Yazar |
Mesaj |
-
alper-tasarim
Acemi Üye
|
26.07.2008, 10:37 (UTC) Mesaj konusu: Çok Haklısın |
|
|
çok haklısınız hep küfür küfür şeyler yazıolar forumlara ama ben yeni bir site oluşturdum biraz önce ana sayfa yoktu hiç bir extra aktif edilmemişti onceden otomatik aktif ediliodu neden böle oldu bir anlayabilsem hata olmaya başladı |
|
↑
|
|
|
-
kralmustak
Uzman Üye
|
26.07.2008, 10:38 (UTC) Mesaj konusu: Re: Böyleleride war |
|
|
fotodogo yazmış: Haklısınız... Böylelerinin sitelerini hacklemek lazım.. Bedavadan site yapıyosunuz üstüne kötü içerik ! Arkanızdayız bedava-sitem...
Hacklemek Değil Silmek Lazım Demek İstemiştin Herhalde. |
|
↑
|
|
|
-
sibeletfes
Acemi Üye
|
26.07.2008, 10:50 (UTC) Mesaj konusu: serpileteren.tr.gg |
|
|
arkanızdayız bedava sitem devam edin. |
|
↑
|
|
|
-
yussi98
Acemi Üye
|
26.07.2008, 11:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benim sitem iyiki de var o olmasaydı kendimiz bişe yapamayacak başkalarının sitesine girecektik ben hep oyun oynardım başkalarının sitesinde ama artık oyunlarımı kendi sitemde oynuyorum.hem siteme bişe eklemek zevkli oluyor.[/b] |
|
↑
|
|
|
-
sitemcrew
Acemi Üye
|
26.07.2008, 12:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SELaMS buRda heRŞey bi Düzen TUTtURMUs GiDiyo Bu düZeNİ BozMak İsTeYenİN ARamızDa Yeri yoq HePimiz KArdeŞİz... |
|
↑
|
|
|
-
parndorf
Acemi Üye
|
26.07.2008, 13:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selam Arkadaslar..!!
Bencede bu tür davranista bulunanlarn asla burda isi ve ilisigi olmamalidir..
Egerki buraya geliyorsa edep ve adap kurallari icerisinde isini yapmali ve bizlere sunulan bu sekil güzelim ortami kirletmemelidir.. Egerki bu tarz yaklasimda olan arkadaslar varsa Lütfen bizlere sunulan bu güzel ortami kirletmesinler.. Yönetici arkadaslarimiz bu tür davranislarda bulunun kisileri siteden uzaklastirmalari güzel olur..Saygilarimla..!!! ______________ CoMaX |
|
↑
|
|
|
-
sihirli532
Acemi Üye
|
26.07.2008, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: hadddini bilmeyenlere |
|
|
Madem amacımız guzel vakit gecirmek,neden bunun için çabalamıyalım.Bu ortamı hazırlayanlara tesekkur ederim.______________ Sihirli Kız Marako Prensesi |
|
↑
|
|
|
-
teklonojihaberleri
Acemi Üye
|
27.07.2008, 09:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Abi sonuna kadar sizinleyiz.Bu güzel sitenin her zaman yanındayız.Tehditler sizi yıldırmasın hepimiz sizinleyiz |
|
↑
|
|
|
-
baskayaabb
Acemi Üye
|
27.07.2008, 10:08 (UTC) Mesaj konusu: merhaba |
|
|
sayın yönetici :
ben burak eger bu siteden bir hakaret türü bir şeyler gönderildiyse özür dilerim
iyi günler...... ______________ )-)-) ABB (-(-( *****)-)-) BAŞKAYA (-(-( |
|
↑
|
|
|
-
alvvaysforyou
Acemi Üye
|
27.07.2008, 10:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok ayıp eTmişLer ya onLarın Adınada öZür DileriM..!
En son alvvaysforyou tarafından 27.07.2008 10:13:53 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
oyunclub8a
Acemi Üye
|
27.07.2008, 10:39 (UTC) Mesaj konusu: çok doğru!!! |
|
|
bencede çok doğru söylüyorsun.böle kişileri banlayıp bide tazminat davası açıcaksın
hadi kalın sağlıcakla:D |
|
↑
|
|
|
-
tirebolueymur
Acemi Üye
|
27.07.2008, 11:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ole saygısız kişilerin ne işi var burda siz birseyyapamıyormusunuz bu tür olaylara bence bolyle yapanlkarı burdan silip buraqya birdaha gelmememelerini engellersiniz
saygılar |
|
↑
|
|
|
-
selyy
Acemi Üye
|
27.07.2008, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: Kınıyorum!! |
|
|
böyle seviyesiz hareketleri kendilerine yakıştıran basit ruhlu insanları ben de esefle kınıyorum... |
|
↑
|
|
|
-
varbak
Acemi Üye
|
27.07.2008, 12:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Banlayın gitsin bence hiç lüzumsuz yere yüz göz olmanıza gerek yok burası ahlak sınırları içinde eğlenmek içindir daha fazlası değil |
|
↑
|
|
|
-
tatlisuforum
Acemi Üye
|
27.07.2008, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bizlere bi imkan tanınıyor neden bu imkanı mahvediyorsunuz ki anlamıs degilim 90-100 ytl veresiye kadar bedava bir siteniz oluyor daha ne istiyorsunuz anlamadım ______________ Burak KAYA
En son tatlisuforum tarafından 28.07.2008 05:47:32 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
|