Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj29.07.2008, 07:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel bir uygulama teşekkür ediyorum
Mesaj29.07.2008, 08:02 (UTC)    
Mesaj konusu: ^^

Bencede
Mesaj29.07.2008, 08:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Arkadaş

Arkadaşı kim tehdit etmiş Evil or Very Mad
Mesaj29.07.2008, 12:11 (UTC)    
Mesaj konusu: Benjamin LOCHMANN hakkina

evet sevgii li arkadaslar
Bu sitenin ve almanyadaki bedava sitemin kurucusu vede yöneticisidir
Bay Benjamin LOCHMANN
SONRA ONUN OLSA NE OLUR OLMASA NE OLUR!!!!!!!!
Hepimiz birbirimize saygili olmak zorundayiz saygisizlarin aramizda yeri olmamasi lazimdir diyorum ben..........

saygilarimla
Orhan sen
Mesaj29.07.2008, 12:43 (UTC)    
Mesaj konusu: harika

bence harika bir sitte hem çocuk oyuncağı gibi hemde ücretsiz harika bu siteyi kuranı tebrik ediyorum okadar güzel bir site yaptımki ama bişey söücem başka tasaarım yokmu? yani hep boğan renkler var tasarımda buna çözüm bulacağız için teşekkür ederim bu kadar harika bir program görmedim iyi günler Smile Smile Smile Laughing
Mesaj29.07.2008, 12:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

bencede doğru
Mesaj29.07.2008, 13:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bencede Adalet Yerini Bulmalı
Mesaj29.07.2008, 15:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

selin hanım size hakaret ile giden mesajları ve e- mail adreslerinii bana gönderirseniz sevinirim böyle şerefsizler için ben özür dilerim hem siteden faydalanıp hemde size hakaret etmek şerefsizliktir
çağatay demirhan
Mesaj29.07.2008, 15:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hepimiz için çok güzel bir fırsat bu bedava site. Kimi işini yapıyor, kimi hobisini hayalini gerçekleştiriyor. Yalnız hakaret ve ifade tamamen kültürel bi olay. Allah bilir ya kimi selin hanımdan msn adresini filan istiyor. Mr. Green Okuyunca şoooook oldum. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Yaw buraya da mı sıçradınız. Arkadaşlarımızın önerileri güzel. IP lerini banlayın.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Mesaj29.07.2008, 16:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

bence de cok haklısıınız hakeden cezasını bulmalı bence .......
Mesaj29.07.2008, 17:56 (UTC)    
Mesaj konusu: Siddete karsi olmamiza ragmen, siddetle kiniyoruz....

Kendini bilenler veya bilmeyenler, sanal alem olsada burasi dostlugun, sayginin ve sevginin paylasildigi bir mekandir.
Küfrün, hakaretin ve saygisizlarin bu Sitede olsun baska bir yerlerde olsun tutunulmasi imkansizdir.
Kendini bilmezlere hadleri zaten yasal yoldan bildirilecektir, ama bizler bu ve bunun gibileri yinede Hz. Mevlananin dedigi gibi kim olursan ol yine gel ile telkin ediyoruz.....
Cünkü tüm insanlari yaratandan dolayi seviyoruz....
Sevgi ve saygilar.
Ormansevenlim
Mesaj29.07.2008, 17:58 (UTC)    
Mesaj konusu: Üzücü bir durum

Bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz. üzücü bir durum olmuş ama, her yerde problem insanlar çıkar. önlemlerini almak lazım. herkese iyi eğlenceler.
Mesaj29.07.2008, 18:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

uyarılarınız beni dahada dikatli olmağa yöneltti uyarılarınızdan hiç rahatsızlık duymadığımı aksinede takip ettiğinizden dolayı sizleri kutluyorum binlerce teşekkür ederim ALTİNKAYAMUZİK.COM
Mesaj29.07.2008, 19:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

selin hanima kufur edenlerin sitesini kapatirsaniz iyi edersiniz.boylelerini tutmaniz bile kabahat.zaten turkiye neden hic iyiye gitmiyor bunlar yuzunden
Mesaj29.07.2008, 23:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evil or Very Mad haklısınz Evil or Very Mad
Önceki mesajları göster: