Yazar |
Mesaj |
-
kemah-gokkaya
Acemi Üye
|
03.08.2008, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: yaw |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
pazar-60
Acemi Üye
|
03.08.2008, 16:36 (UTC) Mesaj konusu: Bencede |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
rocq-x-butiq-x-
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bilgisayartutkunu
Acemi Üye
|
04.08.2008, 12:04 (UTC) Mesaj konusu: Bence de benjamin abi kesinlikle haklı |
|
|
Kötü birşeyler yapanların zaten ip adreslerinin tespit edilmesiyle canlarının acıyacağını umud ediyorum.teşekkürler bedava sitem |
|
↑
|
|
|
-
mcgarez
Acemi Üye
|
04.08.2008, 12:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bizleri Kimse Yıldıramazzzz ... BEDAVA-SİTEM i HER ZAMAN DESTEKLİYORUZZZZ ______________ www.mcgarez.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
sedaatli
Acemi Üye
|
04.08.2008, 15:53 (UTC) Mesaj konusu: seda |
|
|
öyledir herhalde |
|
↑
|
|
|
-
edebiyatdefteri
Acemi Üye
|
04.08.2008, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: Re: Üyelerimize önemli mesaj |
|
|
BLochmann yazmış: Merhaba sevgili Bedava-Sitem kullanıcıları,
Buradan son zamanlarda giderek artan şekilde rahatsızlığa sebebiyet vermiş olan kişilere seslenmek istiyorum:
İyi eğlenceler ve sevgiler.
Benjamin Lochmann
Webmaster bedava-sitem.com
Aynı tahammül bizim için de geçerli. Sözle uslanmayanı, teşhir edin ve kapatıp geçin.
Sevgilerimizle.
Sizinleyiz. |
|
↑
|
|
|
-
ankaralim-fm
Acemi Üye
|
05.08.2008, 00:29 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
sitemizi buldularda daha ne isterler anlamam basarilarinizin devamini dilerim sizlerde kolay gelsin her türlü saldiriyi kiniyoruzzz... |
|
↑
|
|
|
-
sanaldersane
Acemi Üye
|
05.08.2008, 07:13 (UTC) Mesaj konusu: www.sanaldersane.tr.gg |
|
|
öncelikle moderatörleri hakaret edenleri www.sanaldersane.tr.gg ve www.esraovali.tr.gg sitesi olarak kesinlikle kınıyoruz
hakaret eden her site kapatılmalı bizce...
saygılarımızla......
selametle..................................... |
|
↑
|
|
|
-
esraovali
Aktif Üye
|
05.08.2008, 07:29 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
saol sanaldersane bende seni destekliyorum bu konuda ______________ bu site sürekli yenileniyor www.esraovali.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
kelebekalemi
Acemi Üye
|
05.08.2008, 08:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
marasultraslan yazmış: Webme GmbH yani Bedava Sitemden sorumlu olan Firmanın yöneticisi :wink: |
|
↑
|
|
|
-
oyunlarsil
Acemi Üye
|
05.08.2008, 10:24 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
istisnanet yazmış: sizlere katılmamak elde deyil bence tepkimizi hep beraber göstermeliyiz sadece yönetici arkadaşlara bırakmamalıyız saygılar sunarım napıyosunuz bana mesaj yolla |
|
↑
|
|
|
-
caglarcelik
Acemi Üye
|
05.08.2008, 19:37 (UTC) Mesaj konusu: merak ediyorum |
|
|
zaten bedava sitem girişi açılıyodu ama net diil sonra sitemdeki menüde yok acaba bu olayla alakası var mı? öylelerini çok gördüm arkadaşım hepsini virüslüyo ve hiç başarısız çıkmadı yinede denemem ve tavsiyede etmem |
|
↑
|
|
|
-
baktube
Acemi Üye
|
05.08.2008, 21:59 (UTC) Mesaj konusu: yazık |
|
|
Yazık diyorum,böyle ücretsiz bir imkan verilmiş,bunu istismar etmek nankörlüktür. Bir de çoluk çocuk herkes site açıyor, kurallara uymuyor,bazı şart ve standartlar ya da yaş-gerçek kimlik gibi bilgiler istenirse hakaret eden şahısları ve siteleri tespit etmek daha kolay olur.Lütfen bedava-sitem.com'a ve bu imkanları bizlere sağlayanlara, çalışan ve moderatör arkadaşlara yardımcı olalım. |
|
↑
|
|
|
-
gelresule
Aktif Üye
|
06.08.2008, 16:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BLochmann Bedava-sitem in genel müdürü ve sahibidir
ellerine saglik BLochmann Bedava-sitem in genel müdürü
bizler insALLAH herzaman iyi olanlardan oluruz
saygilarimla ______________ Gerçek zengin, bilgisi çok olan insandır. (Hz. Ali (r.a))
Kâfir bile olsa, hiç kimsenin kalbini kırma! Kalb kırmak, Allahü teâlâyı incitmek demektir.(Ahmed Yesevî Rahmetullahi aleyh.) |
|
↑
|
|
|
|