Yazar |
Mesaj |
-
kerimdj
Uzman Üye
|
27.07.2008, 22:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herzamanheryerde yazmış: Kerimdjj Gerçekten güzel Paylasım
teşekkür ediyorum arkadaşım.. faydalı olabilecegine inandıgımız her konu her programı sizlerin begeninize sunmaya çalışıyoruz ______________
|
|
↑
|
|
|
-
biluzmani
Acemi Üye
|
08.08.2008, 06:38 (UTC) Mesaj konusu: lütfen yardım 2 gündür uğraşıyorum! |
|
|
arkadaşlar ben url adresimi aldım herşey tamam flash banner yapmayıda biliyorum ancak sitemde tr.gg nin verdiği kendi bannerı silemiyorum ve o silemediğim yere nasıl ekliyeceğim sorun bu yardım ederseniz çok memmun olurumm iyi site yapmalar |
|
↑
|
|
|
-
fytasarim
Acemi Üye
|
10.08.2008, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
MRB BEN FLASH BANER HAZIRLDIM AMA BUNU SİTEYE EKLEYEMİYORUM.NASIL BANER YAPĞABİLİRİM.YARDIM LÜTFEEEN:( ______________ Ben bilemediğimi bildiğim için diğer insanlardan akıllıyım….Sokrates |
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
10.08.2008, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
oyuncu50
Acemi Üye
|
11.08.2008, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tesekkurler guzel paylasım ) |
|
↑
|
|
|
-
pigames
Acemi Üye
|
12.08.2008, 11:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hiçbir ücret ödemeden 3 dakikada websitesi kur
bunu kaldrmanın bir yolu yok mudur? |
|
↑
|
|
|
-
ugraburaya
Uzman Üye
|
12.08.2008, 11:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pigames yazmış: Hiçbir ücret ödemeden 3 dakikada websitesi kur
bunu kaldrmanın bir yolu yok mudur?
Hayır. Eğer bu reklamı kaldırırsan siten silinir.______________ |
|
↑
|
|
|
-
k00mik
Acemi Üye
|
16.08.2008, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel anlatım |
|
↑
|
|
|
-
ingilizcecafe
Acemi Üye
|
20.08.2008, 04:40 (UTC) Mesaj konusu: program hakkında |
|
|
Programda yaPtıgım bannerlerin üzerinde bi reklam oluor mutlaka PRogram üreticisinin web adresleri sol köşede cıKIOR....
BASka PRograM DeneYİn ..... herşeyi düzenLEdim ama mutlaka her bannnerde cıkıor... |
|
↑
|
|
|
-
kerimdj
Uzman Üye
|
20.08.2008, 08:03 (UTC) Mesaj konusu: Re: program hakkında |
|
|
ingilizcecafe yazmış: Programda yaPtıgım bannerlerin üzerinde bi reklam oluor mutlaka PRogram üreticisinin web adresleri sol köşede cıKIOR....
BASka PRograM DeneYİn ..... herşeyi düzenLEdim ama mutlaka her bannnerde cıkıor... |
|
↑
|
|
|
-
oyunlar-2008
Aktif Üye
|
20.08.2008, 08:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ |
|
↑
|
|
|
-
tatkoy
Acemi Üye
|
21.08.2008, 20:55 (UTC) Mesaj konusu: ONEMLİ!!!!! |
|
|
YA KARDES BEN SENIN BU DEDIKLERININ HEPSINI YAPTIM AMA BEN SITEMDE FLASH EKLE LİNKİNİ GÖREMİYORUM YANI HADİ SAYFA EDİTÖRÜ VARYA ORADAKINI GOREMIYORUM VE YAPTIIM HERŞEY BOŞA GİDİYOR PLEASE!!! HELP ME!!!!! |
|
↑
|
|
|
-
harikalar7
Acemi Üye
|
22.08.2008, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
unregistered yazısıyla cıkıyor en üst solda bunun cıkmadıgı bir banner yaratma sansım varmı bu programda siz arkadsların yaptıgınız bannerlerın bazılarında o eklenti yok yardım cı olursanızı sevinirim program cok güzel teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
kerimdj
Uzman Üye
|
22.08.2008, 16:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
harikalar7 yazmış: unregistered yazısıyla cıkıyor en üst solda bunun cıkmadıgı bir banner yaratma sansım varmı bu programda siz arkadsların yaptıgınız bannerlerın bazılarında o eklenti yok yardım cı olursanızı sevinirim program cok güzel teşekkürler
Merhaba,
Unregistered yazısı programın tam sürüm olmadıgını deneme sürüm oldugunu simgelemektedir..
bu yazıyı yok etmek için,programı satın alam yoluna gidebilir yada illegal olarak tavsiyemiz degildir ama googlede programın adını yazarak karşısına key yazarak tam sürüme dönüştürebilirsiniz..
iyi eglencler ______________
|
|
↑
|
|
|
-
harikalar7
Acemi Üye
|
23.08.2008, 08:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kerimdj yazmış: harikalar7 yazmış: unregistered yazısıyla cıkıyor en üst solda bunun cıkmadıgı bir banner yaratma sansım varmı bu programda siz arkadsların yaptıgınız bannerlerın bazılarında o eklenti yok yardım cı olursanızı sevinirim program cok güzel teşekkürler
Merhaba,
Unregistered yazısı programın tam sürüm olmadıgını deneme sürüm oldugunu simgelemektedir..
bu yazıyı yok etmek için,programı satın alam yoluna gidebilir yada illegal olarak tavsiyemiz degildir ama googlede programın adını yazarak karşısına key yazarak tam sürüme dönüştürebilirsiniz..
iyi eglencler
anladım çok teşekkür ederim
iyi çalışmalar |
|
↑
|
|
|
|