Yazar |
Mesaj |
-

shekilsea
Aktif Üye
|
02.08.2008, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: yardımseverler aranıyor SAYFAYA BİRDEN FAZLA KOD EKLENMİYOR |
|
|
YA ARKADAŞLAR BANA ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN ŞİMDİ BEN HTLM KODLARI BÖLÜMÜ KURMAYA ÇALIŞIYORUM AMA MESELA SAYFANIN İÇİNE BİRDEN FAZLA KOD KUTUSU EKLEYEMİYORUM BİRDE EKLEDİĞİM KODUN GÖRÜNTÜSÜNÜ NASIL EKLERİM YANİ ÖNİZLEMESİNİ LÜTFEN BANA Bİ YARDIM YA ACİL KAFAYI YİYECEM ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

clubmuzik
Aktif Üye
|
02.08.2008, 19:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yazdığın Kodun Önizlemesi İçin Sayfaları Düzenle Ordan Kaynaka tıkla kodunu ekle daha sonra kaynakı kapatmadan kodu tekrar ekle ve ikinci kodun başına <textarea> sonun</textarea> ekle
Örnek :
Kaynaka Tıkla :
kodkodkodkod
<textarea>kodkodkodkod</textarea> ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

shekilsea
Aktif Üye
|
02.08.2008, 20:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
clubmuzik yazmış: Yazdığın Kodun Önizlemesi İçin Sayfaları Düzenle Ordan Kaynaka tıkla kodunu ekle daha sonra kaynakı kapatmadan kodu tekrar ekle ve ikinci kodun başına <textarea> sonun</textarea> ekle
Örnek :
Kaynaka Tıkla :
kodkodkodkod
<textarea>kodkodkodkod</textarea>
çok saol ustam ya çok işime yaradı bu bilgi bide benim ilk soruya cvp verirsen iyi olur biliyorsan ya işte sayfa içine birden fazla htlm kod kutusu ekleyemiyorum nasıl yapacam  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

abron
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

shekilsea
Aktif Üye
|
02.08.2008, 20:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hocam düşünüp yazmışsın emeğine sağlık ama ben kod koyma kutusunu istemiyorum biliyorum zaten onu benim sorduğum kod kutusu ekleyeceğim sayfaya birden fazla eklenmiyor kodları kaynak bölümünden girsemde kaydedip sayfama dönünce sadece bir tanesi görünüyor  yani nasıl birden fazla kod kutusu ekleyebilirim ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

abron
Uzman Üye
|
02.08.2008, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
shekilsea yazmış:
hocam düşünüp yazmışsın emeğine sağlık ama ben kod koyma kutusunu istemiyorum biliyorum zaten onu benim sorduğum kod kutusu ekleyeceğim sayfaya birden fazla eklenmiyor kodları kaynak bölümünden girsemde kaydedip sayfama dönünce sadece bir tanesi görünüyor  yani nasıl birden fazla kod kutusu ekleyebilirim
her kod için
Kod: <textarea>kod</textarea>
yapıyormusunuz.
<br/>
aralarına boşluk kaoyun ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
 |
-

htmlbeles
Acemi Üye
|
02.08.2008, 20:13 (UTC) Mesaj konusu: Re: yardımseverler aranıyor SAYFAYA BİRDEN FAZLA KOD EKLENMİ |
|
|
shekilsea yazmış: YA ARKADAŞLAR BANA ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN ŞİMDİ BEN HTLM KODLARI BÖLÜMÜ KURMAYA ÇALIŞIYORUM AMA MESELA SAYFANIN İÇİNE BİRDEN FAZLA KOD KUTUSU EKLEYEMİYORUM BİRDE EKLEDİĞİM KODUN GÖRÜNTÜSÜNÜ NASIL EKLERİM YANİ ÖNİZLEMESİNİ LÜTFEN BANA Bİ YARDIM YA ACİL KAFAYI YİYECEM
söle yapsan daha sık olur kanka
Kod:
<center>
kod kod kod kod
<textarea>kod kod kod</textarea>
</center>
bole yaparsan sayfayı ortalaar daha sık gorunur kendı sıtemden bılıyom ______________ 
En son htmlbeles tarafından 02.08.2008 20:14:50 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

shekilsea
Aktif Üye
|
02.08.2008, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
her kod için
yapıyormusunuz.
<br/>
aralarına boşluk kaoyun[/b][/color][/quote]
bu textaera önizleme için deilmiydi ilk cvp yazan arkadaş öle yazmıştıda bide bu <br/> boşluk anlamınamı geliyor? ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

abron
Uzman Üye
|
02.08.2008, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
shekilsea yazmış: her kod için
yapıyormusunuz.
<br/>
aralarına boşluk kaoyun[/b][/color]
bu textaera önizleme için deilmiydi ilk cvp yazan arkadaş öle yazmıştıda bide bu <br/> boşluk anlamınamı geliyor?
textaera kod yayınlama kutusudur.
<br /> boşluk anlamına gelir. ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
En son abron tarafından 02.08.2008 20:22:36 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

gazeteleri-oku
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.08.2008, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SİTENİZ GÜZEL TEBRİKLER ______________ Gazeteleri-Oku.Tr.GG Artık Forumda Yoqq !! Banned!! |
|
↑
|
|
 |
-

ironarchives
Uzman Üye
|
04.08.2008, 10:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gazeteleri-oku yazmış: SİTENİZ GÜZEL TEBRİKLER
Lütfen Gereksiz Mesaj Göndermelerinize SON Verin  ______________ www.ironarchives.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
|