Yazar |
Mesaj |
-
child-tasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 07:29 (UTC) Mesaj konusu: Paint'te Şeffaf Ice-BLue Buton Yapalım... |
|
|
Öncelikle 185*33 Boyutunda Bir Dosya Açıyoruz...Sonra Dosyanın Heryeni Rectangle SELECT İle Seçiyoruz...Cut Aracı İLe Kesiyoruz...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
F8 Aracı İle Color Penceresini Seçiyoruz...MORE Butonuna Basıyoruz..Açılan Pencerede Hangi Renge Boyucaksak O Rengi Seçiyoruz..Ve Transparency-Alpha Yerini Kendinize Göre Değiştirin Bana 100 Uygundu Ve 100'ü Seçip Paint Bucket Aracı İle Boyuyoruz...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonuç
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takıldığınız Bir Yer OLursa Sormaktan Kaçınmayın...Ne Demiş Atalarımız "Bilmemek Ayıp DeğiL Öğrenmemek Ayıp"______________ kural ihlali @kerimdj
En son child-tasarim tarafından 31.07.2008 07:32:28 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
hakk1908
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 07:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Paylaşım İçin Teşekkürler ______________
|
|
↑
|
|
|
-
child-tasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 08:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SağoLun Ben Yorum Yazmanızı İstiyorum Ama... ______________ kural ihlali @kerimdj |
|
↑
|
|
|
-
dsiteyardimi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 09:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler herhalde sende paint net uzmanı olacaksın |
|
↑
|
|
|
-
child-tasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 09:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dsiteyardimi yazmış: Teşekkürler herhalde sende paint net uzmanı olacaksın
Hayır Ben Photoshop'ta Kullanıyorum Ama İlk Başlarda Benim Photoshop'um Yoktu.. Paint'tende Anlamıyordum... Şimdi İse Anlıyorum... O Zaman ki Halimi Düşünüp Bu Dersleri Veriyorum... Ama Evet Paint'te Uzmanım ______________ kural ihlali @kerimdj |
|
↑
|
|
|
-
ugraburaya
Uzman Üye
|
31.07.2008, 09:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylaşım için sağol______________ |
|
↑
|
|
|
-
child-tasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 10:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Önemli DEĞİL.... Yeterki YOrum Yazun. ______________ kural ihlali @kerimdj |
|
↑
|
|
|
-
dsiteyardimi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
child-tasarim yazmış:
dsiteyardimi yazmış: Teşekkürler herhalde sende paint net uzmanı olacaksın
Hayır Ben Photoshop'ta Kullanıyorum Ama İlk Başlarda Benim Photoshop'um Yoktu.. Paint'tende Anlamıyordum... Şimdi İse Anlıyorum... O Zaman ki Halimi Düşünüp Bu Dersleri Veriyorum... Ama Evet Paint'te Uzmanım
Bende de olsa kullancam ama internetten indirsen hem kotayı aşmaylaım hem de demo satın alıcam am bir satan yer yok |
|
↑
|
|
|
-
komedibakkali
Aktif Üye
|
31.07.2008, 12:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|