod oluyor sen nasıl mod olacaksın?Kafayı yemişssin modlukla...olma olamazsın zaten kimse istemiyo..Sen daha ne yaptın ki moderatör olacaksın iyi herkes sabahtan beri mesaj atsın moderatör olsun git işine siteye verilmiyo moderatörlük doğru ama sen moderatör olamazsın..sabırsızsın..sabırlı dürüst ahlaklı türkçeyi güzel yazan konuşan kodlarla oynayabilen nitelikli kişidir.bunları yapabiliyormusun?  ______________ NEW RAPLER VE REMİXLER BU SİTEDE ONLİNE HTTP://DJBERKAN74.TR.GG BARTINDAN GELEN SES... |
|
↑
|
|
 |
|