Yazar |
Mesaj |
-
bjkcarsiyizbiz
Acemi Üye
|
19.08.2008, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kartalcafebjk yazmış: bjkcarsiyizbiz banneriniz eklenmiştir
teşekkür ederim kartalcafebjk ______________
|
|
↑
|
|
|
-
kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2008, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herzamanheryerde yazmış: Tek kelime İle Mükemmel..Başarılar. tşkler herzamanheryerde seninde yasarımına diyecek yok içeriği arttır rekabete sende katıl ______________
BİRGÜN BELKİ YENİDEN DEDİK VE YENİDEN GELDİK(bu sevdadan vazgeçersek AllAh belamızı versin....)
|
|
↑
|
|
|
-
kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2008, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bjkcarsiyizbiz yazmış: kartalcafebjk yazmış: bjkcarsiyizbiz banneriniz eklenmiştir
teşekkür ederim kartalcafebjk rica ederim evet arkadaşlar yorumlara devam edelim... www.kartalcafebjk.tr.gg ______________
BİRGÜN BELKİ YENİDEN DEDİK VE YENİDEN GELDİK(bu sevdadan vazgeçersek AllAh belamızı versin....)
|
|
↑
|
|
|
-
bjkcarsiyizbiz
Acemi Üye
|
19.08.2008, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şu anda beşiktaş sitesi olarak bana göre bir tek senin siten var çok güzel bir site kısmetse peşinden geleceğim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2008, 16:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bjkcarsiyizbiz yazmış: şu anda beşiktaş sitesi olarak bana göre bir tek senin siten var çok güzel bir site kısmetse peşinden geleceğim evet bende kendimi tek geçiyorum bu alanda ve yeniliklerimiz geliyo kartalcafebjk test kartalcafebjk maç öncesi skor tahminleri ve köşe yazarımız geliyor çok çok ama çok yakında hepsi burada www.kartalcafebjk.tr.gg yorumlara devam ______________
|
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2008, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gercekten cok gzel bır sıteymıss yaaa basarılar arkdasımm ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2008, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haberiz yazmış: gercekten cok gzel bır sıteymıss yaaa basarılar arkdasımm tşkler seninde çok çok şık ve güzel arkadaşım yorumlara devam arkadaşlar... www.kartalcafebjk.tr.gg ______________
|
|
↑
|
|
|
-
kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2008, 17:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar sitemiz için tavsiyelerinizi istiyoruz şimdide sizce neler yapabiliriz? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bjkcarsiyizbiz
Acemi Üye
|
19.08.2008, 18:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kartalcafebjk yazmış: arkadaşlar sitemiz için tavsiyelerinizi istiyoruz şimdide sizce neler yapabiliriz?
kartalcafebjk bir öneri benden sitene beşiktaş müziği koyman daha iyi olur düşüncesindeyim arkaplanda çalsın mümkünse ______________
|
|
↑
|
|
|
-
futbolgezegeni
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2008, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bjkcarsiyizbiz yazmış: kartalcafebjk yazmış: arkadaşlar sitemiz için tavsiyelerinizi istiyoruz şimdide sizce neler yapabiliriz?
kartalcafebjk bir öneri benden sitene beşiktaş müziği koyman daha iyi olur düşüncesindeyim arkaplanda çalsın mümkünse
güzel bir öneri ben bu müziği buldum ama adını bilmiyorum genelde biz formaları tanıtırken çalan müzik oluyor şöyleydi galiba sen bulursun belki(Yağmurlu bir günde aşık olmuştum,siyah beyazınla sana vurulmuştum ,Hayatın sonunda dönüp baktığımda ne mutlu ki bana Beşiktaşlı olmuşum)bence bu su an en iyi bjk şarkısı ______________
|
|
↑
|
|
|
-
kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.08.2008, 15:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
futbolgezegeni yazmış: bjkcarsiyizbiz yazmış: kartalcafebjk yazmış: arkadaşlar sitemiz için tavsiyelerinizi istiyoruz şimdide sizce neler yapabiliriz?
kartalcafebjk bir öneri benden sitene beşiktaş müziği koyman daha iyi olur düşüncesindeyim arkaplanda çalsın mümkünse
güzel bir öneri ben bu müziği buldum ama adını bilmiyorum genelde biz formaları tanıtırken çalan müzik oluyor şöyleydi galiba sen bulursun belki(Yağmurlu bir günde aşık olmuştum,siyah beyazınla sana vurulmuştum ,Hayatın sonunda dönüp baktığımda ne mutlu ki bana Beşiktaşlı olmuşum)bence bu su an en iyi bjk şarkısı öneriler çok güzel zaten haydi hisset yani 100.yıl marşımız vardı ama kaldırdım bi arada senin dediğin yani en büyük aşk vardı onuda kaldırdım ama yakında koymayı düşününüyorum yorumlara devam arkadaşlar ______________
|
|
↑
|
|
|
-
kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.08.2008, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar yorumlara devam www.kartalcafebjk.tr.gg ______________
|
|
↑
|
|
|
-
kartalcafebjk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.08.2008, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar 1 yaşımıza 2 aydan az bi süre kaldı ve tasarımımızı değişmeye karar verdik sizce tasarımımız değişilmeli mi? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
herzamanheryerde
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.08.2008, 20:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kartalcafebjk yazmış: arkadaşlar 1 yaşımıza 2 aydan az bi süre kaldı ve tasarımımızı değişmeye karar verdik sizce tasarımımız değişilmeli mi?
evt bizde gircez bir ysımıza:D |
|
↑
|
|
|
-
herzamanheryerde
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.08.2008, 21:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|