Yazar |
Mesaj |
-
sevdaciceklerim
Acemi Üye
|
17.08.2008, 09:06 (UTC) Mesaj konusu: >>>sevdaciceklerim.tr.gg<<<AŞK SİTESİ |
|
|
>>>sevdaciceklerim.tr.gg<<<AŞK SİTESİ
SİTEMLE İLGİLİ TÜM OLUMLU OLUMSUZ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgikultur
Aktif Üye
|
17.08.2008, 09:12 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
TASARIMIN ÇOK GÜZEL OLMUŞ SİTEYEDE TAM OLMUŞ FAKAT BİRAZ ANA SAYFAYA VA SAĞ BÖLÜME BİR ŞEYLER KOYABİLİRSEN DAHA GÜZEL OLUR. |
|
↑
|
|
|
-
sevdaciceklerim
Acemi Üye
|
17.08.2008, 09:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SAOL YORUMUN İÇİN SIRF SENİN İÇİN SAĞ TARAFI DA MENÜ HALİNE GETİRİCEM SAOL YORUMUN İÇİN ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yazarlarimizvehayatlari
Aktif Üye
|
20.08.2008, 08:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sevdaciceklerim siteniz güzel olmuş başarılar dilerim bir eksiğinizi düzeltmenizde fayda var diye düşünüyorum ana sayfadaki resimlere tıklanıldığında imageshack adresine gidiyor onları iptal ederseniz daha iyi olur tabi bu benim düşüncem kararı siz verirsiniz benim sitem hakkındaki görüşlerinizi dile getirirseniz sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
sevdaciceklerim
Acemi Üye
|
20.08.2008, 08:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saol yorumun için dediğin gibi resimlerdeki linkleri kaldırdım şimdi tam oldu herhaldee ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yazarlarimizvehayatlari
Aktif Üye
|
20.08.2008, 08:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sevdaciceklerim yazmış: saol yorumun için dediğin gibi resimlerdeki linkleri kaldırdım şimdi tam oldu herhaldee
evet böyle daha iyi oldu başka sayfalarındada resimlere link verilmiş ise onlarıda düzeltmende fayda var başarılar dilerim siteye olumsuz yorum yapmak benim haddime değil dört dörtlük site kutlarım benim site hakkında düşüncelerinizi almakta fayda var diye düşünüyorum |
|
↑
|
|
|
-
sevdaciceklerim
Acemi Üye
|
20.08.2008, 08:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
senin sitende güzel süper arkadaşım başarılarının devamını diliyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yazarlarimizvehayatlari
Aktif Üye
|
20.08.2008, 08:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sevdaciceklerim yazmış: senin sitende güzel süper arkadaşım başarılarının devamını diliyorum
teşekkür ederim arkadaşım bu güzel yorumunuz için |
|
↑
|
|
|
-
zapmap
Aktif Üye
|
20.08.2008, 09:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım ve içeriği süper olmuş ______________ SanalPower=> Yakında powered by nett-oguzhann |
|
↑
|
|
|
-
sevdaciceklerim
Acemi Üye
|
20.08.2008, 13:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞLAR YOKMU BAŞKA YORUM YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN BİR YORUM YAZMAK BU KADARMI ZORR ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sevdaciceklerim
Acemi Üye
|
21.08.2008, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hadi ama arkadaşlar sizler için sizlere bir nebzede olsa aşk konusunda bilgilendirmek için uğraıp site yazpıyoruz siiz BİR YORUMU ÇOK GÖRÜYOSUNUZ ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sevdaciceklerim
Acemi Üye
|
27.08.2008, 04:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet arkadaşlar üstatların da sitemi yorumlamalarını rica ediyorum onların görüşleri benim için çok önemli ______________ |
|
↑
|
|
|
|