Yazar |
Mesaj |
-
hazirhtmlkodlar
Acemi Üye
|
24.07.2008, 13:32 (UTC) Mesaj konusu: Soruna Kökten Çözüm |
|
|
Eger bu tür davranışlar oluyor ve olmuşsa Ben bunların bedava-sitemin rakipleri diyebilirim.İnsanı bırakın köpek bile kendine uzatılmış eli ısırmaz.Kusura bakmayın.Başka bir örnek gelmedi.Bedava- Sitemde site yapan kuran bugün google da adı var.Zira bedava-sitem yükselen bir yıldız ve tabiki çekemeyenlerde olacak. |
|
↑
|
|
|
-
brkbyt
Acemi Üye
|
24.07.2008, 13:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ZATEN BU DAVRANIŞLARI SERGİLEYENLER BEDAVA-SİTEM'E GİREMEZLER BUNA EN BAŞTA BİZLER İZİN VERMEYİZ. ______________ www.pcfriend.tr.gg
Pc-FrienD | Bilgi,Paylaştıkça Değer Kazanır.
|
|
↑
|
|
|
-
elkoport
Acemi Üye
|
24.07.2008, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: Hakaretlere Karşı |
|
|
Bu tip hakaret edenlerin siteleri kapansın bence.
Dediğiniz gibi Bu platform Amatörce uğraşan ve eğlenenlerin yeri.
-Ayrıca Sizlerden alınan destek ve bilgilerle birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz.
Bu Tip insanlar Bu ortamdan silinmeli.
Saygılar |
|
↑
|
|
|
-
travelbud
Acemi Üye
|
24.07.2008, 13:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
seyfettinyildirim
Acemi Üye
|
24.07.2008, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: haksız değilsiniz |
|
|
kahve ağzıyla webde tutunabileceğini sanan bazı insanlara önemli bir ders vermiş olunur.bence geç kalınmış bir karar ama sonuçta çok iyi olacağı kanaatindeyim ______________ SEYRAM |
|
↑
|
|
|
-
denizlihareket
Acemi Üye
|
24.07.2008, 17:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ASLIDA BU GİBİ İNSANLARI YA BARINDIRMAYACAKSIN YADA DERSİNİ VERİP TOPLUMA MİLLETE KAZANDIRACAKSIN |
|
↑
|
|
|
-
endlessezer
Acemi Üye
|
24.07.2008, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: SELAM |
|
|
Siz ve bu siteyi oluşturan kişilere tşkr ederim. Bu gibi şeyler saçma vede kendini tanıyamamış kışilerden kaynaklanmaktadır. Her zaman bu gibi kişilere tavız vermemek gerekir. Davanızda sonuna kadar yerine getirmeniz site için her zaman tatmin verici olur. Sizlerede iyi çalışmalar. |
|
↑
|
|
|
-
peygamberimizhzmuhammed
Acemi Üye
|
24.07.2008, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: NO NAME |
|
|
YA BENİM SİTEMDE KÜFÜR BİLE YOK KRDG-ORDU'NUN ZİYARETÇİLERİNİN SAYISINI GEÇMESİ İÇİN DAHA GÜZEL BİR TASARIM YAPTIM ESKİ SİTEM bskts1903ata.tr.gg ÇOK SALAKÇA BİR SİTEYDİ KÜRTÇE KARAKTERLER VARDI HEPSİNİ BAŞTANBAŞA SİLDİM ANA SAYFA KALDI |
|
↑
|
|
|
-
dozdar
Acemi Üye
|
24.07.2008, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: kınıyorum |
|
|
küfür atanları kınıyorum ...umarım bu tür şeyle bi daha olmaz.
