Yazar |
Mesaj |
-
hakannet55
Uzman Üye
|
24.08.2008, 09:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
uacafe1905
Uzman Üye
|
24.08.2008, 09:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sonra gelen adamların polis olduğunu anladım.Geçen çökerttiğim siteyi bu netcafeden çökertmiştim ıp adresinden bulmuşlar.Hmen çaktırmadan çıkayım dedim ayğımı dışarı doğru attım biri kolumdan tuttu... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
soadturkey
Uzman Üye
|
24.08.2008, 10:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pardon ama topkapı sarayı nerde oluyor diye sordu,ben de ona dedim ki... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
uacafe1905
Uzman Üye
|
24.08.2008, 10:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ne bileyim kardeşim dedim. oanda biri kelepçeyi taktı gel lan buraya dedi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarimedia
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.08.2008, 10:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
uacafe1905 yazmış: ne bileyim kardeşim dedim. oanda biri kelepçeyi taktı gel lan buraya dedi
birden icimden noluyor lan dedim sonra cekerek goturmeye başladi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
24.08.2008, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
soadturkey yazmış: pardon ama topkapı sarayı nerde oluyor diye sordu,ben de ona dedim ki...
sağ dan gidin 1 km yürüyün orası dedim ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
|
-
uacafe1905
Uzman Üye
|
24.08.2008, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sonra başıma bastırıp konuşma lan dediler kendimi bi anda plis arabasının içinde buldum... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
24.08.2008, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
uacafe1905 yazmış: sonra başıma bastırıp konuşma lan dediler kendimi bi anda plis arabasının içinde buldum...
sonra van daym gibi oldum birisinin silahını çaldım polisleri öldürdüm ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
|
-
soadturkey
Uzman Üye
|
24.08.2008, 10:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aranma seviyem arttı,<leavemealone>yazdım,baktım polislerin gideceği yok,ankaradaki dayımı aradım,bir tel. serbest kaldım,ve acilen para bulmak için eski bir dostun yanına uğramaya karar veredim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
uacafe1905
Uzman Üye
|
24.08.2008, 10:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hmeen arabadan ininp var gücümle koşmaya başladım.kırmızı ışıkta duran bi arabını şoförünü indiridp kendim bindim ve son hızla gitmeye başladım.birine sollamak için karşı şerite geçtim ve karşıdan kocman bir tırın geldiğini ve tekrar kendi yoluma dönme imkanım olmadığını anladım.Gözümü kapayıp kamyonun bana çarpmasını beklerken birden... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
24.08.2008, 10:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
uacafe1905 yazmış: hmeen arabadan ininp var gücümle koşmaya başladım.kırmızı ışıkta duran bi arabını şoförünü indiridp kendim bindim ve son hızla gitmeye başladım.birine sollamak için karşı şerite geçtim ve karşıdan kocman bir tırın geldiğini ve tekrar kendi yoluma dönme imkanım olmadığını anladım.Gözümü kapayıp kamyonun bana çarpmasını beklerken birden...
biri beni arabadan itti vede otoyolun kenarına düştüm arabam praçalandı araba çarpan adamı öldürdüm ve hızla koştum.... ______________
|
↑
|
|
|
-
soadturkey
Uzman Üye
|
24.08.2008, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bir yandan kamyon bir yandan tır,öbür yandan da parasızlık ,gözümü kapatıp olanları beklerken tırın altından geçmişim,meğerse tırın altındaki boşluk yüksekmiş,kurtulmuştum ama bir de ne göreyim: ______________
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimedia
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.08.2008, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|