Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj12.08.2008, 12:15 (UTC)    
Mesaj konusu: azraşil melek

çokk haklısınız rezalet Shocked
Mesaj12.08.2008, 12:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

degerli arkdaslar konu amacından sapmıstır ltfen daha dikkatli olup kurallara uyalım burada gercekten herkesın okuması gereken ve oldukca önemli bir mesaj var ama bazı arkdaslar halen reklam peşinde lütfen daha dikkatli olalım
www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada
Mesaj12.08.2008, 13:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Hakaret

Hayret bişey! Shocked Hem adamların oluşturduğu imkanlardan yararlanın, hem de hakaret edin! Bu ne "cinslik" arkadaşlar?! Cool Tastamam "merkeplik" yani! Embarassed Merkepliğe ne gerek? İnsanken, kıymetini bil.. Yoksa binenin çok olur! Akıllı ol! Very Happy
Mesaj12.08.2008, 18:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

selamlar

Aslında insanda önce aile terbiyesi gerek bu zaten iyi alındıktan sonra bozulamazda
şimdi bedava sitem ailesinde bildiğim kadarıyla milyonlarca fert var bunun içinde terbiyesiz lerde çıka bilir bütün dostlarımızı aynı tefeye koyamayız
zamanla bu aradaki parazitlerinde temizleneceğinden adım gibi eminim ASALAK VE TERBİYESİZ canlı fazla yaşamaz günü gelince ortaya çıkar işte ozaman sopa ensesine iner
Selin kardeşimize yapılan ahlaksızlıkları duydukca kahroldum
bunları yapan kişiler net veya forum parazitleridir mutlaka birgün temizlenecektir
BEDAVA SİTEM yapımcı-idareci-yönetici ve moratörlerine çok teşekkürler ederim
z-usb.tr.gg

not:uydu cihazı forumlarında bende s.modluk yapıyorum uSb nikinle

hayırlı paylaşımlar tüm bedava sitem arkadaşlarım
Mesaj13.08.2008, 00:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

site yöneticilerine sesleniyorum çok güzel bi site kim ne yaparsa yanınızdayız sonuna kadar başarılar
Mesaj13.08.2008, 06:12 (UTC)    
Mesaj konusu: ASKRUZGARİFM AİLESİ

EVET HERKESİN İSTEDIGI BIR AILE ORTAMINDA BIZDE ASKRUZGARI AILESI OLARAK KATILIYORUZ GUVEN ITIMAT BIZIM ICIN ONEMLIDIR.
BOYLE KONULARDA GEREKENLER YAPILMALI DIYE DUSUNUYORUZ.
EMEGINIZE SAGLIK BIZLERDE ELIMIZDEN GELENI YAPIYORUZ
IYI VAKITLER KOLAY GELSIN EYW..
Mesaj13.08.2008, 12:32 (UTC)    
Mesaj konusu: EĞLENCE

BİZ BU SİTEYE EĞLENMEK İÇİN KATILDIK HİÇ KİMSE HUZURUMUZU BOZAMAZ EN AZINDAN BUNA BİZ İZİN VERMEYİZ BENJAMİN ABİME SELAMLAR
Mesaj13.08.2008, 12:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

haklisin
Mesaj13.08.2008, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

bencede iyi yapıyorsunuz birşey söylemek istiyorum benim bazı arkadaşlarım sitesine anket ,forum , tv gibi şeyler koyuyor ben koymıyorum.ya bunları anlatan bir bölüm olursa sevinrim Crying or Very sad
Mesaj13.08.2008, 12:58 (UTC)    
Mesaj konusu: KINAMA

Evil or Very Mad Evil or Very Mad BU TÜR DAVRANIŞLARI ESHEFLE KINIYORUM YAPANLARADA İNSAN DİYEMİYORUM www.tolgacoskun05.tr.gg
Mesaj13.08.2008, 13:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben yapmadım Mr. Green
yapanı da kınarım Mad
Mesaj13.08.2008, 21:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu tarz davranışlarda bulunanları kınıyorum umarım en kısa zamanda cezalandırılırlar yalnız cezalandırılan arkadaşların ve aldıkları cezaları burda teşhir ederseniz bu davranışta bulunabilecek diğer kişilere emsal teşkil etmesi bakımından yararlı olur diye düşünüorum .....
Mesaj14.08.2008, 06:02 (UTC)    
Mesaj konusu: evet

bölelerine taviz vermeyin
Mesaj14.08.2008, 07:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet gerçekten çoğu kullanıcı çok terbiyesiz yasal yollarda inşallah bununla başa çıkabilirsiniz..
Mesaj14.08.2008, 07:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ne gereK vAR TATSIZLIKLARA KÖTÜ SÖZ SAHIBININDIR ALLAHA HAVALE EDIYORUZ ONLARI HERKESE HAYIRLI GÜNLER
Önceki mesajları göster: