Yazar |
Mesaj |
-
fixweb
Acemi Üye
|
29.07.2008, 07:58 (UTC) Mesaj konusu: Site Yapım Aşamasında-Çalışma Var |
|
|
Bazı üyeleri görüyorum site yapım aşamasında-bakımda kodunu arıyorlar forumda.Bence onlar bunu arıyacağına ekstralara böyle bir ekastra koyulabilir. |
|
↑
|
|
|
-
gokseen
Uzman Üye
|
29.07.2008, 08:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya zaten intro adlı ekstra bu işlevi görüyor...
Zaten kodunu bulmak isteyen de başlıkaçıyor,kodunu veriyoruz,ve kendine göre uyarlayabiliyor.. |
|
↑
|
|
|
-
fixweb
Acemi Üye
|
29.07.2008, 08:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada ben mimilo07 solim de. Yanlış isimle açmışım.Ama siz sürekli neden kod veresiniz ki?Böyle bir şey sor olmaz kişiler rahatlıkla yapabilsinler... |
|
↑
|
|
|
-
photoshopar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
bilgiweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 07:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunu yaparken avantajlarımız da olmalı.Bu ekstrayı eklerken kullanıcı adı ve şifre yazmalıyız.Bu şekilde site girişinde bir alan çıksın ve siteye sadece bu isim ve şifreyle girilebilsin.Yani biz şifreyle giriş yaptığımızda siteyi düzenlerken neler yaptığımızı görebilelim.İnşallah anlatabilmişimdir. ______________ #
En son bilgiweb tarafından 31.07.2008 07:24:34 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
sizin-siteniz
Uzman Üye
|
31.07.2008, 08:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ßence Acemiler Ve Forumu Kullanmayı ßilmeyenler İçin İyi Olurdu Ama Gokseen De Hak Veriyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sohbetgrup
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bilgiweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sohbetgrup yazmış: iyi ama intro da siteye giriliyor yani sen ne kadarda giriş için yazılan yazıyı yassanda o kutucuğa tıklıyınca giriyor siteye
Sen yanlış biliyorsun.Benim bahsettiğim intro değil.Benim bahsettiğim bunun gelişmişi:
http://bedavasitemyardim.tr.gg/Site%20ile%20ilgili%20sorular.htm#sayfa-offline______________ #
En son bilgiweb tarafından 31.07.2008 09:40:04 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
ugraburaya
Uzman Üye
|
31.07.2008, 09:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
işte kod;
Kod: <style type="text/css">
<!--
body {
visibility:hidden;
background-color:#FFFFFF;
background-image:url(http://img.webme.com/pic/u/ugraburaya/yapimasamasinda.gif);
background-repeat: no-repeat;
background-position: top;
}
//-->
</style> ______________ |
|
↑
|
|
|
-
photoshopar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 10:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar tamam biz biliyoruz nasıl yapılacağını ama o kadaarr yeni üye,acemiler var...Biz zaten biliyoruz.Her şeyi kendimize göre düşünmeyelim lütfen.. |
|
↑
|
|
|
-
c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
photoshopar yazmış: Arkadaşlar tamam biz biliyoruz nasıl yapılacağını ama o kadaarr yeni üye,acemiler var...Biz zaten biliyoruz.Her şeyi kendimize göre düşünmeyelim lütfen..
______________ Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin ! |
|
↑
|
|
|
-
c-aptain
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2008, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
photoshopar yazmış: Arkadaşlar tamam biz biliyoruz nasıl yapılacağını ama o kadaarr yeni üye,acemiler var...Biz zaten biliyoruz.Her şeyi kendimize göre düşünmeyelim lütfen..
______________ Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin ! |
|
↑
|
|
|
|