Yazar |
Mesaj |
-
shekilsea
Aktif Üye
|
31.07.2008, 09:48 (UTC) Mesaj konusu: forum imzası ? |
|
|
ya arkadaşlar ne kadar uraştıysam yapamadım bu forum imzasını lütfen bana bi yardım edin
üzerinde www.shekilsea.tr.gg yazacak bi forum imzası yapacak bi yardım sever aranıyor aciiilll ______________
En son shekilsea tarafından 10.08.2008 12:37:11 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
sanalyavuz
Uzman Üye
|
31.07.2008, 09:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zaten böyle bir forum imzanız var. Örnekler göstrerek isteyebilirsin.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
31.07.2008, 09:52 (UTC) Mesaj konusu: Re: bana forum imzası hazırlayak bi yardımsever varmı acaba |
|
|
shekilsea yazmış: ya arkadaşlar ne kadar uraştıysam yapamadım bu forum imzasını lütfen bana bi yardım edin
üzerinde www.shekilsea.tr.gg yazacak bi forum imzası yapacak bi yardım sever aranıyor aciiilll
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=36149 siz kendinizde yapabilirsiniz hemde harektili bile hazırlayabilirsiniz
En son tumhepsiburada tarafından 31.07.2008 10:02:13 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
shekilsea
Aktif Üye
|
31.07.2008, 10:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalyavuz yazmış: zaten böyle bir forum imzanız var. Örnekler göstrerek isteyebilirsin..
ya ustam görünmüyor ki varda görünmüyo yani ula bi hazırlayan yokmiiiii yardım sever aranıyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
shekilsea
Aktif Üye
|
31.07.2008, 10:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalyavuz yazmış: zaten böyle bir forum imzanız var. Örnekler göstrerek isteyebilirsin..
farketmez ya usta forum imzası olsunda ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
31.07.2008, 10:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
shekilsea yazmış: sanalyavuz yazmış: zaten böyle bir forum imzanız var. Örnekler göstrerek isteyebilirsin..
farketmez ya usta forum imzası olsunda
Tumhepsiburada yazmış:
Alıntı: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=36149 siz kendinizde yapabilirsiniz hemde harektili bile hazırlayabilirsiniz :Razz:
Üstte cevap verdim
En son tumhepsiburada tarafından 31.07.2008 10:03:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
sanalyavuz
Uzman Üye
|
31.07.2008, 10:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben bi tane yaptım isine yararsa sevinirim
______________ |
|
↑
|
|
|
-
shekilsea
Aktif Üye
|
31.07.2008, 10:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalyavuz yazmış: ben bi tane yaptım isine yararsa sevinirim
çok sağol ustam ya emeğine sağlık allah razı olsun ama ufak bi sorun var bunun kodunu göremedim yaw ______________ |
|
↑
|
|
|
-
shekilsea
Aktif Üye
|
31.07.2008, 10:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalyavuz yazmış: ben bi tane yaptım isine yararsa sevinirim
olmuş yaw farkında değilim tekrar çok teşekkür ederim sanalyavuz ama bişi dicem senin site benim sık kullanılanlarda kayırlı sürekli giriyorum da sanki eğer ben karıştırmıyorsam senin sitenin içeriği değişti dimi önceki yeşilmiydi neydi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
shekilsea
Aktif Üye
|
31.07.2008, 10:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya bide hocam ben sana bişi daha sorucam eğer çok şey istemezsem bana biraz anlatırmısın bu forum imzası işini forumda açıklamalar var bu konuda ama pek kafam basmıyor seninde bilgine güvendiğim için azcık anatırsan sevinirim mesela hazırladığımız banner ın kodunu nasıl alacaz ne bilim bölee şeler işte bende karıştırdım sanırsam ______________ |
|
↑
|
|
|
-
shekilsea
Aktif Üye
|
31.07.2008, 10:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bide sen bunu imageshack.us tan yapmışsın orda url kodunu nasıl aldın onu merak ediyom ben ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
31.07.2008, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
shekilsea yazmış: ya bide hocam ben sana bişi daha sorucam eğer çok şey istemezsem bana biraz anlatırmısın bu forum imzası işini forumda açıklamalar var bu konuda ama pek kafam basmıyor seninde bilgine güvendiğim için azcık anatırsan sevinirim mesela hazırladığımız banner ın kodunu nasıl alacaz ne bilim bölee şeler işte bende karıştırdım sanırsam
Bunlar için Html kodlar bölümü vs vs yerleri araştırarak arama motorundanda yazarak bulabilirsiniz
shekilsea yazmış: bide sen bunu imageshack.us tan yapmışsın orda url kodunu nasıl aldın onu merak ediyom ben
Zaten size orada kodu veriyor upload ettikten sonra
En son tumhepsiburada tarafından 31.07.2008 10:24:01 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
shekilsea
Aktif Üye
|
31.07.2008, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumhepsiburada yazmış: shekilsea yazmış: ya bide hocam ben sana bişi daha sorucam eğer çok şey istemezsem bana biraz anlatırmısın bu forum imzası işini forumda açıklamalar var bu konuda ama pek kafam basmıyor seninde bilgine güvendiğim için azcık anatırsan sevinirim mesela hazırladığımız banner ın kodunu nasıl alacaz ne bilim bölee şeler işte bende karıştırdım sanırsam
Bunlar için Html kodlar bölümü vs vs yerleri araştırarak arama motorundanda yazarak bulabilirsiniz
shekilsea yazmış: bide sen bunu imageshack.us tan yapmışsın orda url kodunu nasıl aldın onu merak ediyom ben
çok saol ustam anlattığın için sitenide ziyaret ettim emeğine sağlık çok güzel olmuş işte benim anlamadığımda nasıl upload edildiği ben bakıyom imgasahck a ama göremedim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
31.07.2008, 10:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
shekilsea yazmış: tumhepsiburada yazmış: shekilsea yazmış: ya bide hocam ben sana bişi daha sorucam eğer çok şey istemezsem bana biraz anlatırmısın bu forum imzası işini forumda açıklamalar var bu konuda ama pek kafam basmıyor seninde bilgine güvendiğim için azcık anatırsan sevinirim mesela hazırladığımız banner ın kodunu nasıl alacaz ne bilim bölee şeler işte bende karıştırdım sanırsam
çok saol ustam anlattığın için sitenide ziyaret ettim emeğine sağlık çok güzel olmuş işte benim anlamadığımda nasıl upload edildiği ben bakıyom imgasahck a ama göremedim
Öncelikle teşekkürler.
imageshack'e girdiğinizde orada gözat düğmesi vardır oradan bilgisayarınızda olan bir resmi seçiniz. Host it'e basın ve resminizi upload edin karşınıza resmin urleri ve kodları çıkacaktır |
|
↑
|
|
|
|