düşünebiliyormusunuz onlara bedava site yapma imkanı sağlayanlara tşkler edeceklerine küfür atıyorlar
besle kargayı oysun gözünü ______________ sermayesi buz olanın korkusu güneş olur |
|
↑
|
|
|
-
gruprestoreankara
Acemi Üye
|
24.07.2008, 19:12 (UTC) Mesaj konusu: www.gruprestoreankara.tr.gg |
|
|
oyyyyy yazmış: bizler eğlence için buralardayız gereksiz hakaretler ve çirkinliklerle sitemizi kötüleyen kullanıcıların ıp adresleri engellenmelidir bi daha aramıza girmemeleri adına sevgiyle kalın
bence de |
|
↑
|
|
|
-
msnfaresi
Aktif Üye
|
24.07.2008, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: Re: Üyelerimize önemli mesaj |
|
|
BLochmann yazmış: Merhaba sevgili Bedava-Sitem kullanıcıları,
Önemli:
Bu mesaj forumdaki çok az sayıdaki kullanıcılarımız içindir. Yani bu mesajı okuyan büyük çoğunluktaki kullanıcılarımız için hiçbir anlam taşımaz.
Buradan son zamanlarda giderek artan şekilde rahatsızlığa sebebiyet vermiş olan kişilere seslenmek istiyorum:
Malesef son zamanlarda Moderator Takım Arkadaşlarımıza ve Yöneticimiz Selin'e sıkça hakaret ve tehdit ile yaklaşılmıştır.
Webme GmbH'nın (yani Bedava-Sitem'den sorumlu olan firmanın) genel müdürü olarak, firmamızın her tarz tehtide karşı işlem yapacağının altını çizmek istiyorum. Avukatımız ile konuştuk ve şimdi yapılmış olan bazı yazılı ve sözlü ifadeler hakkında yasal yollara başvuracağız.
Bedava-Sitem eğlence ortamı olmalı, bu nedenle bu tarz davranışlara tahammülümüz kesinlikle yoktur!
İyi eğlenceler ve sevgiler.
Benjamin Lochmann
Webmaster bedava-sitem.com
yaa arkadaşlar gerçekten sizi anlamıyorum adam uyarıyo lutfen yapmayın bole seyler die ama malesef bazıları var hala devam edıo ve bu bir uyarı mesajıdır burada sitenizin reklamını yapmayınız arkadaşlar bu forumda bazı mod ark. assalayıcı kucuk dusurucu seyler gormustum lütfen biraz işin ciddiyetini anlayın ve saygılı olun,burası hem bigi hem eglence hemde paylaşım formudur lütfen formumuzu kirletmeyelim ve kirletenlerin ıp adreslerini alıp bi daha bu foruma girmelerini engelleyelim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
ozgurdus
Acemi Üye
|
24.07.2008, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyasetin oldugu yerde ayrimcilikta olur.Bir yerde irkcilik ve bölücülük varsa orda her pislikte olur.kisacasi siz tebribirini almak istiyorsaniz önce irkciliga ve her türlü bölücülüge karsi tepbirinizi almalisiniz ki esit bir sekilde paylasiminizi yapabilesiniz..yani önce cuvaldizi kendinize igneyi baskasina batirmalisiniz..! |
|
↑
|
|
|
-
tugrulunoyundunyasi
Acemi Üye
|
24.07.2008, 20:42 (UTC) Mesaj konusu: geçmiş olsun selin abla |
|
|
değerli abla ve ağabeylerim
ben 10 yaşında iken bedava sitem ile tanıştım ve şu an 11 yaşındayım googlede de sitem bu şekilde tabir ediliyor zaten
babam edirneli gazi öğretmen
onun site çalışmalarına bakarken bende öğrendim
bedava sitemde sayesinde kurduğum site sayesinde hem arkadaşlarım hem ben eğleniyorum
selin ablama geçmiş olsun
lütfen kırıcı olmayalım
burada biz çocuklar olduğunu da unutmayalım
www.tugrulunoyundunyasi.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
amacbasari
Acemi Üye
|
25.07.2008, 06:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben kendi adıma sitenizi mükemmel buluyorum. Çok teşekkürler ediyorum. Abuk sabuk ve kendinizi bilmezlere haddini yasal yollardan bildirin. Bizim gibiler mağdur olmasın.
Teşekkürler.... Başarılar. Böyle devam edin lütfen... |
|
↑
|
|
|
-
yavzr
Acemi Üye
|
25.07.2008, 07:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|