Yazar |
Mesaj |
-
herzamanheryerde
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
arabeskdamar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2008, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vallahi tam bir profösör hackdefirend ______________ aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
uknet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.07.2008, 20:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sayın HackerFriend(İsmini bilmediğim için isimsiz kahramanım ) kendisini gerek tasarım gerekte kişiliği le kanıtlamış saygılı,sevgili,hoşgörülü,sabırlı(tasaırm 10 kere değiştirtmiş Selin abla ) ve insanlara değer veren bir abimiz olarak onu çok seviyoruz,başarıalrının ve paylaşımlarının devamını diliyorum.Site tasarımı çok güzel olmuş...
Sayın Selin hanımda yine aynı Sayın Hackerfriend gibi kendini gerek bilgisi gerekte kişiliği ile kanıtlamış çok iyi bir insandır.Onu gerçekten çok seviyorum(Yağcılık için değil içimden gelenler).
Site tasarım olarak güzel ama CSS Desing konusunda daha fazla bilgiler verilmelidir bence a dan z ye css ile ilgli tüm kodlar,anlatımlar ve uygulamalar bulunmalıdır.
İyi forumlar,iyi akşamlar...
Saygılarımla....
Ulaş KAYGUSUZ ______________ Of The Depth Of Technology |
|
↑
|
|
|
-
rockkeyfi
Acemi Üye
|
30.07.2008, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: bence harika |
|
|
bence tasrım çok güzel benimsitemede buyurun arldaşlar 1432 rock müzikle karşınızdayız yorumalarınıza muhtacız |
|
↑
|
|
|
-
ugraburaya
Uzman Üye
|
31.07.2008, 07:53 (UTC) Mesaj konusu: Re: bence harika |
|
|
rockkeyfi yazmış: bence tasrım çok güzel benimsitemede buyurun arldaşlar 1432 rock müzikle karşınızdayız yorumalarınıza muhtacız
lütfen burada site reklamınızı yapmayınız______________ |
|
↑
|
|
|
-
dsiteyardimi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 08:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfriend yazmış: selin yazmış: son calismamiz baslik resmi de bitmek üzere, aksam siteden bakip yorumlarinizi birakiniz. Hackerfriend'i bu sefer cok zorladim, tam istedigimi yakalamak icin 10 kere degistirmek zorunda kaldi, ama cok cok iyi yakaladi...
kendisine sabrindan dolayi buradan coook tesekkür etmek istiyorum.
Rica ederim, Allah'tan photoshop var
Bendede keşke PhotoShop olsa ama Gimp ve PhotoFiltre ile gidiyoruz
Tasarım geçketen güzel olmuş emeğinize sağlık içerik ve tasarım yönünden güzel bir site oluyor |
|
↑
|
|
|
-
bilgiweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 11:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım gerçekten çok güzel.İçerik de bir o kadar yararlı. ______________ # |
|
↑
|
|
|
-
komedibakkali
Aktif Üye
|
31.07.2008, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
valla site admini olsasnız anca bu kadar güzel ve faydalı bir site yapabilirdiniz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
toplistmekan
Acemi Üye
|
13.10.2008, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
sarax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.10.2008, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
ekansat
Aktif Üye
|
13.10.2008, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gittikçe Daha Da Güzelleşmiş Fakat İçerik - |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.10.2008, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gusell ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
13.10.2008, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
tasrım gzl içerik az
başarılar banada yorum please ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.10.2008, 17:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım süper heralde gizli kahraman hackerfriend'inde yardımı olmuş selin hanım yine süpersiniz yine süpersiniz ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
|