Yazar |
Mesaj |
-
biluzmani
Acemi Üye
|
10.08.2008, 08:43 (UTC) Mesaj konusu: lütfen yardım 2 gündür uğraşıyorum!Flash banner |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
sevgi-sitem
Uzman Üye
|
10.08.2008, 08:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: lütfen yardım 2 gündür uğraşıyorum!Flash banner |
|
|
bedava sitemin reklamını silmek yasaktırr ______________ |
|
↑
|
|
|
-
biluzmani
Acemi Üye
|
10.08.2008, 08:47 (UTC) Mesaj konusu: Re: lütfen yardım 2 gündür uğraşıyorum!Flash banner |
|
|
sevgi-sitem yazmış:
bedava sitemin reklamını silmek yasaktırr ben reklamı demiyorum ki sadece bedava sitemin verdiği banner ı diorum hani ıce blue felan oluyorya:) |
|
↑
|
|
|
-
sevgi-sitem
Uzman Üye
|
10.08.2008, 09:00 (UTC) Mesaj konusu: Re: lütfen yardım 2 gündür uğraşıyorum!Flash banner |
|
|
biluzmani yazmış: sevgi-sitem yazmış:
bedava sitemin reklamını silmek yasaktırr ben reklamı demiyorum ki sadece bedava sitemin verdiği banner ı diorum hani ıce blue felan oluyorya:)
tasarım ayarları gelişmiş ayarları tıklıyoruz başlık resimi Başlık resmi (1000x178 Piksel), normal Başlığın yerine geçer: burda daha resimleri yönelten uplad ettgin resimi seçiyorsun bannerin oluyour bu anlatıgım red için aslında hepsinde aynı boyutlar farklı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
biluzmani
Acemi Üye
|
10.08.2008, 09:07 (UTC) Mesaj konusu: Re: lütfen yardım 2 gündür uğraşıyorum!Flash banner |
|
|
sevgi-sitem yazmış: biluzmani yazmış: sevgi-sitem yazmış:
bedava sitemin reklamını silmek yasaktırr ben reklamı demiyorum ki sadece bedava sitemin verdiği banner ı diorum hani ıce blue felan oluyorya:)
tasarım ayarları gelişmiş ayarları tıklıyoruz başlık resimi Başlık resmi (1000178 Piksel), normal Başlığın yerine geçer: burda daha resimleri yönelten uplad ettgin resimi seçiyorsun bannerin oluyour bu anlatıgım red için aslında hepsinde aynı boyutlar farklı
öncelikle teşekkür ederim ama sorun şu benim paşlık resmim(921x104)... hem de benim banner flash:) |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
biluzmani
Acemi Üye
|
10.08.2008, 09:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saol arkadaşımda zaten tam burayı inceliyorum şimdi ben bu dediğinizi yaptım tasarımın altına diyince alta giti istersen siteme girip bi yardımcı olurmusun yani benim salaklığımdan kaynaklanıyor ki heralde anlamadığım tek konu bu:) |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
10.08.2008, 09:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarımın altına değil üstüne ekliceksin______________ |
|
↑
|
|
|
-
biluzmani
Acemi Üye
|
10.08.2008, 10:05 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
ysnsen yazmış: tasarımın altına değil üstüne ekliceksin arkadaşım ben her tarafı denedim oluyoda sorun başlık resmini silmede asıl onu yapmam lazım bakıyorum sitelere herkes silmiş bende silip flash bannerimi onun oldugu yere yapmak istiyorum hade kolay gelee |
|
↑
|
|
|
-
kerimdj
Uzman Üye
|
10.08.2008, 10:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ICEBLUE TASARIMDA FLASH BAŞLIK RESMİ KOYMA
fenercafe.tr.gg anlatımıdır.
Kodları
tasarım ayaları
gelişmiş ayarlar
tasarım üzerindeki yazı adlı bölüme yapıştırıyoruz.
Kod: <center>
<style type="text/css">
#flashbanner{
position: absolute;
left: 129px;
top: 48px;
width:921px;
height:104px;
font-family:verdana;
font-size:12px;
color:#fcc00;
background-color:#F12385;
border: 1x solid #f56486;}
</style>
daha sonra yine alttaki kodu yine aynı yere yapıştırıyoruz fakat.
kırmızı ile olan yere upload ettiğiniz flash başlık resmini koyun.
Alıntı: <div id="flashbanner"><embed src='flash başlık resmi urlsi buraya' quality='high' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' type='application/x-shockwave-flash' width='921' height='104'></embed></div>
En son kerimdj tarafından 10.08.2008 10:10:51 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
biluzmani
Acemi Üye
|
10.08.2008, 10:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kerimdj yazmış: ICEBLUE TASARIMDA FLASH BAŞLIK RESMİ KOYMA
fenercafe.tr.gg anlatımıdır.
Kodları
tasarım ayaları
gelişmiş ayarlar
tasarım üzerindeki yazı adlı bölüme yapıştırıyoruz.
Kod: <center>
<style type="text/css">
#flashbanner{
position: absolute;
left: 129px;
top: 48px;
width:921px;
height:104px;
font-family:verdana;
font-size:12px;
color:#fcc00;
background-color:#F12385;
border: 1x solid #f56486;}
</style>
daha sonra yine alttaki kodu yine aynı yere yapıştırıyoruz fakat.
kırmızı ile olan yere upload ettiğiniz flash başlık resmini koyun.
Alıntı: <div id="flashbanner"><embed src='flash başlık resmi urlsi buraya' quality='high' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' type='application/x-shockwave-flash' width='921' height='104'></embed></div>
tamam yaptımda şimdi yine aynı haller çıktı yani pembe bişey felan onun ben hight widht felan değiştirince olcak mı olmassa ne yapcam?? |
|
↑
|
|
|
-
sandiklim
Acemi Üye
|
04.02.2010, 12:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bn bunları yaptım ancak Başlık resmi (1000x158 Piksel): e geldigimde yanındakı oktan acıyorum ama sadece standart var onu nasıl degiştiricem ? koyamaıdm |
|
↑
|
|
|
-
elektronikotin
Acemi Üye
|
16.09.2011, 13:53 (UTC) Mesaj konusu: :S |
|
|
yahu banner dedğin tasarıma yapışıcak orda tipsiz durmus güzel bi kod yokmu :S |
|
↑
|
|
|
-
kah-kaha-at
Acemi Üye
|
18.09.2011, 01:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: :S |
|
|
elektronikotin yazmış: yahu banner dedğin tasarıma yapışıcak orda tipsiz durmus güzel bi kod yokmu :S
MALESEF |
|
↑
|
|
|
-
countrstrik
Acemi Üye
|
04.01.2012, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|