Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj02.08.2008, 00:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben şu an yeni bir üyeyim bu satte üye oldum ve size katılıyıyorum
Mesaj02.08.2008, 08:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

gerçekten kötü bir davranış size bedava site veriliyor sahibini tehtit ediyorsunuz kötü aşağılayıcı yazılar yazıyosunuz eğlenmek yada gerekli bilgileri edinmek için kullanın oyunlarla ilgili forumlar yapıın ne bilim işte çok kötü bi durumdur heralde onun için Confused
Mesaj02.08.2008, 11:31 (UTC)    
Mesaj konusu: sayın kurucular haklısınız

sayın kurucular haklısınız
Mesaj02.08.2008, 11:40 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Üyelerimize önemli mesaj

BLochmann yazmış:
Merhaba sevgili Bedava-Sitem kullanıcıları,

Önemli:

Bu mesaj forumdaki çok az sayıdaki kullanıcılarımız içindir. Yani bu mesajı okuyan büyük çoğunluktaki kullanıcılarımız için hiçbir anlam taşımaz.

Buradan son zamanlarda giderek artan şekilde rahatsızlığa sebebiyet vermiş olan kişilere seslenmek istiyorum:

Malesef son zamanlarda Moderator Takım Arkadaşlarımıza ve Yöneticimiz Selin'e sıkça hakaret ve tehdit ile yaklaşılmıştır.

Webme GmbH'nın (yani Bedava-Sitem'den sorumlu olan firmanın) genel müdürü olarak, firmamızın her tarz tehtide karşı işlem yapacağının altını çizmek istiyorum. Avukatımız ile konuştuk ve şimdi yapılmış olan bazı yazılı ve sözlü ifadeler hakkında yasal yollara başvuracağız.

Bedava-Sitem eğlence ortamı olmalı, bu nedenle bu tarz davranışlara tahammülümüz kesinlikle yoktur!

İyi eğlenceler ve sevgiler.
Benjamin Lochmann
Webmaster bedava-sitem.com

evet çok doğru kötü içerikler yükleyenleri forumdan atmalı ve web sitesinide silmeli!!!
Mesaj02.08.2008, 18:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

[quote="siteturka"][quote]Merhaba sevgili Bedava-Sitem kullanıcıları,

Gerek BEDAVA SiTEM Yöneticilerine gerekse BEDAVA SiTEM Sakinlerine yapilan chirkin saldirilar gerek yazili, gerekse sözlü cümlelerin sarfedilmesini ben shahsim adina SHiDDETLE KINIYORUM
NEDENMi!, zira bizler BEDAVA SiTEM Kulanicilari (Sakinleri) olarak SINIRLI da olsa burada serbestce At koshturuyoruz, istedigimiz her birseyleri yapiyoruz, her tür iletisimleri sagliyoruz, faydalarini da görüyoruz.
NEDEN! bu Siteyi kullanan bazi kishiler birbirlerini incitiyor hakaret icheren cümleler kullaniyorlar;
NEDEN! bu Siteyi kullanan bazi kishiler birbirlerine yardimci olmuyor, Dostluklar kurmuyorlar;
NEDEN! bu Siteyi kullanan bazi kishiler birbirleriyle BiLGi ve iLGi alishverishinde bulunmuyorlar;
NEDEN! bu Siteyi Kullanan bazi kishiler birdefa degil, birkac defalar düshünüp hareket etmiyorlar
bu Siteyi kullanan bazi kishiler unutmamalidirlar ki, SÖZ (konushmak) GÜMÜSH ise SUSMAK (yerine ve zamanina göre hareket etmek) ALTIN dir.
Mesaj02.08.2008, 18:16 (UTC)    
Mesaj konusu: KINAMA

