Yazar |
Mesaj |
-
htmlcentre
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2008, 10:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzelmiş test
hangisi olduğunu söylemeyeyim ama doğrudan beni anlattı vay be! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
komik3
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2008, 10:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karakirazmahallesi yazmış: resim lerin hic birini begen medim bana bi garıp gelıyor hepsı
oda güzel ilginç bir yanıt ______________ |
|
↑
|
|
|
-
galatasarayy
Uzman Üye
|
27.08.2008, 10:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
komik3 yazmış: karakirazmahallesi yazmış: resim lerin hic birini begen medim bana bi garıp gelıyor hepsı
oda güzel ilginç bir yanıt
aslında bende ilk başta beğenmedim hiç birini sonra eleye eleye en iyisini buldum onu seçtim ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
|
-
edebi-nur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2008, 14:08 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
3 - Dinamik - Aktif - Dışa dönük : İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanalpower
Acemi Üye
|
27.08.2008, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2 - Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan : Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz. ______________ <_-ANTİ POP-_> |
|
↑
|
|
|
-
buraq-fb
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Tasarım isteği yollamayın lütfen. Mail adresim belli.
|
27.08.2008, 14:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
7 - Dikkatsiz - Oyunsever - Neşeli : Spontane ve özgür bir hayatı seviyorsunuz. Hayata bir kere gelinir ilkesinden yola çıkarak dolu dolu yaşamayı istiyorsunuz. Çok meraklı ve her yeni şeye açık bir insansınız. Tüm değişikliklerin sizi büyüttüğüne inanıyorsunuz. Bağlı kalmak kadar sizi sıkan bir şey yok. Sürpriz yapmaktan ve sürprizlerle karşılaşmaktan çok hoşlanıyorsunuz
Tıpkı ben ______________
|
|
↑
|
|
|
-
netturk
Uzman Üye
|
27.08.2008, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
htmlcentre
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.08.2008, 08:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karakirazmahallesi yazmış: resim lerin hic birini begen medim bana bi garıp gelıyor hepsı
Senin için özel kişilikli resim yapacaklarmış arkadaşım Sen bir ara sipariş ver istersen ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
29.08.2008, 20:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
3 - Dinamik - Aktif - Dışa dönük : İlginç ve çeşitli işlere girebilmek için risk almaktan kaçınmıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi etkisiz hale getirebiliyor. En çok sevdiğiniz şey tüm olaylarda başrol oynamak. Aslında olayları başlatan kişi de siz oluyorsunuz. Çok Az |
|
↑
|
|
|
-
sunebe
Acemi Üye
|
30.08.2008, 11:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Özgür - Geleneklere karşı - Tutulamayan : Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak özgür ve kimseye bağlı olmayan bir hayat peşindesiniz. Hobilerinizde ya da işinizde sizi başarıya ulaştıracak yeteneklere sahipsiniz. Bağımsızlığa olan düşkünlüğünüz bazen sizden beklenilenin tam tersini yapmanıza neden olabiliyor. Öyle her gördüğünüz şeye üzerinde düşünmeden uyacak tiplerden değilsiniz. Aksine kendi fikirleriniz doğrultusunda gitmeyi yani akıntıya karşı kürek çekmeyi seviyorsunuz.
gerçekten hepsi doğru |
|
↑
|
|
|
|