Yazar |
Mesaj |
-
azrailseyma
Acemi Üye
|
12.08.2008, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: azraşil melek |
|
|
çokk haklısınız rezalet |
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.08.2008, 12:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
degerli arkdaslar konu amacından sapmıstır ltfen daha dikkatli olup kurallara uyalım burada gercekten herkesın okuması gereken ve oldukca önemli bir mesaj var ama bazı arkdaslar halen reklam peşinde lütfen daha dikkatli olalım ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
dogupa
Acemi Üye
|
12.08.2008, 13:00 (UTC) Mesaj konusu: Hakaret |
|
|
Hayret bişey! Hem adamların oluşturduğu imkanlardan yararlanın, hem de hakaret edin! Bu ne " cinslik" arkadaşlar?! Tastamam " merkeplik" yani! Merkepliğe ne gerek? İnsanken, kıymetini bil.. Yoksa binenin çok olur! Akıllı ol! |
|
↑
|
|
|
-
z-usb
Acemi Üye
|
12.08.2008, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selamlar
Aslında insanda önce aile terbiyesi gerek bu zaten iyi alındıktan sonra bozulamazda
şimdi bedava sitem ailesinde bildiğim kadarıyla milyonlarca fert var bunun içinde terbiyesiz lerde çıka bilir bütün dostlarımızı aynı tefeye koyamayız
zamanla bu aradaki parazitlerinde temizleneceğinden adım gibi eminim ASALAK VE TERBİYESİZ canlı fazla yaşamaz günü gelince ortaya çıkar işte ozaman sopa ensesine iner
Selin kardeşimize yapılan ahlaksızlıkları duydukca kahroldum
bunları yapan kişiler net veya forum parazitleridir mutlaka birgün temizlenecektir
BEDAVA SİTEM yapımcı-idareci-yönetici ve moratörlerine çok teşekkürler ederim
z-usb.tr.gg
not:uydu cihazı forumlarında bende s.modluk yapıyorum uSb nikinle
hayırlı paylaşımlar tüm bedava sitem arkadaşlarım |
|
↑
|
|
|
-
navlata
Acemi Üye
|
13.08.2008, 00:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site yöneticilerine sesleniyorum çok güzel bi site kim ne yaparsa yanınızdayız sonuna kadar başarılar |
|
↑
|
|
|
-
askruzgari-fm
Acemi Üye
|
13.08.2008, 06:12 (UTC) Mesaj konusu: ASKRUZGARİFM AİLESİ |
|
|
EVET HERKESİN İSTEDIGI BIR AILE ORTAMINDA BIZDE ASKRUZGARI AILESI OLARAK KATILIYORUZ GUVEN ITIMAT BIZIM ICIN ONEMLIDIR.
BOYLE KONULARDA GEREKENLER YAPILMALI DIYE DUSUNUYORUZ.
EMEGINIZE SAGLIK BIZLERDE ELIMIZDEN GELENI YAPIYORUZ
IYI VAKITLER KOLAY GELSIN EYW.. |
|
↑
|
|
|
-
siirkurdu
Acemi Üye
|
13.08.2008, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: EĞLENCE |
|
|
BİZ BU SİTEYE EĞLENMEK İÇİN KATILDIK HİÇ KİMSE HUZURUMUZU BOZAMAZ EN AZINDAN BUNA BİZ İZİN VERMEYİZ BENJAMİN ABİME SELAMLAR |
|
↑
|
|
|
-
kavakyellerifanclupde
Acemi Üye
|
13.08.2008, 12:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haklisin |
|
↑
|
|
|
-
school-no
Acemi Üye
|
13.08.2008, 12:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bencede iyi yapıyorsunuz birşey söylemek istiyorum benim bazı arkadaşlarım sitesine anket ,forum , tv gibi şeyler koyuyor ben koymıyorum.ya bunları anlatan bir bölüm olursa sevinrim |
|
↑
|
|
|
-
tolgacoskun05
Acemi Üye
|
13.08.2008, 12:58 (UTC) Mesaj konusu: KINAMA |
|
|
BU TÜR DAVRANIŞLARI ESHEFLE KINIYORUM YAPANLARADA İNSAN DİYEMİYORUM www.tolgacoskun05.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
startthefun
Acemi Üye
|
13.08.2008, 13:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben yapmadım
yapanı da kınarım |
|
↑
|
|
|
-
e43-hannibal
Acemi Üye
|
13.08.2008, 21:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu tarz davranışlarda bulunanları kınıyorum umarım en kısa zamanda cezalandırılırlar yalnız cezalandırılan arkadaşların ve aldıkları cezaları burda teşhir ederseniz bu davranışta bulunabilecek diğer kişilere emsal teşkil etmesi bakımından yararlı olur diye düşünüorum ..... |
|
↑
|
|
|
-
belescafe
Acemi Üye
|
14.08.2008, 06:02 (UTC) Mesaj konusu: evet |
|
|
bölelerine taviz vermeyin |
|
↑
|
|
|
-
gidaanalizi
Acemi Üye
|
14.08.2008, 07:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet gerçekten çoğu kullanıcı çok terbiyesiz yasal yollarda inşallah bununla başa çıkabilirsiniz.. |
|
↑
|
|
|
-
vazgecmem-senden
Acemi Üye
|
14.08.2008, 07:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne gereK vAR TATSIZLIKLARA KÖTÜ SÖZ SAHIBININDIR ALLAHA HAVALE EDIYORUZ ONLARI HERKESE HAYIRLI GÜNLER |
|
↑
|
|
|
|