Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj01.08.2008, 15:27 (UTC)    
Mesaj konusu: Üst menum yok olmuş. Geri nasıl ekleyebilirim ?

Confused Arkadaslar su sayfalarin uzerinde menyular oluyor ya.Bende onlar yok.Hani su html kodunu sayfaya ekleyib sonra onizlemesini izlemek icin tikliyoruz ya iste su menyular benim sitemin sayfalarinin uzerinden yok olmus.Onlari nasil yerine ekleye bilerim:?:

En son kurtlarvadisi-azerbaycan tarafından 02.08.2008 17:45:12 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj01.08.2008, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Arkadaslar yardim edin nolursunuz.

kurtlarvadisi-azerbaycan yazmış:
Confused Arkadaslar su sayfalarin uzerinde menyular oluyor ya.Bende onlar yok.Hani su html kodunu sayfaya ekleyib sonra onizlemesini izlemek icin tikliyoruz ya iste su menyular benim sitemin sayfalarinin uzerinden yok olmus.Onlari nasil yerine ekleye bilerim:?:

Sitenizin Arkaplan Rengi ve Menuleriniz Siyah Olduğu için Menunuzu Göremiyorsunuz.. Menuleriniz Yerinde Duruyor...

ayrıca Bedava-Sitem Reklam Metnini Görünür Bir Renk İle Değiştiriniz..
Ayarlar ==>> Reklam Metninin Rengi..
Mesaj01.08.2008, 16:12 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Arkadaslar yardim edin nolursunuz.

kurtlarvadisi-azerbaycan yazmış:

Sitenizde hazır css tasarımı kullanmışsınız

ama yanlış koymuşsunuz

lütfen bu linki inceleyip uygulayıp tekrar hatanızı yazınız

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25694

En son mistanbul tarafından 01.08.2008 16:13:01 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj01.08.2008, 17:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarım mı aldığın siteyi eğer birden fazla sayfa ise sayayı da bana özel mesaj ile gönder yapıyım