Yazar |
Mesaj |
-
panta59
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
avrasyailetisim
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
genpasa
Acemi Üye
|
16.07.2007, 21:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karde şimdi sizler sitenize reklam almışınız ya google adsense den şimdi ben de üye oldum ama diyo ki etkinleştirme ücreti 14 ytl ben mi ödeyeceğim bunu bide aylık bana ne kadar para verirler benim kredi kartımda yok eve mi yollarlar parayı www.genpasa.tr.gg siteye bir bakın yada direk msn adresimden beni bilgilendirirsiniz mcgenpasa( at )hotmail.com |
|
↑
|
|
|
-
sbpro
Acemi Üye
|
17.07.2007, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
genpasa yazmış: karde şimdi sizler sitenize reklam almışınız ya google adsense den şimdi ben de üye oldum ama diyo ki etkinleştirme ücreti 14 ytl ben mi ödeyeceğim bunu bide aylık bana ne kadar para verirler benim kredi kartımda yok eve mi yollarlar parayı www.genpasa.tr.gg siteye bir bakın yada direk msn adresimden beni bilgilendirirsiniz mcgenpasa( at )hotmail.com
kullanmıyorum ama zannedersem sitene aldığın reklamların tıklanma sayılarına göre para alıyorsun.baka hesabında olmalı galiba... |
|
↑
|
|
|
-
enmatrak
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
apaydn
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
apaydn
Acemi Üye
|
19.07.2007, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
salakça bi msj , editlendi ______________ google'a html kodlar yaz 1 veya 2. syafadayım , google'a tr.gg yaz ilk sayfadayım 1. veya 2. sırada . Allah eksiltmesin www.apaydn.tr.gg
SİTENE GİRENLERİN IP ADRESLERİNİ ÖĞREN
En son apaydn tarafından 19.07.2007 20:10:33 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
senben
Acemi Üye
|
19.07.2007, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: ...:::KAYIP DÜNYA RESMİ WEB SİTESİ:::... |
|
|
TEŞEKKÜRLER!!!!!!!!!!!!! |
|
↑
|
|
|
-
avrasyailetisim
Aktif Üye
|
19.07.2007, 22:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ENMATRAK AZ EVVEL REKLAMLARINA TIKLADIM BANA DA BEKLERİM
www.avrasyailetisim.tr.gg
HAFTANIN KARİKATÜRÜNÜ SEN SEÇ... |
|
↑
|
|
|
-
kokulap
Acemi Üye
|
20.07.2007, 22:40 (UTC) Mesaj konusu: site budur |
|
|
site budur girin bakın gocmenbg.tr.gg bana ulaşmak istiyosanız adresi ekleyin sezer_myc( at )hotmail.com |
|
↑
|
|
|
-
smlogrencisiyiz
Acemi Üye
|
29.10.2008, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: REKLAMLARINIZ YAYIMLANSIN |
|
|