Yazar |
Mesaj |
-
yag-yig
Acemi Üye
|
25.07.2008, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: resim boyutu konusu yardım edebilir misiniz |
|
|
resimlerimi kabul etmiyo bir türlü ya ekliyorum kutu içinde x işareti çıkıyo napmam lazım nolur yardım edin
En son yag-yig tarafından 25.07.2008 19:51:42 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
25.07.2008, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: Re: resim boyutu konusu yardım edebilir misiniz |
|
|
yag-yig yazmış: resimlerimi kabul etmiyo bir türlü ya ekliyorum kutu içinde x işareti çıkıyo napmam lazım nolur yardım edin
Resim uploadda bir sorun var heralde |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
25.07.2008, 19:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merhaba
resimlerle ilgili teknik bir sorun vardır lütfen bekleyiniz. ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
yag-yig
Acemi Üye
|
25.07.2008, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya resim boyutları küçük ama yinede problem yaratıyo |
|
↑
|
|
|
-
sanalyavuz
Uzman Üye
|
25.07.2008, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zaman herseye faydadır Lütfen bekleyiniz sorun aşılacaktır. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yag-yig
Acemi Üye
|
25.07.2008, 20:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
resim upload da ne gibi bi sorun olablr |
|
↑
|
|
|
-
sanalyavuz
Uzman Üye
|
25.07.2008, 20:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siz resimlerinizi imageshack.us veya resimekle.gen.tr adresinden yükleyip yayınlayınız... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gobulkoyu
Acemi Üye
|
29.07.2008, 10:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aynı sorun bene de vardı photofiltre proğramı ile resmin çözünürlüğünü 180 yaptım sonra yükledim sorun çözüldü. photo filtre proğramını kurup resmi oradan açtıktan sonra resim üzerinde sağ tıkla sesim boyutunu aç çözünürlük kısmını 180 yapıp kaydet sonra sitene yükle |
|
↑
|
|
|
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
29.07.2008, 10:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gobulkoyu yazmış: aynı sorun bene de vardı photofiltre proğramı ile resmin çözünürlüğünü 180 yaptım sonra yükledim sorun çözüldü. photo filtre proğramını kurup resmi oradan açtıktan sonra resim üzerinde sağ tıkla sesim boyutunu aç çözünürlük kısmını 180 yapıp kaydet sonra sitene yükle
bu çoğu kişide olan tenik bir sorun
sizin yönteminiz çoğu kişide işe yaramayabilir |
|
↑
|
|
|
|