Yazar |
Mesaj |
-
ssimssiyah
Aktif Üye
|
16.08.2008, 11:56 (UTC) Mesaj konusu: SimSiyah Farkıyla Site Tanıtımı |
|
|
www.ssimssiyah.tr.gg Pagerank degerimiz 2olmustur. Önümüzdeki günlerde daha da iyi bir SimSiyahla Karsınızda Olmayı Planlıyorum.
Evet Arkadaşlar Bu Başlıkta Herkes Sitesini Yazsın.Ben ve arkadaşlarda Siteniz hakkındaki yorumlarımızı sunalım.
Ilk Sanslı site kim olacak bakalım. ______________ www.ssimssiyah.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
herfikir
Acemi Üye
|
16.08.2008, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
iddaa-tahminleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
ssimssiyah
Aktif Üye
|
16.08.2008, 13:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.herfikir.tr.gg bu siten tasarım ve içerik olarak güzel site. ama okadar çok sorun varki dünyada bencebiraz daha baska sorunlara deginirseniz güzel olur.
www.kodek.tr.gg bence bir kod sitesi olarak biraz daha kod eklemelisiniz yani sahsen benım sitede resimler var ben sitenize girdigimde resim efektleri olmayınca bir daha ugramam yanı anlatmak istedigim içerige biradaha öenm vermelisiniz. Tasarım ilede bir mesaj vermeniz güzel birsey..
www.komik3.tr.gg içerik olarak güzel bir site insanların zamanını geçirebilecegi bir yer ama bence birazda sitenizin görselliğine önem verseniz daha iyi olur. ______________ www.ssimssiyah.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
ssimssiyah
Aktif Üye
|
16.08.2008, 13:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iddaa-tahminleri yazmış: www.iddaa-tahminleri.tr.gg
iddia tutkunları için iyi bir site:) ama bence sadece bir kupon yapmayın 2tane yapın tasarıma gelince sitenin en üstündeki ziyaretçi sayacı ile bannerinizi asagı alsanız daha iyi olur. zaten sizin sitenize gelen biri sitenizde bannerinize ihtiyası olmayacaktır. birde sayfanın dibi çok kötü görünüyor orayı düzene sokarsanız daha iyi olur. ______________ www.ssimssiyah.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
ssimssiyah
Aktif Üye
|
16.08.2008, 19:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hadi arkadaşlar yokmu kimse sitesinin yorumlanmasını istiyen. ______________ www.ssimssiyah.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
delicelove
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ssimssiyah
Aktif Üye
|
16.08.2008, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.DeliceLove.tr.gg tasarım ve içerik bence en güzel aşk mekanı ama her sayfaya ayrı tasarım uygulaman içeriginin artması ile basına dert açacaktır sahsen css desing benı yorar oldu.ama bu yine de senin bilecegin birsey farklı bir ahenk katıyo kısacası muhtesem bir site.
www.Site-Tasarimlari.tr.gg tasarımı çok hosuma gitti ancak gelen ziyaretçilere daha fazla tasarım sunsan daha iyi olur başarılarının devamını dilerim..
örnek site arasına girmesini isterim www.DeliceLove.tr.gg______________ www.ssimssiyah.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
eksiksizortam
Acemi Üye
|
16.08.2008, 21:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eksiksizortam.tr.gg
ben yeniyim daha forumum fln gelişmedi |
|
↑
|
|
|
-
ssimssiyah
Aktif Üye
|
16.08.2008, 21:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eksiksizortam yazmış: eksiksizortam.tr.gg
ben yeniyim daha forumum fln gelişmedi
www.eksiksizortam.tr.gg başlangıç olarak iyi bir tasarım secmişsiniz yanlız sag ve sol menu uyumu hiç yok. bir de nerdeyse her sayfanı kontol ettim hem içerik çok az hemde düzensiz bir sekilde bence içeriklerini ortalsan daha iyi olur.bana kalırsa o sinema ile haberleri kaldırmanı tavsiye ederim çünkü nerdeyse her sitede aynı seyler bulunmakta.kendine özgu birşeyler katmalısınki giren ziyaretçi bir daha gelmek zorunda kaln. önunde uzun zaman var basarılar.. ______________ www.ssimssiyah.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
eksiksizortam
Acemi Üye
|
16.08.2008, 21:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ssimssiyah yazmış:
www.eksiksizortam.tr.gg başlangıç olarak iyi bir tasarım secmişsiniz yanlız sag ve sol menu uyumu hiç yok. bir de nerdeyse her sayfanı kontol ettim hem içerik çok az hemde düzensiz bir sekilde bence içeriklerini ortalsan daha iyi olur.bana kalırsa o sinema ile haberleri kaldırmanı tavsiye ederim çünkü nerdeyse her sitede aynı seyler bulunmakta.kendine özgu birşeyler katmalısınki giren ziyaretçi bir daha gelmek zorunda kaln. önunde uzun zaman var basarılar..
tşkler |
|
↑
|
|
|
-
trggcanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2008, 21:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
# Lütfen kuralları okuyunuz !!!
Burada sadece sizin siteniz değerlendirilir.
Diğerlerinin sitesini değerlendirmek için onların başlıklarına yazmalısın...______________ http://TRGGCANAVARI.TR.GG => Hakkımda bir yazı yazdım okuyunuz. |
|
↑
|
|
|
|