Yazar |
Mesaj |
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2008, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: arkdaslar forumma admin olarak nasıl giriş yapıp konu acarım |
|
|
arkdaslar forumma admin olarak nasıl giriş yapıp konu acarım
daha öncede bu konunun baslıgını acmıstım bır kac arkdasa baktım yukarda giriş ve halen kayıt olmadınızmı bolumu var bende o cıkmıyor neden bunu nasıl saglarım daha once baslık actım ama pek acıklayıcı yardım alamadımm lutfen yardımcı olurmusunuz ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
nkaltmd
Acemi Üye
|
16.08.2008, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitene giriş > ekstralara gel foruma gir.orada Administratörün kullnaıcı adı ve şifresi, var işte ordan ayarını yapıp kendi forumuna adin olarak girebilirsin. |
|
↑
|
|
|
-
nkaltmd
Acemi Üye
|
16.08.2008, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adin diye yanlış yazdım.admin olarak giriş yapabilirsin. |
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2008, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olmmuyor arkdasımm olmuyorr
bak şimdii
bu forumda kı gıbı gırıs yada daha önce kayıt olmadnızmı yazıyor ancak benımkınde yazmyorr
http://cunobag-fanclup.tr.gg/FORUM-FAN/index.htm?PHPSESSID=0449018069ab33d4041a17e679bb7171
burada yazıyor buda benım sitemm bıde buraday bak olmjyorr
www.haberiz.tr.gg______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
16.08.2008, 18:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
incleyin
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=36863
yardımcı omuyorsa o zaman size daha farklı bi anlatım abaş vuracagım______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
16.08.2008, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
daha kayıt olmadın mı yazısını göremk içinde
Kayıtlı üye olmak mümkün olsun mu:
uyelikle
seçili olsun ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2008, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkdasım gercekten allah razı olsun ancak ben zaten bu dedgınızı zaten yaptım benım tasarım css acaba bır kodu felanmı var onu bulamadımmm yoksa ben bu soylenenlerın hepsını yaptım ama css tasarımdan mı acaba dıye aklıma takılıyorr ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
16.08.2008, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haberiz yazmış: arkdasım gercekten allah razı olsun ancak ben zaten bu dedgınızı zaten yaptım benım tasarım css acaba bır kodu felanmı var onu bulamadımmm yoksa ben bu soylenenlerın hepsını yaptım ama css tasarımdan mı acaba dıye aklıma takılıyorr
css ile ilgisi yok sadece sizin elinizde herşey .
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=36863
çok iyi incele istedigini yapabilirsin o zaman
______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2008, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abı olmuyor işte annlamıyorum yaa ben zaten bılıyorum bunları ne zamandır buradayız ancak gırıs kısmııı yok ısteee neden oluyor anlmaıyorumm ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
azrailmelek
Acemi Üye
|
17.08.2008, 10:08 (UTC) Mesaj konusu: YAA lütfen benim sitemi kurun |
|
|
arkadaşlar site kurmakla tecrübeli biri var mı sitemi kursun onunla müracaata girelim benim sitemi bi güzel kursun www.azrailmelek.tr.gg bu sitem şifremi veririm yapan biri olursa lütfen yardımcı olun bana |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
17.08.2008, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: Re: YAA lütfen benim sitemi kurun |
|
|
azrailmelek yazmış: arkadaşlar site kurmakla tecrübeli biri var mı sitemi kursun onunla müracaata girelim benim sitemi bi güzel kursun www.azrailmelek.tr.gg bu sitem şifremi veririm yapan biri olursa lütfen yardımcı olun bana
konuyu dagıtmayalım
ŞİTE ŞİFRESİ SİZE ÖZELDİR.
şifreninizi kimseye vermeyin.______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
|