Yazar |
Mesaj |
-
o0oegleno0o
Acemi Üye
|
09.08.2008, 11:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Görünümler çok zayıf Yani Menü v.b ______________ |
|
↑
|
|
|
-
seonet
Uzman Üye
Konum: don't be another, be yourself, you are more beautiful like this
|
09.08.2008, 12:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forum yerine blog tarzında bişey olsa bence çok güzel olur.hatta rss olayı da olur böylece tam süper our.bence en azından blog görünümünde olsun ______________
|
|
↑
|
|
|
-
piriketseverler
Uzman Üye
|
09.08.2008, 16:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
nerasan
Acemi Üye
|
10.08.2008, 08:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
smiley harfleri değiştirlmeli bence forumda doğum tarihi veriyom örnek (1988) böyle yazınca (198 böyle oluyor |
|
↑
|
|
|
-
eglencevebilgidunyasi
Aktif Üye
|
10.08.2008, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: Katılıyorum |
|
|
Evet ben de forumun geliştirilmesini istiyorum. her şey hoş güzel ama Forumumuz çok basit. sadece kullanıcı adı ve ne kaadra postası olduğu yazıyor. Bir de kendimizin ayarlayamadığı görüp göremediğimiz dair kullanıcının kendisinin ayarladağı profili olmalı. Ayrıca biz neden kullanıcıların şifresini göremiyoruz?Hem maili ile isim birleşik. Okuyamıyorum(bazen lâzım oluyor). Ve soyisim yerine isim. İSim yerine de ismin yazıyor sorunu lütfen en kısa sürede halledin... ______________ Eğlence ve Bilgi Dünyası |
|
↑
|
|
|
-
gncx
Acemi Üye
|
10.08.2008, 10:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence forum tamamen kaldırılmalı internette bir sürü phpbb forum veren site var bedava-sitem de böyle forumlar oluşturacak imkanlar sağlarsa çok yararlı olur profosyonel forum siteleri açılır yoksa böyle forumlar form olmakla kalır ______________
SPORUN VE GENÇLİĞİN BULUŞMA NOKTASI GNCX.TR.GG
www.kaanx.tr.gg www.gncx.tr.gg www.mukemmel.tr.gg www.bedavatanit.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.08.2008, 09:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende forumun gelıştirilmesinden yanayım bence bu bizim ziyaretçi trafiğimizi cok artıracak
bırcok seyı yapamıyorummm bence daha cok görsel olması lazımm bu hem bedava sitemın kalitesinide artıracakk bence bıran önce yapılması lazım bıde dıyelım kı böyle bır geliştirilme yapıldı forum içeriklerimizi kaybedecekmıyız ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
gizliilimler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.08.2008, 09:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çoğu ekstra gibi, "forum" ekstrasının altyapısı da çok ilkel. Ziyaretçiyi bağlamıyor. Ziyaretçiyi sayfada tutamıyor. Bedava-Sitemin programlama alt yapısı çok ileri. Ama bütün bu zengin alt yapıya rağmen ekstralarının ilkelliği, bu başarıya gölge düşürüyor. Websitelerinin ana merkezi olan "Ziyaretçi Defteri" bile..
Bu noktada "bedava-sitem" yöneticilerinden daha çok şey bekliyoruz. Bedava-Sitem sitelerinin diğer web siteleriyle rekabet etmesinin yolu, "özelleştirebilir" olduğu kadar ekstralarının şıklığına da bağlı. ______________
gizliilimler.org / 4kitap.tr.gg / mehmetakifardic.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.08.2008, 09:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pekı nezzaman bu kadar ınsan herkes degıstırılmesındden yana selın hanımda hak verıyorken halen neden degıstıremıyuoruzz arkdaslaarr ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
14.08.2008, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sabit başlıkları incelediniz mi ? |
|
↑
|
|
|
-
cemrekemerfanfan
Acemi Üye
|
15.08.2008, 06:10 (UTC) Mesaj konusu: ben |
|
|
Alıntı: Kod:
ben siteme vido ekledim cnm benimm tek istediğim yeni güzel kodlar gelsin yaww :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: ______________ o SiMdİ !æ!€ canımmm
|
|
↑
|
|
|
-
ugurkorkmazyurek
Acemi Üye
|
15.08.2008, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hocam Bedava Sitemin Forumunun Üye Olma Panel İsimlerini Biz Ayarlasak Olmazmı Seçenekler Eklesek v.s Hangi Takım Nerden Gibi Ekleme Seçenekleri Sunsanız Daha Daha Süper Olacak ______________ Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir. |
|
↑
|
|
|
-
media-turk
Uzman Üye
|
29.08.2008, 22:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzeL ßiRşey OLsun YENİ TEMA FLan.. |
|
↑
|
|
|
-
ilgazlim18
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.08.2008, 22:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeni versiyonu sabırsızlıkla bekliyoruz....______________ |
|
↑
|
|
|
-
byfearhacked
Aktif Üye
|
16.10.2008, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: -- |
|
|
Üyelerimizin bilgilerini de görebilsek çok iyi olur mesela şifre ve ip numaraları bide forum içi arama olsanasıl olur SELİN HANIM ______________ |
|
↑
|
|
|
|