Yazar |
Mesaj |
-
selin
Uzman Üye
|
28.07.2008, 15:22 (UTC) Mesaj konusu: selin.tr.gg |
|
|
tasarimim hazir arkadaslar, yerlestirerek anlatmaya da basliyorum ki, nasil yapiliyor iyi ögrenilebilsin, yorumlarinizi beklyiorum |
|
↑
|
|
|
-
hersite-burada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2008, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siz zaten moderatör birisi olarak bu konularda uzmansınız, siteniz içerik yönünden çok güzel ama tasarım normal ______________
En son hersite-burada tarafından 28.07.2008 15:26:20 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
komploteorisyeni
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sitenburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2008, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SİTENİZİ DEĞERLENDİRME KARNESİ
.................................................................aldığın not .........5 lik sistem
Yaratıcı tasarım
Site düzeniniz..........................................75.....................4
Göze hitap etme......................................95......................5
İçerik yönü................................................100......................5
Ziyaretçi tutma.........................................100......................5
Kendine ait bilgiler...................................100.....................5
...................................................................sonuç olarak: BAŞARILI______________
Siten Burda | Ücretsiz Site Rehberiniz | Yüzlerce Site Burda - TR.GG SITELERI
En son sitenburda tarafından 28.07.2008 15:36:38 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
trggcanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2008, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selin yazmış: tasarimim hazir arkadaslar, yerlestirerek anlatmaya da basliyorum ki, nasil yapiliyor iyi ögrenilebilsin, yorumlarinizi beklyiorum
Arkaplan renklerine bakılırsa çok güzel bir site olacak
Kolay gelsin... ______________ http://TRGGCANAVARI.TR.GG => Hakkımda bir yazı yazdım okuyunuz. |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
28.07.2008, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dah abasladim, yavas yavas.
tasarim elemanlari hazir, aksama kadar birlestirme isiyle ugrasiyorum, mümkün oldugunca basit tutup, kolay oldugunu göstermeye calisiyorum |
|
↑
|
|
|
-
hersite-burada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2008, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımınız güzel olursa, tr.gg değil bütün sitelerden ziyaretçi kazanırsınız. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kazanma
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2008, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iceriginizi eskiden beri biliyoruz selin hanim (teyze degil).. mukemmel anlatiyorsunuz girdim mi siteye ancak fareye tutunarak cikabiliyorum.henuz tasarim bitmemis,,farkina vardiniz kesin ama ben soylim,baslik resminden yazşlarin bir kismi okunmuyor... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gencfbcafe
Uzman Üye
|
28.07.2008, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selin Tasarım Güzel Ama Arkaplan dan Dolayı Yazılar Tam Okunmuyor:D ______________ |
|
↑
|
|
|
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
28.07.2008, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
tasarım iyi ama siteye uymuyor yazılar gözükmüyor vede içierik eksikliği var ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
|
-
hakannet55
Uzman Üye
|
28.07.2008, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
trggcanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2008, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
reklaminburda yazmış: tasarım iyi ama siteye uymuyor yazılar gözükmüyor vede içierik eksikliği var
@reklaminburada
selin yazmış:
tasarimim hazir arkadaslar, yerlestirerek anlatmaya da basliyorum
sanırım okumadın ______________ http://TRGGCANAVARI.TR.GG => Hakkımda bir yazı yazdım okuyunuz. |
|
↑
|
|
|
-
intermaster
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2008, 16:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merak ettim nasıl bir tasarım geliyor ______________ @sonsahne: tr.gg harici site reklamı yasaktır. |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
28.07.2008, 16:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bakmaya devam etmeniz lazim |
|
↑
|
|
|
-
futbolgezegeni
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.07.2008, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu tasarım gayet güzel olmuş bloknot üstü raptiyelerle tutulmuş menü güzel fikir tebrikler |
|
↑
|
|
|
|