Gerek BEDAVA SiTEM Yöneticilerine gerekse BEDAVA SiTEM Sakinlerine yapilan chirkin saldirilar gerek yazili, gerekse sözlü cümlelerin sarfedilmesini ben shahsim adina SHiDDETLE KINIYORUM
NEDENMi!, zira bizler BEDAVA SiTEM Kulanicilari (Sakinleri) olarak SINIRLI da olsa burada serbestce At koshturuyoruz, istedigimiz her birseyleri yapiyoruz, her tür iletisimleri sagliyoruz, faydalarini da görüyoruz.
NEDEN! bu Siteyi kullanan bazi kishiler birbirlerini incitiyor hakaret icheren cümleler kullaniyorlar;
NEDEN! bu Siteyi kullanan bazi kishiler birbirlerine yardimci olmuyor, Dostluklar kurmuyorlar;
NEDEN! bu Siteyi kullanan bazi kishiler birbirleriyle BiLGi ve iLGi alishverishinde bulunmuyorlar;
NEDEN! bu Siteyi Kullanan bazi kishiler birdefa degil, birkac defalar düshünüp hareket etmiyorlar
bu Siteyi kullanan bazi kishiler unutmamalidirlar ki, SÖZ (konushmak) GÜMÜSH ise SUSMAK (yerine ve zamanina göre hareket etmek) ALTIN dir.
Mesaj02.08.2008, 18:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

ewet bazen böyle sorunlar yasanmaktadır. ama yöneticiler bu konularla ilgileniyorlar.. sizin yapmanız gerekek modlara bildirmek..
Mesaj02.08.2008, 21:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

cok cok ayip, asalim olsun bitsin...
Mesaj02.08.2008, 21:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Shocked Shocked Bence tehdit gii şeyler çok saçma.Çünkü ekmek veren el ısırılmaz Shocked Shocked
Mesaj03.08.2008, 08:30 (UTC)    
Mesaj konusu: .........

öncelikle cok güsel bi yola başkoymuşsunuz başarılarınızın devamını dilerim.. ewet emin olunki herkes sizinle beraberdir tehdit söz konusunu her neyse bende sizinleyim... ii günler tekarar başarılar...
Mesaj03.08.2008, 10:48 (UTC)    

BLochmann yazmış:

Önemli:

Bu mesaj forumdaki çok az sayıdaki kullanıcılarımız içindir. Yani bu mesajı okuyan büyük çoğunluktaki kullanıcılarımız için hiçbir anlam taşımaz.

Buradan son zamanlarda giderek artan şekilde rahatsızlığa sebebiyet vermiş olan kişilere seslenmek istiyorum:

Malesef son zamanlarda Moderator Takım Arkadaşlarımıza ve Yöneticimiz Selin'e sıkça hakaret ve tehdit ile yaklaşılmıştır.

Webme GmbH'nın (yani Bedava-Sitem'den sorumlu olan firmanın) genel müdürü olarak, firmamızın her tarz tehtide karşı işlem yapacağının altını çizmek istiyorum. Avukatımız ile konuştuk ve şimdi yapılmış olan bazı yazılı ve sözlü ifadeler hakkında yasal yollara başvuracağız.

Bedava-Sitem eğlence ortamı olmalı, bu nedenle bu tarz davranışlara tahammülümüz kesinlikle yoktur!

Benjamin Lochmann

BENCEDE COK DOGRUU BISEY YAPANLAR ALLAHINDAN BULCAK ZATEN Wink BEDAVA-SITEM AILESINI COK SEVIYOM YAA Very Happy

WwW.Tahirli.Tr.GG
WwW.DjOkan-OffiCal.Tk
Mesaj03.08.2008, 11:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

hocamcok
dogru
soluon
Mesaj03.08.2008, 14:22 (UTC)    

BLochmann yazmış:

Önemli:

Webme GmbH'nın (yani Bedava-Sitem'den sorumlu olan firmanın) genel müdürü olarak, firmamızın her tarz tehtide karşı işlem yapacağının altını çizmek istiyorum. Avukatımız ile konuştuk ve şimdi yapılmış olan
bazı yazılı ve sözlü ifadeler hakkında yasal yollara başvuracağız.

Benjamin Lochmann

BÖYLE KİŞİLERİ TESPİT EDİP SİTELERİNİ SİLMEK EN DOĞRUSU
Mesaj03.08.2008, 14:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

ama böyle terbiyesizlik yapanlar varsa sonuna kadar sizinleyim
bunuda bilen başarılar dilerim
Mesaj03.08.2008, 15:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

KÜFÜR YOK DEDİK YAAAAA Mad
Önceki mesajları göster: